Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017

Ίδρυμα Κακογιάννης: Αφιέρωμα στον διεθνούς φήμης βαρύτονο Τζων Μοδινό

Ίδρυμα Κακογιάννης: Αφιέρωμα στον διεθνούς φήμης βαρύτονο Τζων Μοδινό
Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης παρουσιάζει ένα γκαλά όπερας αφιερωμένο στον διεθνούς φήμης βαρύτονο Τζων Μοδινό την

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011.

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ


Πιάν: Μαριλίνα Τζελέπη
Χορωδία: ΑΜΠΙΤΟΥΣ

Πιάν: ΜαριλίΧορωδία:

Συμμετέχουν (με αλφαβητική σειρά): Λ. Αγγελοπούλου , Β. Αμιραδάκη, Μ. Αράπη, Μ. Γουρνιά, Ελ. Δαβου, Τζ. Δριβάλα, Αν. Καλογήρου, Ν. Καραγκιαούρης, Μ. Κόκκα, Αν. Κορωναίος, Μ.Λορέντζος, Μ. Μαρκέτου, Φ. Μοδινός , Στ. Μπερής

 

Ο διάσημος λυρικός καλλιτέχνης βαρύτονος Τζων Μοδινός \"έφυγε\" από κοντά μας το Ιανουάριο του 2011.

 

Την Παρασκευή 6 Μαΐου 2011, στις 21:00 στο Θέατρο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης διακεκριμένοι λυρικοί καλλιτέχνες , φίλοι, συνάδελφοι, μαθητές του οργανώνουν Γκαλά Όπερας, αφιερωμένο στον αείμνηστο καλλιτέχνη.

 

 

Η βραδιά θα περιλαμβάνει άριες και ντουέτα από όπερες στις οποίες ο Τζων Μοδινός άφησε αξέχαστες ερμηνείες, ενώ θα προβληθούν και στιγμιότυπα από την καριέρα του Τζων Μοδινού στα μεγαλύτερα λυρικά θέατρα του κόσμου.

Σχετικές ειδήσεις
Συναυλία μπαρόκ μουσικής και Εργαστήρι Παλιάς Μουσικής στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
03.06.2016 14:42

Οι διεθνούς φήμης Ιταλοί ερμηνευτές - τσεμπαλίστας Guido Morini (Γκουίντο Μορίνι) μαζί με την Rossella Croce (Ροσέλα Κρότσε) στο βιολί εμφανίζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα συμπράττοντας με την γνωστή Ελληνίδα φλαουτίστα Σοφία Μαυρογενίδου.
Ο Μιχάλης Κουμπιός σε μια συλλεκτική μουσική παράσταση στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
18.05.2016 11:52
Ο συνθέτης Μιχάλης Κουμπιός παρουσιάζει θραύσματα από το σύνολο της εργογραφίας του, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016, σε μία παράσταση με τίτλο Πάρε με της Άνοιξης πνοή.
Του έρωτα όλα τα φίλτρα: αφιέρωμα στον έρωτα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
22.03.2016 11:24
Η Αναστασία Έδεν και ο συνθέτης Άρης Βλάχος παρουσιάζουν τη μουσική παράσταση «Του Έρωτα όλα τα Φίλτρα», ένα μουσικό υπερθέαμα, αφιερωμένο στον έρωτα, με την υπογραφή του Μάνου Ελευθερίου, για μία και μοναδική παράσταση, την Τρίτη 19 Απριλίου, στην κεντρική σκηνή του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.
In the clear: αφιέρωμα στον Marc Blitzstein από την ομάδα Ραφή στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
16.02.2016 13:50
Μετα την επιτυχία που σημείωσε η μουσική performance για τον συνθέτη-λιμπρετίστα Marc Blitzstein "In the clear" στο Θέατρο Πόρτα, η Ομάδα Ραφή επανέρχεται με μια ακόμα παράσταση στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Παρασκευή 26/2, 21:00), ανανεωμένη και τολμηρή.
Τρία κοντσέρτα για πιάνο και μία συμφωνία από την MSO στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
22.01.2016 17:18
Ο Βασίλης Τσαμπρόπουλος και η Μητροπολιτική Συμφωνική Ορχήστρα Αθηνών παρουσιάζουν την Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, ώρα 21:00, μία ιδιαίτερη συναυλία, όπου θα ερμηνευθούν τρία κοντσέρτα για πιάνο των: J. S. Bach, J. Haydn, W. A. Mozart, από τον διεθνούς φήμης δεξιοτέχνη πιανίστα, συνθέτη και μαέστρο, και μία από τις πιο γνωστές Συμφωνίες του W. A. Mozart, την οποία συνέθεσε στα 17 του χρόνια.