Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Ο Απόστολος Ρίζος στη μουσική σκηνή Αυλαία

Ο Απόστολος Ρίζος στη μουσική σκηνή Αυλαία
O Απόστολος Ρίζος με την μπάντα του, συνεχίζει τις μουσικές του διαδρομές στην Αθήνα. Επόμενη στάση του θα είναι στη μουσική σκηνή Αυλαία , τη

Δευτέρα 2 Μαΐου.  

Τραγούδια από την καινούργια του δισκογραφική δουλειά, με τίτλο “Τι είδες που δεν είδα εγώ;”  συναντιούνται με αυτά της δεκάχρονης πορείας του στη δισκογραφία , όπως το “Τι να θυμηθώ”, το “Να\' μαστε μαζί” και τη “Φυσαλίδα”, του Νίκου Ζούδιαρη, καθώς και με αγαπημένα του τραγούδια άλλων δημιουργών, ενορχηστρωμένα με απρόσμενο τρόπο.

 


Με ρυθμό και συναίσθημα, οι ερμηνείες του Απόστολου Ρίζου συμπράττουν με το βιμπράφωνο, τα κρουστά, το τσέλο , τις κιθάρες ,τη φυσαρμόνικα και το μπάσο (του πληθωρικού μουσικού των Υπογείων Ρευμάτων Απόστολου Καλτσά) φανερώνοντας από την αρχή, τραγούδια που έχουμε όλοι αγαπήσει, όπως το “Α bord de l’ Aspasia” του Θάνου Μικρούτσικου σε ποίηση Νίκου Καββαδία, το “Σώπα κι άκουσε” του Γιώργου Ζήκα, ο “Κηπουρός” του Παύλου Παυλίδη , ο “Διάφανος” του Θανάση Παπακωνσταντίνου , το “Phantasmagoria in two” του Tim Buckley και άλλα αγαπημένα, σε ένα live  που θα μας ταξιδέψει  από την αρχή μέχρι το τέλος.

 

Η αμέσως επόμενη εμφάνιση  του Απόστολου Ρίζου, θα είναι στο club του Μύλου - στη Θεσσαλονίκη - την Τετάρτη 4 Μαΐου.

 

Παίζουν:
Βαγγέλης Παρασκευαϊδης: βιμπράφωνο
Ε- mute: τύμπανα
Απόστολος Καλτσάς: μπάσο, basskeys, voice beat box
Kωνσταντίνος Μπουντούνης: τσέλο
Απόστολος Ρίζος : ακουστική κιθάρα, φυσαρμόνικα

Σχετικές ειδήσεις
Ο Απόστολος Ρίζος για μία εμφάνιση στο Kremlino
31.01.2017 11:44
Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του νέου του album με τον τίτλο ‘6’ , το οποίο καταγράφηκε ως μια από τις καλύτερες δισκογραφικές προτάσεις της χρονιάς, ο Απόστολος Ρίζος ανεβαίνει για μία δυναμική μουσική εμφάνιση μαζί με την "πολυμήχανη" μπάντα του στη μουσική σκηνή KREMLINO, στον Πειραιά, την Παρασκευή 10 Μαρτίου.
Ο Δημήτρης Μυστακίδης και ο  Απόστολος Ρίζος στο «Γιαπί» της ΑΚΤ-ΕΙΝ
21.12.2016 16:33
Ο Απόστολος Ρίζος συναντά τον Δημήτρη Μυστακίδη το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017, στο «Γιαπί» της ΑΚΤ-ΕΙΝ.
Ο Απόστολος Ρίζος στο ΙΛΙΟΝ Plus
16.11.2016 15:11
Ο Απόστολος Ρίζος έρχεται για τρεις δυναμικές εμφανίσεις στο ΙΛΙΟΝ Plus στις 3, 10 και 17 Δεκεμβρίου 2016!
Απόστολος Ρίζος: καλοκαιρινή περιοδεία με νέο άλμπουμ
08.07.2016 16:11
Ο Απόστολος Ρίζος έχοντας στις αποσκευές του το νέο προσωπικό του album με τίτλο ‘6’, περιοδεύει αυτό το καλοκαίρι σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
Ο Απόστολος Ρίζος live στο Club του Σταυρού του Νότου
24.03.2016 14:27
Ο Απόστολος Ρίζος στο Club του Σταυρού του Νότου - από το Σάββατο 2 Απριλίου και για τρεις παραστάσεις (2, 9 & 16 Απριλίου).