Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Blender Festival 2011 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Blender Festival 2011 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Το open air μουσικό φεστιβάλ BLENDER γεννιέται φέτος στο αίθριο, στον 3o όροφο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης ! Ανοιχτό στο διαφορετικό,

υποστηρίζει νέους τραγουδιστές, μουσικούς και γκρουπ, διεκδικεί επάξια το δικό του χώρο στη μουσική σκηνή της χώρας και προχωρά στη ...\"θεσμοποίησή\" του.

Το BLENDER είναι ανοιχτό στο διαφορετικό, σε αυτό που εκπλήσσει ευχάριστα, σε αυτό που παραπέμπει σε πρωτόγνωρα ή σε κλασικά, ακόμη, ακούσματα τα οποία όμως έχουν μία σύγχρονη προσέγγιση.  

 

Η ιδέα και η καλλιτεχνική διεύθυνση ανήκει στον Αλέξη Κυριαζή, που σημειώνει: Το blender στροφάρει, αναμιγνύει και παράγει κάτι ενδιαφέρον και χυμώδες, κάνοντας συγχρόνως έναν εντυπωσιακό θόρυβο! Το “δικό μου” Blender στροφάρει νότες , φώτα και εικόνες, αναμιγνύει είδη μουσικής και παράγει φρεσκάδα, δροσιά, αισιοδοξία, πρωτοτυπία και χαρά! Τhe Six Weeks Project that Music Spins Surround\"

 

Το BLENDER στο αίθριο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, χώρο με αναμφισβήτητη θετική ενέργεια, ουσιαστικά στην ταράτσα ενός σύγχρονου κτηρίου, με τον ουρανό και τα αστέρια πάνω του, δίνει βήμα σε νέα, ταλαντούχα παιδιά να εκφραστούν ελεύθερα έχοντας απεριόριστη στήριξη τεχνικού εξοπλισμού και αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη.

 

Εκεί, η εγγύτητα με το κάθε σχήμα αποτελεί ένα ακόμη μεγάλο πλεονέκτημα του χώρου, o οποίος θα φιλοξενεί σε κάθε συναυλία 200 άτομα, το μέγιστο. Παράλληλα, όσοι δεν θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν την πολυπόθητο εισιτήριο, θα μπορούν να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους σχήμα από τις οθόνες  στο mcf bar - resto πάντα με την  ποιότητα και την αισθητική της διοργάνωσης.

 

Σε περίπτωση βροχής ο χώρος θα καλύπτεται πλήρως προστατεύοντας καλλιτέχνες και κοινό και οι συναυλίες θα πραγματοποιούνται.

 

Blender Festival 2011
25 Live Bands σε 24 Concerts

 

Πρόγραμμα - Συμμετοχές:

Τετάρτη 18 Μαΐου, Marietta Fafouti and band 
Πέμπτη 19 Μαΐου, Le Page
Παρασκευή 20 Μαΐου, Masturbation goes Cloud+ support EGSUN
Σάββατο 21 Μαΐου, Lumiere Brother
Τετάρτη 25 Μαΐου, Graveyard Cafe Band
Πέμπτη 26 Μαΐου, Penny and the Swingin\' Cats 
Παρασκευή 27 Μαΐου, Space Blanket - για λόγους ανωτέρας βίας αναβάλλεται η σημερινή συναυλία των Space Blanket. Θα ανακοινωθεί σύντομα νέα ημερομηνία διεξαγωγής
Σάββατο 28 Μαΐου, George Gaudi

 

Τετάρτη 1 Ιουνίου, Funkistan
Πέμπτη 2 Ιουνίου, ElektroΒalkana
Παρασκευή 3 Ιουνίου, Jamming Funkers
Σάββατο 4 Ιουνίου, Abbie Gale
Τετάρτη 8 Ιουνίου, Kalliopi
Πέμπτη 9 Ιουνίου,  Tango with Lions
Παρασκευή 10 Ιουνίου, Yiorgos Psihoyios trio
Σάββατο 11 Ιουνίου, Sugahspank! & Τhe Swing Shoes

