Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016

Ο Απόστολος Ρίζος στη μουσική σκηνή Αυλαία

Ο Απόστολος Ρίζος στη μουσική σκηνή Αυλαία
O Απόστολος Ρίζος με την μπάντα του, συνεχίζει τις μουσικές του διαδρομές στην Αθήνα. Επόμενη στάση του θα είναι στη μουσική σκηνή Αυλαία , τη

Δευτέρα 2 Μαΐου.  

Τραγούδια από την καινούργια του δισκογραφική δουλειά, με τίτλο “Τι είδες που δεν είδα εγώ;”  συναντιούνται με αυτά της δεκάχρονης πορείας του στη δισκογραφία , όπως το “Τι να θυμηθώ”, το “Να\' μαστε μαζί” και τη “Φυσαλίδα”, του Νίκου Ζούδιαρη, καθώς και με αγαπημένα του τραγούδια άλλων δημιουργών, ενορχηστρωμένα με απρόσμενο τρόπο.

 


Με ρυθμό και συναίσθημα, οι ερμηνείες του Απόστολου Ρίζου συμπράττουν με το βιμπράφωνο, τα κρουστά, το τσέλο , τις κιθάρες ,τη φυσαρμόνικα και το μπάσο (του πληθωρικού μουσικού των Υπογείων Ρευμάτων Απόστολου Καλτσά) φανερώνοντας από την αρχή, τραγούδια που έχουμε όλοι αγαπήσει, όπως το “Α bord de l’ Aspasia” του Θάνου Μικρούτσικου σε ποίηση Νίκου Καββαδία, το “Σώπα κι άκουσε” του Γιώργου Ζήκα, ο “Κηπουρός” του Παύλου Παυλίδη , ο “Διάφανος” του Θανάση Παπακωνσταντίνου , το “Phantasmagoria in two” του Tim Buckley και άλλα αγαπημένα, σε ένα live  που θα μας ταξιδέψει  από την αρχή μέχρι το τέλος.

 

Η αμέσως επόμενη εμφάνιση  του Απόστολου Ρίζου, θα είναι στο club του Μύλου - στη Θεσσαλονίκη - την Τετάρτη 4 Μαΐου.

 

Παίζουν:
Βαγγέλης Παρασκευαϊδης: βιμπράφωνο
Ε- mute: τύμπανα
Απόστολος Καλτσάς: μπάσο, basskeys, voice beat box
Kωνσταντίνος Μπουντούνης: τσέλο
Απόστολος Ρίζος : ακουστική κιθάρα, φυσαρμόνικα

Σχετικές ειδήσεις
Ο Απόστολος Ρίζος στο ΙΛΙΟΝ Plus
16.11.2016 15:11
Ο Απόστολος Ρίζος έρχεται για τρεις δυναμικές εμφανίσεις στο ΙΛΙΟΝ Plus στις 3, 10 και 17 Δεκεμβρίου 2016!
Η Γιάννα Βασιλείου και ο Αδάμ Τσαρούχης στη μουσική σκηνή Σφίγγα
18.10.2016 11:33
Η Γιάννα Βασιλείου και ο Αδάμ Τσαρούχης έρχονται τις Πέμπτες 3 και 10 Νοεμβρίου στο καινούριο στέκι της Αθήνας, τη μουσική σκηνή Σφίγγα. Παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια από τις προσωπικές τους δουλειές όσο και τραγούδια από το ελληνικό ρεπερτόριο. Τραγούδια που έχουν αγαπηθεί και έχουν αντέξει στον χρόνο.
Απόστολος Ρίζος: καλοκαιρινή περιοδεία με νέο άλμπουμ
08.07.2016 16:11
Ο Απόστολος Ρίζος έχοντας στις αποσκευές του το νέο προσωπικό του album με τίτλο ‘6’, περιοδεύει αυτό το καλοκαίρι σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
Ο Απόστολος Ρίζος live στο Club του Σταυρού του Νότου
24.03.2016 14:27
Ο Απόστολος Ρίζος στο Club του Σταυρού του Νότου - από το Σάββατο 2 Απριλίου και για τρεις παραστάσεις (2, 9 & 16 Απριλίου).
Ο Απόστολος Βαλαρούτσος live στο Club του Σταυρού του Νότου
18.12.2015 15:17
Ο Απόστολος Βαλαρούτσος επιστρέφει την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015 στο Σταυρό του Νότου για μια βραδιά οπου θα παίξει και θα τραγουδήσει δικά του γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια, αλλά και κάποια απο καινούριο ανέκδοτο υλικό.