Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

Γιώργος Συμπάρδης - Υπόσχεση Γάμου: Η παρουσίαση στον Ιανό ακυρώνεται

Γιώργος Συμπάρδης - Υπόσχεση Γάμου:  Η παρουσίαση στον Ιανό ακυρώνεται

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ παρουσιάζουν το βιβλίο του Γιώργου Συμπάρδη «Υπόσχεση Γάμου», στο café του βιβλιοπωλείου IANOS την Πέμπτη …

12 Μαΐου 2011, στις 20.30. 


Θα μιλήσουν ο Μένης Κουμανταρέας και ο Αλέξης Πανσέληνος

Θα μιλήσουν ο και ο

Για το βιβλίο

Ο Ζαχαρίας φλερτάρει και αγαπάει τις γυναίκες, τι ψάχνει όμως σ’ αυτές; Υπόσχεται γάμο; Οι ήρωες του βιβλίου καθημερινοί, αστείοι και τραγικοί μαζί, μες στ’ αδιέξοδα και στους συμβιβασμούς τους, ζουν στο Φάληρο, στην Καλλιθέα, στον Ταύρο και το Μοσχάτο, πάσχουν και παθιάζονται με τα σημαντικά και τα ασήμαντα.

 

Τους έξι μήνες που τους παρακολουθούμε, ζούμε στον ρυθμό τους, ταυτιζόμαστε και εκνευριζόμαστε με το μακρόσυρτο της ζωής τους. Συχνά θέλουμε να τους φωνάξουμε «μη», «όχι», «μπράβο»... Σ’ αυτό το πολυπρόσωπο, ατμοσφαιρικό, παράξενο και υπαινικτικό, κωμικό και γοητευτικό μυθιστόρημα , ο Γιώργος Συμπάρδης δίνει φωνή και ζωή στους καθημερινούς ανθρώπους, βυθίζεται στον κόσμο τους και μας τραβάει απ’ το μανίκι να τους δούμε καλύτερα, εξάλλου ζουν και αναπνέουν δίπλα μας.

 

Με την κάθε λέξη καρφωμένη στη θέση της και ιδιαίτερη αφηγηματικότητα, οι αθέατες πλευρές της καθημερινότητας γίνονται σημαντικές.
 

ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΧΘΕΣΙΝΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ

Σχετικές ειδήσεις
Το κουφάρι του τζίτζικα - Γιώργος Σταυρακάκης
02.11.2016 12:17
Οι (.poema..) εκδόσεις παρουσιάζουν την ποιητική συλλογή του Γιώργου Σταυρακάκη, Το κουφάρι του τζίτζικα.
 Ξεγελώντας το θάνατο! - Γιώργος Αθανασιάδης: Παρουσίαση βιβλίου στον Ιανό
29.08.2016 10:32
O Γιώργος Αθανασιάδης έρχεται στον ΙΑΝΟ, την 13 Σεπτεμβρίου 2016, για να παρουσιάσει την πλούσια σε αναμνήσεις ζωή του, την οποία διηγείται μ’ ένα μοναδικό τρόπο, σε μια κατάθεση ψυχής, στο αυτοβιογραφικό του βιβλίο με τίτλο Ξεγελώντας το θάνατο!
Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου  στον Ιανό
17.06.2016 10:12
Οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος και ο IANOS σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Παπακωνσταντίνου με τίτλο Game Over: Η αλήθεια για την κρίση την Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016.
Η τριλογία της λιτότητας - Γιώργος Ν. Μανιώτης: Παρουσίαση στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
08.01.2016 10:01
Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, οι εκδόσεις ΟΣΤΡΙΑ και ο συγγραφέας Γιώργος Ν. Μανιώτης μας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο «Η τριλογία της λιτότητας» την Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016, στις 19:00, στo Θέατρο (2ος όροφος) στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.
Αστέρι της Ερήμου-Ναλιμάρ: παρουσίαση βιβλίου και cd στον Ιανό
29.12.2015 14:40
Οι εκδόσεις Νόηση και η μουσικός-ερμηνεύτρια Μάνια Βλαχογιάννη παρουσιάζουν στον ΙΑΝΟ, την Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 20:30, το βιβλίο-CD με τίτλο Αστέρι της Ερήμου-Ναλιμάρ σε εικονογράφηση Θωμαή Ζωγράφου, με αφήγηση και σκηνές με τραγούδια και χορό από την μουσικοθεατρική απόδοση του έργου.