Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Red & White Productions πιστή στο ραντεβού της με τους λάτρεις του Tattoo διοργανώνει το 5o Διεθνές Συνέδριο Δερματοστιξίας

5th Athens Tattoo Convention, στην Αθήνα στις 13,14 και 15 Μαΐου 2011 στο Γυάλινο Κτίριο – Πλατεία Νερού στον Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου.

Σε μια κυριολεκτικά γιορτή για τους λάτρεις της δερματοστιξίας κορυφαίοι Έλληνες αλλά και ξένοι καλλιτέχνες απ’ όλο τον κόσμο έρχονται να παρουσιάσουν τη δική τους οπτική πάνω στην πανάρχαια αυτή τέχνη επιδεικνύοντας τα σχέδιά τους, να ενημερώσουν τους επισκέπτες για ότι έχει να κάνει με ζητήματα tattoo ‘όπως τεχνοτροπίες, χρωματισμοί, απαραίτητοι κανόνες υγιεινής κ.α.

Η λέξη γιορτή που χρησιμοποιήθηκε όμως δεν είναι καθόλου τυχαία. Σε ολόκληρη τη διάρκεια του φεστιβάλ θα πραγματοποιούνται δρώμενα όπως Art Fusion όπου 5 καλλιτέχνες ζωγραφίζουν σε 5 καμβάδες και κάθε 3 λεπτά αλλάζουν θέση και συνεχίζουν, αλλάζοντας το σχέδιο του προηγούμενου καλλιτέχνη βάζοντας τη δική τους φαντασία…

Body Painting Show, Εκθέσεις σχεδίων με επιδείξεις και βράβευση των καλύτερων σχεδίων από αυτά, Διαγωνισμοί καλύτερου tattoo ανά κατηγορία, Graffiti Show, Extreme Fashion Show, Επίδειξη παραδοσιακών πολεμικών τεχνών με ξίφη και ξύλα και άλλα που σύντομα θα ανακοινωθούν.

Τέλος, οι διοργανωτές έχουν οργανώσει ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα με Live Rock & Hip Hop συναυλίες καθώς και guest dj’s που σύντομα θα ανακοινωθούν!