Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Ο Νίκος Πλάτανος με την Αναστασία Έδεν και τη Νεφέλη Κουρή στο Βρυσάκι

Ο Νίκος Πλάτανος με την Αναστασία Έδεν και τη Νεφέλη Κουρή στο Βρυσάκι
Ο Νίκος Πλάτανος στο πιάνο , με την Αναστασία Έδεν και τη Νεφέλη Κουρή στο τραγούδι παρουσιάζουν ένα

σύνθετο μουσικό πρόγραμμα στο Βρυσάκι το Σάββατο 14 Μαΐου 2011. Τραγούδια του Νίκου Πλάτανου πάνω σε στίχους Ελλήνων και ξένων ποιητών (Σεφέρης, Ελύτης, Καρυωτάκης, Λαπαθιώτης, Δημουλά, Γκανάς, Καψάλης, Yeats, Auden, Rimbaud, Brecht). Συνδιαλέγονται με επιλογές από την ιστορία της ελληνικής μουσικής (παραδοσιακό, ρεμπέτικο , έντεχνο) και με μουσικές του κόσμου (τραγούδια της Μεσογείου, γαλλικό τραγούδι, αγγλόφωνη μπαλάντα).

 

Στόχος μας, ένα πρόγραμμα πρωτότυπο και τολμηρό που παρουσιάζει ένα καινούριο μουσικό υλικό, οικείο όμως και συμμετοχικό μέσα από την ενσωμάτωση αγαπημένων τραγουδιών που όλοι μπορούμε να σιγοτραγουδήσουμε σαν μια μεγάλη παρέα. Τέλος, φανταζόμαστε ένα πρόγραμμα ανοιχτό στην αίσθηση της στιγμής, που δεν θα αποκλείει εκπλήξεις από φίλους καλλιτέχνες που θα βάζουν τη δική τους ιδιαίτερη πινελιά στη βραδιά.

Σχετικές ειδήσεις
Κάθε ευχή και ένα τραγούδι, με την Χορωδία Rosarte στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
16.12.2016 12:39
Με αγαπημένα κάλαντα, γιορτινά τραγούδια και μουσικές ευχές από όλο τον κόσμο υποδέχεται τα φετινά Χριστούγεννα η Παιδική και Νεανική Χορωδία ROSARTE την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στις 8:30 το βράδυ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Του έρωτα όλα τα φίλτρα: Αναστασία Έδεν, Άρης Βλάχος & Μάνος Ελευθερίου στον Ιανό
05.09.2016 15:29
Η Αναστασία Έδεν και ο συνθέτης Άρης Βλάχος παρουσιάζουν στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016, τη μουσική παράσταση «Του Έρωτα όλα τα Φίλτρα».
Επτά τραγούδια βγήκαν βόλτα μες τη νύχτα: Ο Νίκος Ανδρουλάκης στον Ιανό
28.04.2016 14:51
Δύο ξεχωριστές μουσικές βραδιές θα μας χαρίσει ο Νίκος Ανδρουλάκης στον ΙΑΝΟ, στις 21 και 28 Μαΐου 2016.
Η Μελίνα Κανά & ο Γοής του Θησείου στο Σταυρό του Νότου Plus
30.03.2016 13:46
Η Μελίνα Κανά και ο «Γόης του Θησείου» επί σκηνής με τα αγαπημένα τραγούδια της Μελίνας αλλά και μοναδικές μουσικές διασκευές! Ένα μουσικό πρόγραμμα με δυναμισμό, φαντασία, μελωδικότητα και μουσικές ανατροπές!
Του έρωτα όλα τα φίλτρα: αφιέρωμα στον έρωτα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
22.03.2016 11:24
Η Αναστασία Έδεν και ο συνθέτης Άρης Βλάχος παρουσιάζουν τη μουσική παράσταση «Του Έρωτα όλα τα Φίλτρα», ένα μουσικό υπερθέαμα, αφιερωμένο στον έρωτα, με την υπογραφή του Μάνου Ελευθερίου, για μία και μοναδική παράσταση, την Τρίτη 19 Απριλίου, στην κεντρική σκηνή του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.