Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016

Παγιδευμένη ψυχή» (Insidious)

Παγιδευμένη ψυχή» (Insidious)
H Alliance Films σε συνεργασία με την IM Global παρουσιάζει μια ταινία της Haunted Movies Production με τίτλο «Παγιδευμένη ψυχή» (Insidious) η

oποία βρίσκει το δρόμο των κινηματογραφικών αιθουσών από τις 12 Μαΐου 2011. 

ΥΠΟΘΕΣΗ

Ο Τζος (Πάτρικ Γουίλσον) και η Ρενέ (Ρόουζ Μπερν) έχουν μια ευτυχισμένη οικογένεια με τρία παιδιά. Όταν η τραγωδία θα χτυπήσει το μικρό τους γιο, ο Τζος και η Ρενέ αρχίζουν να βιώνουν πράγματα που δεν μπορούν να εξηγηθούν επιστημονικά.


Οι Τζειμς Γουάν και Λέι Γουάνελ, οι συν-δημιουργοί του Saw ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους παραγωγούς του Paranormal Activity σε ένα καθηλωτικό ταξίδι στα πιο τρομακτικά σημεία του μυαλού.

 

ΠΑΤΡΙΛ ΓΟΥΪΛΣΟΝ (Τζος Λάμπερτ)
ΡΟΟΥΖ ΜΠΕΡΝ (Ρενέ Λάμπερτ)
ΤΑΪ ΣΙΜΠΚΙΝΣ (Ντάλτον Λάμπερτ)
ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ ΧΕΡΣΕΪ (Λορέιν Λάμπερτ)
ΛΙΝ ΣΑΪΕ (Ελίζ Ρέινιερ)
ΛΕΪ ΓΟΥΑΝΕΛ (Σπεκς)
ΑΝΓΚΟΥΣ ΣΑΜΨΩΝ (Τάκερ)

 

Σκηνοθεσία & Μοντάζ ΤΖΕΪΜΣ ΓΟΥΑΝ
Σενάριο ΛΕΪ ΓΟΥΑΝΕΛ
Παραγωγή ΤΖΕΪΣΟΝ ΜΠΛΟΥΜ, ΣΤΙΒΕΝ ΣΝΑΪΝΤΕΡ, ΟΡΕΝ ΠΕΛΙ
Φωτογραφία ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΜΠΡΟΥΕΡ
Καλλιτεχνική Διεύθυνση ΑΑΡΟΝ ΣΙΜΣ
Ενδυματολόγος ΚΡΙΣΤΙΝ Μ. ΜΠΕΡΚ
Μουσική ΤΖΟΖΕΦ ΜΠΙΣΑΡΑ

Σχετικές ειδήσεις
Ο Θρύλος του Ταρζάν: Πρωτοβουλία για τη Διάσωση των Ελεφάντων της Γκαμπόν
01.07.2016 10:45
Λίγο πριν την κινηματογραφική έξοδο στις αίθουσες της ταινίας Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ ΤΑΡΖΑΝ, η Warner Bros. Pictures, η Village Roadshow Pictures και οι δημιουργοί και πρωταγωνιστές της ταινίας ενώνουν τις δυνάμεις τους με την Μη Κυβερνητική Οργάνωση (ΜΚΟ), Stop Ivory σε μια από τις πιο κρίσιμες περιβαλλοντικές προκλήσεις της εποχής μας – τη διαφύλαξη των ελεφάντων της Αφρικής που κινδυνεύουν με εξαφάνιση.
Ταυτότητες, Μετακινήσεις, Σύνορα: Αφιέρωμα στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος
13.05.2016 16:37
Η Ταινιοθήκη της Ελλάδος, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και συνεργάτη προγράμματος το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου παρουσιάζει μια επιλογή ελληνικών ταινιών που διερευνούν τις πολιτικές των ταυτοτήτων – κοινωνικών, έμφυλων, ταξικών, ιδεολογικών, εθνικών - αλλά και τους τρόπους διαρκούς αναδιαμόρφωσης τους, μέσα από την εμπειρία της μετακίνησης και του ταξιδιού, πραγματικού ή συμβολικού, αλλά και τις υπερβάσεις των συνόρων και των ορίων είτε αυτά αφορούν τον τόπο, τη γλώσσα ή τις πεποιθήσεις.
Νοτιάς, του Τάσου Μπουλμέτη
28.12.2015 12:33
Η Feelgood σε συνεργασία με την Rosebud.21 παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 14 Ιανουαρίου 2016 την ταινία «Νοτιάς» του Τάσου Μπουλμέτη.
Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει, του J.J. Abrams
21.12.2015 11:33
Η Lucasfilm και ο οραματιστής σκηνοθέτης J.J. Abrams ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σας ταξιδέψουν σε έναν γαλαξία πολύ μακριά από ‘δω καθώς το STAR WARS επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με το STAR WARS: Η ΔΥΝΑΜΗ ΞΥΠΝΑΕΙ (STAR WARS: THE FORCE AWAKENS) στις 24 Δεκεμβρίου 2015, από την Feelgood.
Το Metropolis του Fritz Lang από την Κ.Ο.Θ. στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
05.11.2015 12:39
Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Γκαίτε, παρουσιάζει σε πρώτη πανελλήνια προβολή την ολοκληρωμένη εκδοχή της επικής ταινίας του Φριτς Λανγκ ‘Μετρόπολις’, στο πλαίσιο του 56ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.