Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Οι νικητές του διαγωνισμού

Οι νικητές του διαγωνισμού
Τις πέντε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση της Golfω 2.3. beta για σήμερα Τρίτη 8 Απριλίου, θα μοιραστούν οι: Κώστας Τρυποσκούφης, Δημήτρης Παπαγεωργίου, Ζωή Φραντζή, Χρυσούλα Σκυλογιάννη και Μάριος Πιπερίδης.

Τις πέντε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση της Golfω 2.3. beta για σήμερα Τρίτη 8 Απριλίου, θα μοιραστούν οι: Κώστας Τρυποσκούφης, Δημήτρης Παπαγεωργίου, Ζωή Φραντζή, Χρυσούλα Σκυλογιάννη και Μάριος Πιπερίδης.

 

Λίγα λόγια για το έργο:

Σε παραγωγή της «Εταιρείας Θεάτρου Χώρος» και συμπαραγωγή στην Αθήνα της «Σύνθεση Εταιρεία Πολιτισμού», η εξαιρετική περσινή θεατρική επιτυχία, που κέρδισε κριτική και κοινό, επέστρεψε!

Η Golfω 2.3. beta θα ανεβαίνει για λίγες ακόμα παραστάσεις, στη νέα της εκδοχή, στο θέατρο «Πολιτεία», κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Η «Goλfω 2.3 beta», με βάση το παραδοσιακό κείμενο της «Γκόλφως», γέμισε με μάσκες manga, προβολές video, θέατρο σκιών με την συνοδεία live μουσικής και stand-up comedy από τον εκπληκτικό «Clownski».

Η σκηνοθεσία και η επιμέλεια του σκηνικού ανήκουν στο Σίμο Κακάλα, τα κοστούμια στον Γιάννη Κατρανίτσα, οι μάσκες είναι του Jonathan Becker, η μουσική του Γεώργιου - Bandoek Αποστολάκη, το video art του Μπάμπη Βενετόπουλου και η σκηνοθεσία του θέατρου σκιών του Χρήστου Στανίση.

Παίζουν οι ηθοποιοί Έλενα Μαυρίδου (Γκόλφω / Ζήσης), Θεόδωρος Οικονομίδης (Tάσος / Κίτσος), Δήμητρα Κούζα (Αγγλος Λόρδος / Γιάννος / Σταυρούλα) και Σίμος Κακάλας (Mr CLOWNSKI).

Info
«Goλfω 2.3 beta», του Σπ. Περεσιάδη
Δευτέρα και Τρίτη, για λίγες μόνο παραστάσεις
Θέατρο Πολιτεία, Σαρρή 40, Ψυρρή
Διάρκεια Παράστασης: 75\'
Πληροφορίες: 210 3600410
Ώρα έναρξης: 21.30

Σχετικές ειδήσεις
Κερδίστε 25 διπλές προσκλήσεις για τον
03.02.2017 16:26
Το Θέατρο Μουσούρη δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες του CultureNow.gr να παρακολουθήσουν την παράσταση "Αμερικάνικος Βούβαλος" την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017 στις 21.00 μ.μ., προσφέροντας 25 διπλές προσκλήσεις!!!
50 διπλές προσκλήσεις για το «Trouble in Tahiti» στο Θέατρο Σημείο
11.01.2017 16:33
Το Θέατρο Σημείο δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες του CultureNow.gr να παρακολουθήσουν την παράσταση την Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017 στις 8:30 μ.μ., προσφέροντας 50 διπλές προσκλήσεις!!!
Κερδίστε 40  διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Το όνειρο ενός γελοίου» στο Θέατρο Μορφές Έκφρασης!
15.11.2016 15:34
Η παράσταση "Το όνειρο ενός γελοίου", που βασίζεται στο έργο του Ντοστογιέφσκι, παρουσιάζεται στο Θέατρο Μορφές Έκφρασης, με πρωταγωνιστή τον Θωμά Κινδύνη. Το Θέατρο Μορφές Έκφρασης δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες του CultureNow.gr να παρακολουθήσουν την παράσταση το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, στις 9.30 μ.μ., προσφέροντας 40 διπλές προσκλήσεις!
Κερδίστε 50 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Βέρθερος» στο Θέατρο Σημείο!
19.10.2016 14:25
Η παράσταση "Βέρθερος", η οποία βασίζεται στο εμβληματικό μυθιστόρημα του J.W. Goethe, "Τα Πάθη του Νεαρού Βέρθερου", παρουσιάζεται στο Θέατρο Σημείο, σε σκηνοθεσία και σκηνική σύλληψη του Αλέξανδρου Διαμαντή. Το Θέατρο Σημείο δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες του CultureNow.gr να παρακολουθήσουν την παράσταση το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, στις 9.15 μ.μ., προσφέροντας 50 διπλές προσκλήσεις!!!
Σίσυφος, του Κώστα Παπαγεωργίου σε περιοδεία
23.08.2016 17:24
Η παράσταση «Σίσυφος», που βασίζεται στο ομώνυμο έργο του γνωστού ηθοποιού και stand up comedian Κώστα Παπαγεωργίου, είναι μια θεατρική κωμωδία Αριστοφανικού τύπου, η οποία παντρεύει τον αρχαίο κλασικό μύθο του Σίσυφου με πολλά από τα σύγχρονα στοιχεία μιας Ελλάδας αν μη τι άλλο… χρεοκοπημένης...