To κουαρτέτο \”music soup\” δημιουργήθηκε το 2006 ως τρίο χωρίς drums στο στυλ του Nat King Cole από τον Nέστορα Δημόπουλο (κιθάρα) και

την Ευγενία Καρλαύτη (πιάνο-φωνή) και αργότερα προστέθηκαν και ντραμς και το τρίο έγινε κουαρτέτο… Αυτό το κουαρτέτο λοιπόν θα εμφανιστεί για μία μοναδική βραδιά την Τρίτη 3 Μαΐου στις 22:00 στο θέατρο Eliart.

Έχουν εμφανιστεί σε club, μουσικές σκηνές και φεστιβάλ.(Παράφωνο jazz club, Athina live, Floral, Ginger Ale, Dizzy miles, «Ωδείο» Ρεθύμνου, Παγοποιείον, Θέατρο «Απόλλων» Σύρου/ Φεστιβάλ Ερμουπόλεια, Διεθνές Φεστιβάλ Κώστας Κουβίδης.) Αυτή τη σεζόν 2010-2011, αμέσως μετά από μία σειρά εμφανίσεων στην Αθήνα, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Ερμούπολη, πραγματοποίησαν μικρή περιοδεία στο Βέλγιο ως τρίο. (Νοέμβριος 2010).

Έχουν συνεργαστεί με τους Περικλή Τριβόλη, Γιώργο Γεωργιάδη (μπάσο) και Γιάννη ΦλώροΔημήτρη Κλωνή (drums).

Από το φθινόπωρο του 2010 η σύνθεση του γκρουπ είναι

Eυγενία Καρλαύτη, πιάνο-φωνή
Νέστορας Δημόπουλος, Κιθάρα
Σταμάτης Σταματάκης, μπάσο
Σεραφείμ Μπέλλος, τύμπανα

Παίζουν jazz standards, blues, Latin, funky tunes αλλά και δική τους μουσική, όλα αυτά προσαρμοσμένα στον ήχο του group. Κύριο μέλημα τους η ισορροπία μεταξύ του αυθόρμητου αυτοσχεδιασμού και των ιδιότυπων τους ενορχηστρώσεων, που τονίζουν το συγκεκριμένο ηχητικό συνδυασμό, αλλά και το κάθε όργανο ξεχωριστά, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η συνύπαρξη του αυθόρμητου -προσχεδιασμένου και ατόμου-ομάδας.

Με επιρροές από master του είδους , προσεγγίζουν τη μουσική με σεβασμό στην παράδοση αλλά και φρέσκιες ιδέες. Όλα αυτά συνδυάζονται δίνοντας προτεραιότητα στην αμεσότητα και την αβίαστη ερμηνεία της μουσικής.