Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

O Ηλίας Βαμβακούσης στο Ρουφ

O Ηλίας Βαμβακούσης στο Ρουφ
Η Yafka Records και ο χώρος πολιτισμού @Ρουφ παρουσιάζουν έναν από τους σημαντικότερους νέους τραγουδοποιούς, τον Ηλία Βαμβακούση

την Πέμπτη 12 & την Παρασκευή 13 Μαΐου 2011. Εκείνος με τη σειρά του, θα μας παρουσιάσει τραγούδια από τον δίσκο του «Είμαι ζεν και με ταράζεις», ανέκδοτα και άλλα αγαπημένα. Ο Ηλίας Βαμβακούσης, με στοιχεία από την παραδοσιακή μουσική , δημιουργεί μια fusion ατμόσφαιρα με τζαζ πινελιές, ενώ ερμηνεύει άρτια και πολύ εκφραστικά.

 

 

Παίζουν οι μουσικοί:
Ηλίας Βαμβακούσης - Ηλεκτρική κι ακουστική κιθάρα
Δημήτρης Κακαβούλης - Πιάνο , πλήκτρα, κρουστά
Δημήτρης Κακαβούλης - Πιάνο, πλήκτρα, κρουστά

Σχετικές ειδήσεις
Dream songs: Μια μουσική απόδραση από το Τρένο στο Ρουφ
30.11.2016 14:30
Μια μουσική απόδραση από την πραγματικότητα προτείνει η Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ στο Θεατρικό Βαγόνι, κάθε Παρασκευή από τις 25 Νοεμβρίου.
Η Pavlina Styl στο Τρένο στο Ρουφ
07.11.2016 16:15
Η περφόρμερ Pavlina Styl με τους μουσικούς της παρουσιάζουν την παράσταση «Sidewalks de la rue Pigalle» στο Μουσικό Βαγόνι Οrient Express του Τρένου στο Ρουφ την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου.
3 Χάριτες με funky & swing διάθεση live στο Τρένο στο Ρουφ
30.08.2016 15:53
Ο Σεπτέμβριος μας βρίσκει και πάλι στην Αποβάθρα του Τρένου στο Ρουφ με ανεβασμένη διάθεση, καλή μουσική και δυνατά ποτά.
Ο Ηλίας Μαρούδας live στο Passport Art
21.04.2016 16:08
Ο Ηλίας Μαρούδας, ένα μήνα μετά την υπέροχη βραδιά του Μαρτίου, επιστρέφει στην σκηνή του PassPort ART, με την μουσική παράσταση "ΣΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟ ΒΥΘΟ", με τραγούδια και συνθέτες που στιγμάτισαν την ελληνική μουσική στο πέρασμα των χρόνων.
Spring is here: Ο Δημήτρης Καλαντζής συναντά τον Γιώτη Σαμαρά στο Τρένο στο Ρουφ
04.03.2016 17:08
Η μουσική βραδιά με τον "ανυπόμονο" τίτλο «spring is here» θα είναι μία από τις σπάνιες ευκαιρίες να ακούσει κανείς μαζί, δύο απ’ τους σημαντικότερους και παλαιότερους μουσικούς εκπροσώπους της ελληνικής τζαζ σκηνής, που ενώνουν συγγενικές καταβολές και πορείες.