Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

Το Ρόδο του ανέμου στο Σταυρό του Νότου PLUS

Το Ρόδο του ανέμου στο Σταυρό του Νότου PLUS
Το ΡΟΔΟ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ένα συγκρότημα , που αποτελείται από τη Γιούλη Τσεντούρου (κρουστά, τραγούδι), την Άντα Κωστούρου (κιθάρα, τραγούδι) και

τον Γιάννη Ζίγκιρη (κιθάρες, πιάνο , παραδοσιακά έγχορδα, τραγούδι), θα βρεθεί  στο Σταυρό του Νότου PLUS για μία μόνο παράσταση την Τρίτη 10 Μαΐου όπου θα παρουσιάσουν τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία , στην οποία συμμετείχαν ο Φοίβος Δεληβοριάς και ο Χρίστος Τσιαμούλης, καθώς και τραγούδια από τις προσωπικές τους επιρροές .

 

Τραγούδια δηλαδή απ’ την παράδοση (στα συστατικά της στοιχεία), το ροκ της Αμερικής των πιο αγνών νεανικών ονείρων τους, τις αρμονικές της δύσης και τα μέλη της ανατολής, ενώ έχουν πάντα έναν φεγγίτη ανοιχτό για ότι αληθινό έχουν να προτείνουν οι γενιές που ήρθανε λίγο μετά. Κυρίως, όμως, πιστεύουν πως η μουσική ... είναι ένα άρμα που φέρνει στον ακροατή κομμάτια απ’ την ψυχή τους.

 

Αυτά τα κομμάτια θα τα συναρμολογήσουν σε ένα live την Τρίτη 10 Μαΐου στο Σταυρό του Νότου PLUS

Σχετικές ειδήσεις
Οι Χαΐνηδες για ακόμα ένα live στο Σταυρό του Νότου Plus
02.11.2016 14:20
Οι αγαπημένοι μας Χαΐνηδες θα εμφανιστούν για ακόμη ένα Σάββατο, το πρώτο του Νοέμβρη (5/11), στον Σταυρό του Νότου Plus.
O Γιώργος Αετόπουλος ζωντανά στο Σταυρό του Νότου Plus
29.03.2016 12:09
Την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 στις 8.30μ.μ., o Γιώργος Αετόπουλος παρουσιάζει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και τραγούδια άλλων Ελλήνων δημιουργών στο Σταυρό του Νότου Plus.
Πανος Παπαϊωάννου, Χρυσόστομος Καραντωνίου, Μάγδα Βαρούχα στο Σταυρό του Νότου
04.03.2016 13:24
Η παρέα του Πάνου Παπαϊωάννου και του Χρυσόστομου Καραντωνίου μεγαλώνει με μια γυναικεία παρουσία, την Μάγδα Βαρούχα. Οι τρεις τους μας περιμένουν με μια αγκαλιά τραγούδια, στο Σταυρό του Νότου (club), τις Πέμπτες 10 & 17 Μαρτίου.
Ο Σωκράτης Μάλαμας επιστρέφει στο Σταυρό του Νότου
30.12.2015 12:27
Για τον Σωκράτη Μάλαμα, το ετήσιο ραντεβού στο Σταυρό του Νότου, είναι όχι απλά μια παράδοση αλλά μια αναγκαιότητα.
Ο Απόστολος Βαλαρούτσος live στο Club του Σταυρού του Νότου
18.12.2015 15:17
Ο Απόστολος Βαλαρούτσος επιστρέφει την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015 στο Σταυρό του Νότου για μια βραδιά οπου θα παίξει και θα τραγουδήσει δικά του γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια, αλλά και κάποια απο καινούριο ανέκδοτο υλικό.