Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

White Pages από την ομάδα Ονειρόκυκλοι στο Θησείο

White Pages από την ομάδα Ονειρόκυκλοι στο Θησείο
Η ομάδα «Ονειρόκυκλοι» παρουσιάζει την παράσταση «White Pages» σε κείμενα και σκηνοθεσία Ηλία Φλωράκη από την Παρασκευή …

13 Μαΐου 2011 στο Χώρο Τέχνης Ασωμάτων στο Θησείο.

 

Λίγα λόγια για την παράσταση


Η ομάδα ΟΝΕΙΡΟΚΥΚΛΟΙ δημιουργήθηκε το 2003, από τον συγγραφέα/σκηνοθέτη Ηλία Φλωράκη και την φωτογράφο/ηθοποιό Αγγελική-Ειρήνη Μήτση, σκοπό την συμμετοχή στο θεατρικό φεστιβάλ της Καρδίτσας, όπου η ομάδα επιλέχθηκε 1η  αναπληρωματική για το διαγωνιστικό τμήμα.

 

Το 2010, η ομάδα ΟΝΕΙΡΟΚΥΚΛΟΙ, παρουσιάζει τον θεατρικό μονόλογο «Je t’aime», σε κείμενα/σκηνοθεσία Ηλία Φλωράκη και ερμηνεία Αγγελική-Ειρήνη Μήτση, στο Φεστιβάλ Σατυρικού Θεάτρου της Πάτρας. Το έργο κερδίζει το Βραβείο Πρωτότυπου Κειμένου και Έπαινο Γυναικείας Ερμηνείας.


Η ομάδα έχει ήδη γυρίσει μία μικρού μήκους ταινία, που θα προβληθεί σε φεστιβάλ, ενώ γυρίζεται άλλη μία σε σενάριο του Ηλία Φλωράκη και σκηνοθεσία Θοδωρή Βουρνά.

 

Λίγα λόγια για το θεατρικό «White Page»


Φέτος, η ομάδα ΟΝΕΙΡΟΚΥΚΛΟΙ θα ανεβάσει την παράσταση \"White Pages\" («Λευκές σελίδες») σε κείμενα/σκηνοθεσία του Ηλία. Φλωράκη. Η ιδέα και η περίληψη του έργου υπάρχουν στο αντίστοιχο κείμενο .

Φέτος, η ομάδα θα ανεβάσει την παράσταση \"\" («») σε κείμενα/σκηνοθεσία του . Η ιδέα και η περίληψη του έργου υπάρχουν στο αντίστοιχο κείμενο.


Το έργο θα παιχτεί στις 13, 20, 21, 22, 27, 28 και 29 Μαΐου. Επίσης, θα παιχτεί στις 13 Ιουνίου, στο Φεστιβάλ «Off-Off Athens» που διοργανώνει το θέατρο «Επί Κολωνώ».

 

Συντελεστές:
Ζωντανή Μουσική: Daniel Georgiev, κουστούμια: Δανάη Σταθάτου

 

Παίζουν: Γιώργος Αντωνίου , Σοφία Γεωργιάδου, Ερασμία Κρητικού, Αγγελική-Ειρήνη Μήτση

 

Το έργο αποτελείτε από 15 σπονδυλωτές ιστορίες που μπλέκονται νοηματικά μεταξύ τους.

Σχετικές ειδήσεις
Μια μέρα ξύπνησα, η παράσταση στο Passport Κεραμεικός
08.02.2017 15:22
Το Passport Κεραμεικός φιλοξενεί την Ευρυδίκη, την Κατερίνα Τσαβάλου, τον Κωνσταντίνο Φρίγγα - Ματοσύκα, και την παράσταση Μια μέρα ξύπνησα, σε κείμενα και σκηνοθεσία του Δημήτρη Μαλίσσοβα.
Μαύρο Χιόνι - Το ημερολόγιο ενός μακαρίτη, στο θέατρο Πόρτα
17.11.2016 16:34
Το ΠΟΡΤΑ παρουσιάζει από τις 6 Δεκεμβρίου την παράσταση “Μαύρο Χιόνι- το ημερολόγιο ενός μακαρίτη” σε σκηνοθεσία Κώστα Φιλίππογλου. Μια παράσταση βασισμένη στο αυτοβιογραφικό Θεατρικό Μυθιστόρημα του Μιχαήλ Μπουλγκάκωφ, που έγραφε παράλληλα με το Μαιτρ και Μαργαρίτα και άφησε λόγω του θανάτου του ημιτελές (1936-1939).
Άδεια Πιάτα από την ομάδα Άρατος στο Ανοιχτό Αμφιθέατρο Ευρωπού
19.08.2016 11:43
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Κέντρο Πολιτισμού Π.Κ.Μ. παρουσιάζουν την παράσταση «Άδεια Πιάτα» σε κείμενα και σκηνοθεσία του Βασίλη Τσικάρα από την Ομάδα «Άρατος» στις 21 Αυγούστου 2016 στο Ανοιχτό Αμφιθέατρο Ευρωπού του Δήμου Παιονίας Π.Ε. Κιλκίς
Αλκιβιάδης άγιος, από την ομάδα Ρόδα στο Φεστιβάλ Κηφισιάς 2016
07.07.2016 12:12
Η θεατρική ομάδα Ρόδα παρουσιάζει την παράσταση Αλκιβιάδης άγιος, σε σκηνοθεσία της Μαρίας Περετζή, στις 18 και 19 Ιουλίου 2016, στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο.
Τα ανθισμένα παπούτσια στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
13.05.2016 13:18
Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης φιλοξενεί την παράσταση Τα ανθισμένα παπούτσια, από τη θεατρική ομάδα «Οι Μούσες των Τραυμάτων», βασισμένη σε πρωτότυπα κείμενα 6 ελλήνων συγγραφέων, σε σύλληψη και σκηνοθεσία Άννας Χατζηχρήστου.