Η ομάδα «Ονειρόκυκλοι» παρουσιάζει την παράσταση «White Pages» σε κείμενα και σκηνοθεσία Ηλία Φλωράκη από την Παρασκευή …

13 Μαΐου 2011 στο Χώρο Τέχνης Ασωμάτων στο Θησείο.

Λίγα λόγια για την παράσταση


Η ομάδα ΟΝΕΙΡΟΚΥΚΛΟΙ δημιουργήθηκε το 2003, από τον συγγραφέα/σκηνοθέτη Ηλία Φλωράκη και την φωτογράφο/ηθοποιό Αγγελική-Ειρήνη Μήτση, σκοπό την συμμετοχή στο θεατρικό φεστιβάλ της Καρδίτσας, όπου η ομάδα επιλέχθηκε 1η  αναπληρωματική για το διαγωνιστικό τμήμα.

Το 2010, η ομάδα ΟΝΕΙΡΟΚΥΚΛΟΙ, παρουσιάζει τον θεατρικό μονόλογο «Je t’aime», σε κείμενα/σκηνοθεσία Ηλία Φλωράκη και ερμηνεία Αγγελική-Ειρήνη Μήτση, στο Φεστιβάλ Σατυρικού Θεάτρου της Πάτρας. Το έργο κερδίζει το Βραβείο Πρωτότυπου Κειμένου και Έπαινο Γυναικείας Ερμηνείας.

Η ομάδα έχει ήδη γυρίσει μία μικρού μήκους ταινία, που θα προβληθεί σε φεστιβάλ, ενώ γυρίζεται άλλη μία σε σενάριο του Ηλία Φλωράκη και σκηνοθεσία Θοδωρή Βουρνά.

Λίγα λόγια για το θεατρικό «White Page»

Φέτος, η ομάδα ΟΝΕΙΡΟΚΥΚΛΟΙ θα ανεβάσει την παράσταση \”White Pages\” («Λευκές σελίδες») σε κείμενα/σκηνοθεσία του Ηλία. Φλωράκη. Η ιδέα και η περίληψη του έργου υπάρχουν στο αντίστοιχο κείμενο.

Φέτος, η ομάδα θα ανεβάσει την παράσταση \”\” («») σε κείμενα/σκηνοθεσία του . Η ιδέα και η περίληψη του έργου υπάρχουν στο αντίστοιχο κείμενο.

Το έργο θα παιχτεί στις 13, 20, 21, 22, 27, 28 και 29 Μαΐου. Επίσης, θα παιχτεί στις 13 Ιουνίου, στο Φεστιβάλ «Off-Off Athens» που διοργανώνει το θέατρο «Επί Κολωνώ».

Συντελεστές:
Ζωντανή Μουσική: Daniel Georgiev, κουστούμια: Δανάη Σταθάτου

Παίζουν: Γιώργος Αντωνίου, Σοφία Γεωργιάδου, Ερασμία Κρητικού, Αγγελική-Ειρήνη Μήτση

Το έργο αποτελείτε από 15 σπονδυλωτές ιστορίες που μπλέκονται νοηματικά μεταξύ τους.