Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Το Ρόδο του ανέμου στο Σταυρό του Νότου PLUS

Το Ρόδο του ανέμου στο Σταυρό του Νότου PLUS
Το ΡΟΔΟ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ένα συγκρότημα , που αποτελείται από τη Γιούλη Τσεντούρου (κρουστά, τραγούδι), την Άντα Κωστούρου (κιθάρα, τραγούδι) και

τον Γιάννη Ζίγκιρη (κιθάρες, πιάνο , παραδοσιακά έγχορδα, τραγούδι), θα βρεθεί  στο Σταυρό του Νότου PLUS για μία μόνο παράσταση την Τρίτη 10 Μαΐου όπου θα παρουσιάσουν τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία , στην οποία συμμετείχαν ο Φοίβος Δεληβοριάς και ο Χρίστος Τσιαμούλης, καθώς και τραγούδια από τις προσωπικές τους επιρροές .

 

Τραγούδια δηλαδή απ’ την παράδοση (στα συστατικά της στοιχεία), το ροκ της Αμερικής των πιο αγνών νεανικών ονείρων τους, τις αρμονικές της δύσης και τα μέλη της ανατολής, ενώ έχουν πάντα έναν φεγγίτη ανοιχτό για ότι αληθινό έχουν να προτείνουν οι γενιές που ήρθανε λίγο μετά. Κυρίως, όμως, πιστεύουν πως η μουσική ... είναι ένα άρμα που φέρνει στον ακροατή κομμάτια απ’ την ψυχή τους.

 

Αυτά τα κομμάτια θα τα συναρμολογήσουν σε ένα live την Τρίτη 10 Μαΐου στο Σταυρό του Νότου PLUS

Σχετικές ειδήσεις
Αφιέρωμα στον Νικόλα Άσιμο στο Σταυρό του Νότου
25.01.2017 14:25
“Στο Φαλιμέντο Του Κόσμου”, μια παράσταση βασισμένη σε κείμενα μουσικές και τραγούδια του Νικόλα Άσιμου, από την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου για 4 Πέμπτες στο Σταυρό του Νότου Club.
Χρήστος Νινιός, Αργύρης Λούλατζης, Μάγδα Βαρούχα στο Σταυρό του Νότου Club
18.01.2017 12:15
Ο Χρήστος Νινιός, ο Αργύρης Λούλατζης και η Μάγδα Βαρούχα, τρεις από τους καλλιτέχνες της νέας γενιάς που μας έχουν ήδη δώσει το προσωπικό τους μουσικό στίγμα και έχουν ξεχωρίσει, συναντιούνται για πρώτη φορά στο Σταυρό του Νότου και παρουσιάζουν για δύο μοναδικές βραδιές, ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με τραγούδια δικά τους, αλλά και ιδαίτερες διασκευές.
Οι Χαΐνηδες για ακόμα ένα live στο Σταυρό του Νότου Plus
02.11.2016 14:20
Οι αγαπημένοι μας Χαΐνηδες θα εμφανιστούν για ακόμη ένα Σάββατο, το πρώτο του Νοέμβρη (5/11), στον Σταυρό του Νότου Plus.
O Γιώργος Αετόπουλος ζωντανά στο Σταυρό του Νότου Plus
29.03.2016 12:09
Την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 στις 8.30μ.μ., o Γιώργος Αετόπουλος παρουσιάζει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και τραγούδια άλλων Ελλήνων δημιουργών στο Σταυρό του Νότου Plus.
Πανος Παπαϊωάννου, Χρυσόστομος Καραντωνίου, Μάγδα Βαρούχα στο Σταυρό του Νότου
04.03.2016 13:24
Η παρέα του Πάνου Παπαϊωάννου και του Χρυσόστομου Καραντωνίου μεγαλώνει με μια γυναικεία παρουσία, την Μάγδα Βαρούχα. Οι τρεις τους μας περιμένουν με μια αγκαλιά τραγούδια, στο Σταυρό του Νότου (club), τις Πέμπτες 10 & 17 Μαρτίου.