Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

Οι music soup για μία και μοναδική βραδιά στο θέατρο Eliart

Οι music soup για μία και μοναδική βραδιά στο θέατρο Eliart
To κουαρτέτο \"music soup\" δημιουργήθηκε το 2006 ως τρίο χωρίς drums στο στυλ του Nat King Cole από τον Nέστορα Δημόπουλο (κιθάρα) και

την Ευγενία Καρλαύτη (πιάνο-φωνή) και αργότερα προστέθηκαν και ντραμς και το τρίο έγινε κουαρτέτο... Αυτό το κουαρτέτο λοιπόν θα εμφανιστεί για μία μοναδική βραδιά την Τρίτη 3 Μαΐου στις 22:00 στο θέατρο Eliart.

 

Έχουν εμφανιστεί σε club, μουσικές σκηνές και φεστιβάλ.(Παράφωνο jazz club, Athina live, Floral, Ginger Ale, Dizzy miles, «Ωδείο» Ρεθύμνου, Παγοποιείον, Θέατρο «Απόλλων» Σύρου/ Φεστιβάλ Ερμουπόλεια, Διεθνές Φεστιβάλ Κώστας Κουβίδης.) Αυτή τη σεζόν 2010-2011, αμέσως μετά από μία σειρά εμφανίσεων στην Αθήνα, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Ερμούπολη, πραγματοποίησαν μικρή περιοδεία στο Βέλγιο ως τρίο. (Νοέμβριος 2010).

 


Έχουν συνεργαστεί με τους Περικλή Τριβόλη, Γιώργο Γεωργιάδη (μπάσο) και Γιάννη ΦλώροΔημήτρη Κλωνή (drums).

 

Από το φθινόπωρο του 2010 η σύνθεση του γκρουπ είναι

Eυγενία Καρλαύτη, πιάνο-φωνή
Νέστορας Δημόπουλος, Κιθάρα
Σταμάτης Σταματάκης, μπάσο
Σεραφείμ Μπέλλος, τύμπανα

 

Παίζουν jazz standards, blues, Latin, funky tunes αλλά και δική τους μουσική , όλα αυτά προσαρμοσμένα στον ήχο του group. Κύριο μέλημα τους η ισορροπία μεταξύ του αυθόρμητου αυτοσχεδιασμού και των ιδιότυπων τους ενορχηστρώσεων, που τονίζουν το συγκεκριμένο ηχητικό συνδυασμό, αλλά και το κάθε όργανο ξεχωριστά, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η συνύπαρξη του αυθόρμητου -προσχεδιασμένου και ατόμου-ομάδας.

 

Με επιρροές από master του είδους , προσεγγίζουν τη μουσική με σεβασμό στην παράδοση αλλά και φρέσκιες ιδέες. Όλα αυτά συνδυάζονται δίνοντας προτεραιότητα στην αμεσότητα και την αβίαστη ερμηνεία της μουσικής.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Crippled Black Phoenix live στο Fuzz Live Music Club
13.10.2016 10:19
Η progressive rock μπάντα από τη Βρετανία, με τους όλο και περισσότερους φίλους στη χώρα μας, θα εμφανιστεί το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στο Fuzz Live Music Club.
Music & Ballet Gala στο 2o Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου
03.08.2016 15:51
Το γκαλά μουσικής και χορού που λαμβάνει χώρα στις 21 Αυγούστου 2016 στην Άνδρο, θα σας χαρίσει μια υπέροχη βραδιά χάρη στη μοναδική παρουσία πολλά υποσχόμενων νέων χορευτών μπαλέτου και μουσικών από την Όπερα του Παρισιού, καθώς και με την παρουσίαση των έργων Caspian Suite και Medianoche σε παγκόσμια πρεμιέρα.
Ο Γιώργος Κοντραφούρης στις Τρίτες Παράλληλες του Πόρτα
18.03.2016 13:59
Το νέο κουαρτέτο του Γιώργου Κοντραφούρη θα εμφανιστεί για μία συναυλία στο Θέατρο Πόρτα, σε καινούργιες συνθέσεις του ίδιου καθώς και των άλλων μελών του κουαρτέτου.
Το Κουαρτέτο Qua’SH live στο Θέατρο Πόρτα
02.02.2016 10:17
Το Κουαρτέτο Qua’SH, την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου στο Θέατρο Πόρτα, ανιχνεύει τις συγγένειες ανάμεσα στον Μάνο Χατζιδάκι και το έργο τριών πολύ σημαντικών νεότερων συνθετών (Michael Kamen, Nicola Piovani και René Aubry), που επηρεάστηκαν από τον μεγάλο Έλληνα δημιουργό.
Οι Mama Knows Better live στο Faust
27.01.2016 14:00
Οι Mama Knows Better είναι μια εξαμελής μπάντα - που δημιουργήθηκε το 2011 - με πάθος για soul, funk και blues ήχους, και θα εμφανιστεί live στο Faust τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016.