Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Γιώργος Συμπάρδης - Υπόσχεση Γάμου: Η παρουσίαση στον Ιανό ακυρώνεται

Γιώργος Συμπάρδης - Υπόσχεση Γάμου:  Η παρουσίαση στον Ιανό ακυρώνεται

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ παρουσιάζουν το βιβλίο του Γιώργου Συμπάρδη «Υπόσχεση Γάμου», στο café του βιβλιοπωλείου IANOS την Πέμπτη …

12 Μαΐου 2011, στις 20.30. 


Θα μιλήσουν ο Μένης Κουμανταρέας και ο Αλέξης Πανσέληνος

Θα μιλήσουν ο και ο

Για το βιβλίο

Ο Ζαχαρίας φλερτάρει και αγαπάει τις γυναίκες, τι ψάχνει όμως σ’ αυτές; Υπόσχεται γάμο; Οι ήρωες του βιβλίου καθημερινοί, αστείοι και τραγικοί μαζί, μες στ’ αδιέξοδα και στους συμβιβασμούς τους, ζουν στο Φάληρο, στην Καλλιθέα, στον Ταύρο και το Μοσχάτο, πάσχουν και παθιάζονται με τα σημαντικά και τα ασήμαντα.

 

Τους έξι μήνες που τους παρακολουθούμε, ζούμε στον ρυθμό τους, ταυτιζόμαστε και εκνευριζόμαστε με το μακρόσυρτο της ζωής τους. Συχνά θέλουμε να τους φωνάξουμε «μη», «όχι», «μπράβο»... Σ’ αυτό το πολυπρόσωπο, ατμοσφαιρικό, παράξενο και υπαινικτικό, κωμικό και γοητευτικό μυθιστόρημα , ο Γιώργος Συμπάρδης δίνει φωνή και ζωή στους καθημερινούς ανθρώπους, βυθίζεται στον κόσμο τους και μας τραβάει απ’ το μανίκι να τους δούμε καλύτερα, εξάλλου ζουν και αναπνέουν δίπλα μας.

 

Με την κάθε λέξη καρφωμένη στη θέση της και ιδιαίτερη αφηγηματικότητα, οι αθέατες πλευρές της καθημερινότητας γίνονται σημαντικές.
 

ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΧΘΕΣΙΝΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ

Σχετικές ειδήσεις
Ένα Σεργιάνι - Γιώργος Κουτουλάκης
30.01.2017 11:24
Οι Εκδόσεις Ραδάμανθυς, παρουσιάζουν το βιβλίο «Ένα Σεργιάνι», του Γιώργου Κουτουλάκη.
Παρουσίαση του βιβλίου Red X της Πολύνας Γκιωνάκη στον Ιανό
26.01.2017 10:43
Οι εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη παρουσιάζουν στον Ιανό το βιβλίο με τίτλο Red X της Πολύνας Γκιωνάκη τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017.
Ατραπός - Γιώργος  Μαννούρης
05.01.2017 11:37
Οι (.poema..) εκδόσεις παρουσιάζουν την ποιητική συλλογή του Γιώργου Μαννούρη, Ατραπός.
 Ξεγελώντας το θάνατο! - Γιώργος Αθανασιάδης: Παρουσίαση βιβλίου στον Ιανό
29.08.2016 10:32
O Γιώργος Αθανασιάδης έρχεται στον ΙΑΝΟ, την 13 Σεπτεμβρίου 2016, για να παρουσιάσει την πλούσια σε αναμνήσεις ζωή του, την οποία διηγείται μ’ ένα μοναδικό τρόπο, σε μια κατάθεση ψυχής, στο αυτοβιογραφικό του βιβλίο με τίτλο Ξεγελώντας το θάνατο!
Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου  στον Ιανό
17.06.2016 10:12
Οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος και ο IANOS σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Παπακωνσταντίνου με τίτλο Game Over: Η αλήθεια για την κρίση την Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016.