Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Once a Year \'11: Μια νέα σειρά ετήσιων εκδηλώσεων για το design

Once a Year \'11: Μια νέα σειρά ετήσιων εκδηλώσεων για το design
Η acrm παρουσιάζει το Once a Year \'11, την πρώτη από μια σειρά ετήσιων εκδηλώσεων εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας  ...

Design. Οι καλλιτέχνες Τάσος Βρεττός, Βαγγέλης Κύρης και Βαγγέλης Πατεράκης αποτελούν τους φετινούς προσκεκλημένους, οι οποίοι παρουσιάζουν το έργο τους σε μια κοινή έκθεση (Architectural Photography Exhibition).

 

Στόχος της έκθεσης αποτελεί η ανάδειξη της σημασίας της αρχιτεκτονικής και του design, καθώς περά από το να διαμορφώνουν τις εικόνες και τα αντικείμενα ανάμεσα στα οποία ζούμε, εκφράζουν με τρόπο ιδανικό και αδιαπραγμάτευτο τον πολιτισμό και την κουλτούρα μας.

 

To Once a Year \'11, εστιάζει στην επανερμηνεία της αρχιτεκτονικής μέσα από το πρίσμα της αρχιτεκτονικής φωτογραφίας, προσκαλώντας τους πλέον καταξιωμένους και πρωτοποριακούς αυτούς Έλληνες καλλιτέχνες σε μια κοινή έκθεση.

 

Ο χώρος των γραφείων της acrm αναδιαμορφώνεται προσωρινά και αποτελεί και ο ίδιος αντικείμενο εφήμερου (επανα)σχεδιασμού. Η αρχιτεκτονική αυτή τη φορά αναλαμβάνει το ρόλο του υποδοχέα, του υπόβαθρου που θα αναδείξει τη δουλειά των φιλοξενουμένων μας και θα λειτουργήσει ως πεδίο διάδρασης τόσο με την Τέχνη, όσο και μεταξύ των παρευρισκόμενων.

Σχετικές ειδήσεις
Europe 40under40, έκθεση στο Contemporary Space Athens
09.02.2017 17:33
Το European Centre for Architecture Art, Design and Urban Studies σε συνεργασία με το Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design θα παρουσιάσει τα πιο ελπιδοφόρα ανερχόμενα ταλέντα της αρχιτεκτονικής και του βιομηχανικού σχεδιασμού της Ευρώπης για το 2016 σε μια αρχιτεκτονική έκθεση που δεν πρέπει να χάσετε.
Διεθνή Βραβεία Αρχιτεκτονικής 2016
19.07.2016 13:30
Το Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design και το European Centre for Architecture Art Design and Urban Studies βράβευσαν πάνω από 130 νέα κτίρια από 43 χώρες για τα Διεθνή Βραβεία Αρχιτεκτονικής για το 2016.
Architecture Year Show 2016 στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο στην Αθήνα
22.06.2016 10:52
Το Τμήμα Αρχιτεκτονικής της Πολυτεχνικής Σχολής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στην Αθήνα σας προσκαλεί την Τετάρτη, 22 Ιουνίου στα επίσημα εγκαίνια του ετήσιου ARCHITECTURE YEAR SHOW 2016 των φοιτητών Αρχιτεκτονικής.
Réinventer Paris: Έκθεση αρχιτεκτονικής στο Contemporary Space Athens
05.05.2016 15:27
Το Chicago Athenaeum Μuseum for Architecture and Design σε συνεργασία με το European Centre for Architecture Art, Design and Urban Studies παρουσιάζει και σας προσκαλεί στην έκθεση αρχιτεκτονικής με τίτλο “Réinventer Paris".
Με τη συγκατάθεσή σας: έκθεση στο metamatic:taf
18.03.2016 12:23
Το metamatic:taf και οι METASITU με ενθουσιασμό παρουσιάζουν την έκθεση Με τη συγκατάθεσή σας που εγκαινιάζεται την Πέμπτη 7 Απριλίου 2016, στις 20.30 και θα διαρκέσει έως τις 17 Απριλίου. Η έκθεση αποτελεί ένα project σε εξέλιξη το οποίο ξεκινά με μια σειρά εκδηλώσεων - εργαστηρίων και θα είναι ανοιχτό στο κοινό από τη Δευτέρα 4 Απριλίου.