Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Το Ασχημόπαπο δια χειρός Μαρίας Ασχημης

Το Ασχημόπαπο δια χειρός Μαρίας Ασχημης
Το θέατρο Badminton συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία στο χώρο του θεάματος, φιλοξενεί την Κυριακή 20 Απριλίου το κλασικό παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Αντερσεν, Ασχημόπαπο, για τους μικρούς μας φίλους.

Το θέατρο Badminton συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία στο χώρο του θεάματος, φιλοξενεί την Κυριακή 20 Απριλίου το κλασικό παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Αντερσεν, Ασχημόπαπο, για τους μικρούς μας φίλους.

Με τη φωνή της Αγγελική Δαλιάνη, που τη μάθαμε από την πετυχημένη τηλεοπτική σειρά Μαρία η Ασχημη η ιστορία του ασχημόπαπου ζωντανεύει ξανά και μας μεταφέρει σε μια γλυκιά εποχή έξω από την πραγματικότητα.

Αμεσος σκοπός όμως είναι να αποδείξει πως «το διαφορετικό δεν είναι απαραίτητα άσχημο. Πρέπει κανείς να έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του και στις ικανότητές του. Κάπως έτσι θα καταφέρει να γίνει αποδεκτός από τους γύρω του».

Την παράσταση πλαισιώνουν δύο πολύπειροι μουσικοί, η ακορντεονίστα Ζωή Τηγανούρια και ο Σόλης Μπάρκης, ενώ η μουσική και η σκηνοθεσία είναι του Μιχάλη Κουμπιού. Τα ψηφιακά σκηνικά είναι του Αντώνη Καπίρη, ενώ το παραμύθι διασκεύασε η δημοσιογράφος Λίτσα Τότσκα. Την παραγωγή της παράστασης έχει η εταιρεία MUSICOM.

INFO
Θέατρο Badminton, Αλσος Στρατού, Γουδί
Κυριακή 20 Απριλίου
Ώρες Παραστάσεων: 12:30 και 17:00
Γενική Είσοδος: 15ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων:Ticketnet
Τηλέφωνο: 210 8840600 και www.ticketnet.gr
Virgin Megastores: Αθήνα, Σταδίου 7-9 Σύνταγμα και Μαρούσι
The Mall, Ανδρέα Παπανδρέου 35
Ταμεία Θεάτρου Badminton, Αλσος Στρατού - Γουδί

Σχετικές ειδήσεις
Κατοχικό Γιασεμί, της Μαρίας Γεωργαντά στο Faust
28.12.2016 14:02
Το Faust φιλοξενεί το έργο της Μαρίας Γεωργαντά, Κατοχικό Γιασεμί, για τρεις παραστάσεις τον Ιανουάριο.
Το αριστούργημα του Κριστιάν Λόλλικε από την Αrs Moriendi στο Θέατρο Θησείον
27.06.2016 10:48
Η ομάδα θεάτρου Ars Moriendi ανοίγει με «Το Αριστούργημα» του Κριστιάν Λόλλικε το 1ο Φεστιβάλ Reborn In Athens.
Το αριστούργημα του Κριστιάν Λόλλικε για λίγες ακόμα παραστάσεις στο Θέατρο Τ
20.05.2016 14:14
Το «Αριστούργημα» του Κριστιάν Λόλλικε σε σκηνοθεσία Θάνου Νίκα, από την ομάδα θεάτρου Αrs Moriendi, παίρνει παράταση παραστάσεων για δύο ακόμα Δευτερότριτα, 23 έως 31 Μαΐου, στο Θέατρο Τ.
Το αριστούργημα του Κριστιάν Λόλλικε στο Θέατρο Τ
04.05.2016 10:08
Μετά την επιτυχημένη πορεία του στο «Τουρνουά 5Χ5» που οργάνωσε το ΚΘΒΕ, το «Αριστούργημα» του Κριστιάν Λόλλικε σε σκηνοθεσία Θάνου Νίκα, από την ομάδα θεάτρου Αrs Moriendi, επιστρέφει στις 9 Μαΐου για δύο Δευτερότριτα στο Θέατρο Τ.
Το αριστούργημα ή Τhe Re-Mohammed-Τy Show του Κριστιάν Λόλλικε στη Μονή Λαζαριστών
04.04.2016 11:30
Το τρίτο έργο που παρουσιάζεται στο «Τουρνουά 5Χ5» που οργανώνει το ΚΘΒΕ είναι «Το αριστούργημα ή Τhe Re-Mohammed-Τy Show» του Κριστιάν Λόλλικε από την ομάδα θεάτρου Αrs Moriendi.