Οι Azymuth, η μεγαλύτερη instrumental μπάντα από την Βραζιλία καταφθάνει στο νέο πολυχώρο του Πειραιά, PassPort, με ανεξάντλητη ενέργεια, νέο άλμπουμ …

και κλασικές επιτυχίες!

Με πάνω από 35 χρόνια παρουσίας στον ευρύτερο χώρο της jazz, το φαινόμενο των Azymuth εξακολουθεί μέχρι σήμερα να ταράζει τα νερά της world music! To πρωτοποριακό trio που επινόησε τον ήχο Samba Doido (Τρελή Samba), συνδυάζοντας το funk, το soul και τη jazz με τη Samba και κερδίζοντας επάξια τον τίτλο της καλύτερης Βραζιλιάνικης ορχήστρας, έρχεται για μία μόνο βραδιά, να ανεβάσει κατακόρυφα τους ρυθμούς και να μας δώσει μια γεύση από Rio!
 

Ο Jose Roberto Bertrami στο πιάνο και τα keyboards, o Ivan Conti στα ντραμς και ο Alex Malheiros στο μπάσο, είναι οι τρεις μυθικοί μουσικοί που δημιούργησαν το φαινόμενο Azymuth και κυκλοφόρησαν πάνω από 20 άλμπουμ, με τελευταίο το Aurora (Απρίλιος 2011) που αποθεώθηκε ήδη από το Διεθνή Τύπο. 
 

Έχοντας στο ενεργητικό τους αμέτρητα live shows στους σημαντικότερους jazz χώρους παγκοσμίως, όπως τα Blue Note (Νέα Υόρκη, Μιλάνο & Τόκιο), Colston Hall (Bristol), Jazz Cafe (Λονδίνο), New Morning (Παρίσι), Echo Plex (Λος Άντζελες), κ.ά. και συμμετοχές στα μεγαλύτερα jazz φεστιβάλ όπως τα  Monterrey, Montreux, North Sea Jazz & Glastonbury, οι Azymuth συνεχίζουν να ξεσηκώνουν το κοινό με το ανεξάντλητο πάθος τους και τη μουσική ιδιοφυία τους, κερδίζοντας τις εντυπώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.