Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Και η Χαρά στο Φουαγιέ... συνεχίζεται

Και η Χαρά στο Φουαγιέ... συνεχίζεται
Οι παραστάσεις του έργου «Μια Χαρά στο Φουαγιέ» πέρνουν παράταση από την Δευτέρα 5 έως και την Τρίτη 20 Μαϊου. Όσοι δεν προλάβατε, θα έχετε ακόμη την ευκαιρία να απολαύσετε την μουσικοθεατρική παράσταση στο θέατρο Αγγέλων Βήμα, με τη Χαρά Κεφαλά.

Οι παραστάσεις του έργου «Μια Χαρά στο Φουαγιέ» πέρνουν παράταση από την Δευτέρα 5 έως και την Τρίτη 20 Μαϊου. Όσοι δεν προλάβατε, θα έχετε ακόμη την ευκαιρία να απολαύσετε την μουσικοθεατρική παράσταση στο θέατρο Αγγέλων Βήμα, με τη Χαρά Κεφαλά.

Πρόκειται για μια μοναδική παράσταση με πολύ χορό και εκπληκτικές ερμηνείες από την καταξιωμένη καλλιτέχνιδα Χαρά Κεφαλά, έχοντας παρέα και την Ευγενία Καρλαύτη στο πιάνο .

Η ιδιαίτερη αυτή συνεργασία, με το εξαιρετικό της αποτέλεσμα, προσφέρει ένα μοναδικό παιχνίδι μεταμορφώσεων.

Το κοινό μεταφέρεται σε ένα ταξίδι συγκινήσεων ασυνήθιστης ποιότητας, σε ένα θέαμα που θα μείνει αξέχαστο.

INFO
«Μια Χαρά στο Φουαγιέ»
Θέατρο Αγγέλων Βήμα: Σατωβριανδού 36, Ομόνοια
Από Δευτέρα 5 Μαϊου έως Τρίτη 20 Μαϊου
Ημέρες και ώρες: Δευτέρα, Τρίτη 21:15
Γενική Είσοδος: 15ευρώ (με ένα ποτήρι κρασί)
Διάρκεια: 2 ώρες με διάλειμμα
Τηλέφωνο : 2105242211-3

Σχετικές ειδήσεις
Παράταση παραστάσεων για τα έργα «Ψύλλοι στα Αυτιά» και «Οικογενειακή Γιορτή»
28.12.2016 16:54
Παρατείνονται έως και τις 5 Μαρτίου 2017 οι παραστάσεις των έργων, «Ψύλλοι στα αυτιά» του Ζωρζ Φεντώ στο Βασιλικό Θέατρο, σε σκηνοθεσία Γιάννη Αναστασάκη και η «Οικογενειακή Γιορτή» (Festen) των Τόμας Βίντερμπεργκ, Μόγκενς Ρούκοφ, Μπο Χρ. Χάνσεν στο Φουαγιέ της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, σε σκηνοθεσία Γιάννη Παρασκευόπουλου.
«Η Σονάτα του Σεληνόφωτος»  του Γιάννη Ρίτσου στο Αγγέλων Βήμα
27.10.2016 11:46
Στο φουαγιέ του θεάτρου «Αγγέλων Βήμα» θα παρουσιαστεί, για λίγες παραστάσεις, ο αριστουργηματικός μονόλογος του Γιάννη Ρίτσου «Η Σονάτα του Σεληνόφωτος» σε σκηνοθεσία Άσπας Κυρίμη με την Σοφία Σεϊρλή και την Ιώβη Φραγκάτου
Αισχύλου «Ικέτιδες», για πέντε παραστάσεις στο Θέατρο Αγγέλων Βήμα
15.09.2016 12:11
Η Εταιρεία Δραματικής Έκφρασης και Θεραπείας «Παλμός» παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Ικέτιδες» του Αισχύλου, σε μετάφραση Κ.Χ. Μύρη, σκηνοθεσία Λάμπρου Γιώτη, μουσική Σαβίνας Γιαννάτου, μόνο για πέντε παραστάσεις στο Θέατρο Αγγέλων Βήμα, από 21 έως 25 Σεπτεμβρίου 2016, ώρα 9:00μμ.
Παράταση για δύο παραστάσεις του Θεάτρου Τέχνης
03.06.2016 16:52
Το Θέατρο Τέχνης ανακοινώνει ότι λόγω της μεγάλης προσέλευσης η παράσταση «Άσμα Ασμάτων – Μία Νύχτα κάτω από τ’ άστρα» της Όλιας Λαζαρίδου παρατείνεται για δύο επιπλέον βράδια στο Υπόγειο (Δευτέρα 6 & Τρίτη 7 Ιουνίου) και η παράσταση «Noir» της ομάδας «Κι όμΩς κινείται» θα πραγματοποιήσει μια επιπλέον παράσταση τη Δευτέρα 6 Ιουνίου στη σκηνή της Φρυνίχου.
Ορλάντο της Βιρτζίνια Γουλφ στο θέατρο Αγγέλων Βήμα
29.02.2016 15:00
Το Θέατρο «Αγγέλων Βήμα» παρουσιάζει από τη Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016 την παράσταση «Ορλάντο» της Βιρτζίνια Γουλφ σε σκηνοθεσία της Λίλλυς Μελεμέ.