Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Design Lab 2011: Η γιορτή του Design και της Αρχιτεκτονικής στην Τεχνόπολη

Design Lab 2011: Η γιορτή του Design και της Αρχιτεκτονικής στην Τεχνόπολη
Το Design Lab, το σύγχρονο εργαστήρι εφαρμοσμένης δημιουργικότητας, επανέρχεται με ανατρεπτική μορφή στην

 «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, στις 6, 7 και 8 Μαΐου 2011.

 

Η Γιορτή του Design και της Αρχιτεκτονικής είναι πλέον γεγονός, και σας προσκαλεί όλους να ενημερωθείτε  για τις νέες προτάσεις σε καινοτόμα υλικά, έπιπλα και αντικείμενα design, και να γνωρίσετε πρωτοποριακούς έλληνες σχεδιαστές και δημιουργούς.

 

Μετά από τις δύο πρώτες διοργανώσεις του 2009 και του 2010, την άκρως επιτυχημένη του παρουσία στην έκθεση Xenia 2010 αλλά και την πρώτη του εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη το Φεβρουάριο του 2011, το Design Lab, το σύγχρονο show για το αρχιτεκτονικό, interior και industrial design, επανέρχεται με ανατρεπτική πλέον μορφή στην \"Τεχνόπολις\" στο Γκάζι, στις 6, 7 και 8 Μαΐου 2011.

 

Με εφαλτήριο τη μεγάλη εμπειρία της Διοργανώτριας εταιρείας A&M Consultants και σε συνεργασία με νέες, δραστήριες και δυναμικές δημιουργικές ομάδες, το Design Lab φιλοδοξεί να αποτελέσει μία νέα πρόταση στο χώρο των διοργανώσεων για το design και την αρχιτεκτονική.

 

Η διοργάνωση του Design Lab 2011, χωρίζεται σε δύο επίπεδα:

1. Την εμπορική έκθεση σχετική με το αντικείμενο, η οποία θα πραγματοποιηθεί εντός των αιθουσών της «Τεχνόπολις» \"ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΒΑΦΗΣ\", \"ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ\", \"ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΤΣΟΣ\" και \"ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΤΣΩΝΗΣ\". Στην έκθεση θα έχουν πρόσβαση οι επαγγελματίες του χώρου (μέσω πρόσκλησης), καθώς επίσης και ιδιώτες επισκέπτες της διοργάνωσης, οι οποίοι θα μπορούν να προμηθεύονται (έναντι αντιτίμου) την ειδική κάρτα εισόδου.


Υπηρεσίες Design, υλικά αρχιτεκτονικής και διακόσμησης, αρχιτεκτονικός και διακοσμητικός φωτισμός, έπιπλα (οικιακά και επαγγελματικά), έπιπλα κουζίνας και είδη μπάνιου, είναι μόνο μερικά από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει ο επισκέπτης του Design Lab.

 

 

2. Το Design Festival, το οποίο θα φιλοξενηθεί στον εξωτερικό χώρο της «Τεχνόπολις» και θα έχει ελεύθερη είσοδο. Το Design Festival φιλοδοξεί να διαδραματίσει επεξηγηματικό ρόλο και να φέρει το σύνολο των επισκεπτών σε επαφή με τις διάφορες μορφές του σύγχρονου Design που συναντάμε στην καθημερινότητά μας, μέσω ενός ιδιαίτερα παρουσιασμένου Design χωριού.

Την εικόνα του \"χωριού\" θα συμπληρώνουν έργα διαφόρων καλλιτεχνών που θα βρίσκονται διάσπαρτα στο χώρο, τα οποία θα απεικονίζουν στοιχεία της φύσης και του αστικού τοπίου φτιαγμένα με ιδιαίτερη φαντασία και δημιουργικότητα, σύμφωνα πάντα με το σύγχρονο art design. Επίσης, το ιδιαίτερο Design Museum, θα δίνει την ευκαιρία σε καλλιτέχνες να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους μέσω ενός ξεχωριστού concept.

 

 

Στόχος των διοργανωτών, είναι να παρουσιάσουν τις νέες τάσεις στο χώρο του αρχιτεκτονικού, interior και industrial σχεδιασμού, καθώς και να προσεγγίσουν όλες τις μορφές του σύγχρονου design με ιδιαίτερα δρώμενα, έργα τέχνης και εντυπωσιακές κατασκευές, κάνοντας έτσι την εμπειρία του Design Lab αξέχαστη!

Σχετικές ειδήσεις
Europe 40under40, έκθεση στο Contemporary Space Athens
09.02.2017 17:33
Το European Centre for Architecture Art, Design and Urban Studies σε συνεργασία με το Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design θα παρουσιάσει τα πιο ελπιδοφόρα ανερχόμενα ταλέντα της αρχιτεκτονικής και του βιομηχανικού σχεδιασμού της Ευρώπης για το 2016 σε μια αρχιτεκτονική έκθεση που δεν πρέπει να χάσετε.
Energy Athens 2017: Έκθεση στο Contemporary Space Athens
27.12.2016 17:12
Το European Centre for Architecture Art, Design and Urban Studies σε συνεργασία με το Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design θα παρουσιάσουν για 7η συνεχή χρονιά την καλλιτεχνική έκθεση Energy Athens.
Διεθνή Βραβεία Αρχιτεκτονικής 2016
19.07.2016 13:30
Το Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design και το European Centre for Architecture Art Design and Urban Studies βράβευσαν πάνω από 130 νέα κτίρια από 43 χώρες για τα Διεθνή Βραβεία Αρχιτεκτονικής για το 2016.
Réinventer Paris: Έκθεση αρχιτεκτονικής στο Contemporary Space Athens
05.05.2016 15:27
Το Chicago Athenaeum Μuseum for Architecture and Design σε συνεργασία με το European Centre for Architecture Art, Design and Urban Studies παρουσιάζει και σας προσκαλεί στην έκθεση αρχιτεκτονικής με τίτλο “Réinventer Paris".
Go fly a kite!: έκθεση χαρταετών στο Contemporary Space Athens
03.03.2016 16:39
Το Chicago Athenaeum, Μuseum for Architecture and Design σε συνεργασία με το European Centre for Architecture, Art, Design and Urban Studies παρουσιάζει με αφορμή την ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ, την έκθεση από χειροποίητους χαρταετούς από την Κίνα, το Μπαλί, την Ιαπωνία και τις ΗΠΑ, με τίτλο «GO FLY A KITE!» και σας προσκαλεί στα εγκαίνια την Κυριακή 19 Μαρτίου 2016, στις 7.00 μ.μ. στο Contemporary Space Athens.