 

Τετάρτη 15 Ιουνίου, Baby Guru
Πέμπτη 16 Ιουνίου,  The Burger Project
Παρασκευή 17 Ιουνίου, Zen Garden
Σάββατο 18 Ιουνίου, Γιώργης Χριστοδούλου
Τετάρτη 22 Ιουνίου,  Blaine L. Reininger (Tuxedomoon) & Τηλέμαχος Μούσας
Πέμπτη 23 Ιουνίου, ινφο
Παρασκευή 24 Ιουνίου, Ιωάννης
Σάββατο 25 Ιουνίου, Evripidis and his Tragedies

 


Ιδέα & Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Αλέξης Κυριαζής
Τεχνική Επιμέλεια: Σαράντης Ζαργάνης

 

Δωρεάν στάθμευση στο εμπορικό κέντρο athensheart

Από την 1η Φεβρουαρίου 2011 ξεκίνησε και επίσημα η συνεργασία του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης με το εμπορικό κέντρο athensheart (Πειραιώς 180, κόμβος Χαμοστέρνας) βάσει της οποίας οι  θεατές των παραστάσεων του ΙΜΚ δικαιούνται δωρεάν στάθμευση στο parking του εμπορικού κέντρου, εφ΄ όσον υπάρχει διαθεσιμότητα  θέσεων, την ημέρα της παράστασης με την επίδειξη του εισιτηρίου της  παράστασης.

Σχετικές ειδήσεις
Φεστιβάλ Ιαπωνικού Κινηματογράφου 2017
08.02.2017 17:23
Η Πρεσβεία της Ιαπωνίας, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και το Japan Foundation, διοργανώνει Φεστιβάλ Ιαπωνικού Κινηματογράφου από τις 22 έως τις 24 Φεβρουαρίου 2017 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.
Lifeart Global Media Festival 2017 από το MOR-VISUAL Inc και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
20.10.2016 11:53
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016, η παρουσίαση του διεθνούς Φεστιβάλ LIFEART GLOBAL MEDIA FESTIVAL 2017, Film/TV/Web/VR, με πλήθος καλλιτεχνών και επιχειρηματιών από Ελλάδα και εξωτερικό.
Φεστιβάλ Σύγχρονου Θεάτρου “Γαλλικό Θέατρο à la grecque” 2016 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
07.10.2016 10:33
Το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης συνεχίζουν το θεσμό που αγκαλιάστηκε με θέρμη από το θεατρόφιλο κοινό και παρουσιάζουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα τρία σύγχρονα γαλλικά θεατρικά έργα, σκηνοθετημένα από τρεις Έλληνες σκηνοθέτες της νεότερης γενιάς, σε τρεις νέες θεατρικές παραγωγές ειδικά για το Φεστιβάλ Σύγχρονου Θεάτρου “Γαλλικό Θέατρο à la grecque”.
7ο Φεστιβάλ Βωβού Κινηματογράφου 2016 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
31.05.2016 12:44
Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης διοργανώνει το 7ο Φεστιβάλ Βωβού Κινηματογράφου, με τίτλο "Αγάπη και Ερωτισμός στο Βωβό Κινηματογράφο" από την Τετάρτη 22 Ιουνίου έως την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016, στις 21:30, με την Καλλιτεχνική Διεύθυνση του Αλέξανδρου Μούζα.
Φεστιβάλ Κορεατικού Κινηματογράφου 2016 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
13.04.2016 11:50
Η Πρεσβεία της Δημοκρατίας της Κορέας και το Ίδρυμα της Κορέας διοργανώνουν το Φεστιβάλ Κορεατικού Κινηματογράφου 2016, στην Αθήνα από τις 18 έως τις 20 Απριλίου 2016, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.