Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Stereo MCs live στο Bios

Stereo MCs live στο Bios
To BIOS και η ΝΟΝ events, στα πλαίσια των Pre-reworks events, παρουσιάζουν τους Stereo MCs στην Αθήνα!

Οι Stereo MCs θα εμφανιστούν ζωντανά την Πέμπτη 12 Μαΐου στο BIOS, και στην συνέχεια θα ακολουθήσουν άλλες δύο συναυλίες σε Βόλο και Θεσσαλονίκη.

 

Οι Stereo MCS έχουν υπάρξει ένα από τα πιο επιτυχημένα σχήματα της Βρετανικής ηλεκτρονικής σκηνής. Σχηματίστηκαν το 1985 από τον  Rob Birch  και τον Nick Hallam, και ο ήχος τους την δεκαετία του 90 ήταν εκρηκτικός και φρέσκος για τα μουσικά δεδομένα της Μεγάλης Βρετανίας, γι’ αυτό και η ανταπόκριση του κοινού άμεση και μαζική.

 

Ήταν το πρώτο Βρετανικό γκρουπ που κατάφερε να μπει στα single charts της Αμερικής με το single τους Elevate my mind, από το δεύτερο τους άλμπουμ με τίτλο Supernatural, ένα dance κομμάτι με αρκετές δόσεις  hip-hop και με κάποια στοιχεία acid house, συστατικό που προστέθηκε  στον ήχο τους περισσότερο στο τρίτο τους άλμπουμ Connected, το οποίο τους έκανε γνωστούς παγκοσμίως, τους χάρισε δύο British Music Awards και πούλησε εκατομμύρια αντίτυπα ανά τον κόσμο.

 

Το 2001 ακολούθησε το τέταρτο άλμπουμ Deep Down And Dirty που συνδύαζε το filth με το funk, το οποίο τους έφερε και πάλι στο προσκήνιο μετά την τεράστια επιτυχία του Connected.Το τελευταίο τους άλμπουμ Double Bubble κυκλοφόρησε το 2008  από την Graffiti Recordings. Η κριτική του Time Out  για το Glastonbury Festival του 2005, τους χαρακτήρισε ένα από τα καλύτερα ζωντανά χορευτικά πράγματα μαζί με τους Coldplay, τους Kaiser Chiefs και τους Razorlight.

http://www.myspace.com/stereomcsofficial
http://www.stereomcs.com/

Σχετικές ειδήσεις
Οι Dustbowl live στο Faust
01.02.2017 15:16
Οι Dustbowl, η μπάντα με τον χαρακτηριστικό «σκονισμένο» Mother Earth Rock ήχο, κουβαλώντας πλέον το βάρος του «THE GREAT FANDANGO», ενός από τα καλύτερα άλμπουμ της χρονιάς που μας πέρασε, θα εμφανιστούν στην σκηνή του Faust την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου.
Οι Orquesta Nostalgia live στο Poems & Crimes
16.01.2017 11:24
Ένα νέο συγκρότημα κάνει την εμφάνισή του στη μουσική σκηνή της Αθήνας. Οι Orquesta Nostalgia θα εμφανιστούν στο Poems & Crimes για το πρώτο τους live, λίγο πριν την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ.
BrightSide - It Begins With A Fall: Live παρουσίαση δίσκου στο 8Ball Club
16.09.2016 13:03
Το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο άλμπουμ των BrightSide., με τίτλο "It Begins With A Fall" είναι εδώ και το παρουσιάζουν ζωντανά την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016 στο 8ball Club στη Θεσσαλονίκη.
Universe217 & Mother of Millions live στο Τριανόν
24.08.2016 15:00
Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016 οι Universe217 θα εμφανιστούν ζωντανά στον κινηματογράφο Τριανόν, για μία συναυλία που θα κάνουμε καιρό να ξεχάσουμε.
The Great Fandango presentation: Οι Dustbowl live στο Ίλιον plus
05.04.2016 12:45
Το Σάββατο 7 Μαΐου 2016 η Urban Sounds και οι Dustbowl παρουσιάζουν ζωντανά το νέο άλμπουμ: «The Great Fandango» στο ΙΛΙΟΝ plus.