Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Borel Grip Duo και Natryx Live στη Knot Gallery

Borel Grip Duo και Natryx Live στη Knot Gallery
H Knot Gallery παρουσιάζει τους Pierre Borel (FR) και Joel Grip(SE) μαζί με τη Natryx (Αναστασία Χρυσανθακοπούλου) σε μια συναυλιακή

βραδιά την Κυριακή, 1η Μαΐου 2011.


Οι Pierre Borel (FR) και Joel Grip (SE) έχουν σημαντική συναυλιακή και δισκογραφική παρουσία σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία τόσο με σόλο δουλειές αλλά και στα πλαίσια μεγαλύτερων γκρούπ (Peeping Tom, Obliq, SNUS, Pierre Borel Septet).

 

Με επίκεντρο τους την Umlaut Records (http://www.umlautrecords.com/), αποτελούν δραστήρια μέλη μιας ευρείας αυτοσχεδιαστικής κοινότητας και έχουν συνεργαστεί κατα καιρούς με σημαντικούς αυτοσχεδιαστές διεθνώς όπως οι Axel Dörner, Evan Parker, Alan Silva, Burckard Beins, Sven-Åke Johansson κ.α.

 

http://www.joelgrip.com/mamma/Borel_Grip.html
http://www.joelgrip.com/
http://www.umlautrecords.com/person/pierreborel

 

Natryx

Η Αναστασία Χρυσανθακοπούλου (natryx) ζει και εργάζεται στην Αθήνα ως μουσικός και διοργανώτρια, παραγωγός πολιτιστικών εκδηλώσεων και συναυλιών. Έχει συνεργαστεί και συμπράξει τα τελευταία είκοσι χρόνια  με μουσικούς, εικαστικούς και δημιουργούς από το χώρο του Θεάτρου, του Χορού και του Κινηματογράφου. Από το 1998 παίζει τρομπέτα αλλά και ιδιοκατασκευασμένα όργανα  και ασχολείται με πειραματική μουσική , ελεύθερο αυτοσχεδιασμό και field recordings.

 

http://www.myspace.com/natryx
http://www.natryx.net/

 

Πρόσβαση: Λεωφορεία: Α5, Β5 (στάση ΖΑΓΟΡΑ)

Σχετικές ειδήσεις
Μπετόβεν - Τσαλαχούρης: Ένας συναρπαστικός μουσικός διάλογος στο Μέγαρο Μουσικής
17.01.2017 14:26
Ένας μουσικός διάλογος ανάμεσα στο χτες και το σήμερα με τους μουσικούς της διάσημης πλέον Καμεράτα-ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής, υπό τη διεύθυνση του διακεκριμένου συνθέτη Φίλιππου Τσαλαχούρη.
Ο RSN live στο Faust
05.01.2017 11:36
Ο παραγωγός, DJ και μουσικός RSN θα ανέβει στη σκηνή του Faust για ένα soul, funk και trip hop live!
O Jose Feliciano live στο gazarte
15.11.2016 15:54
Ο σπουδαίος και πολυβραβευμένος μουσικός Jose Feliciano, έρχεται για ένα live στο main stage του gazarte στις 28 Νοεμβρίου 2016.
Του έρωτα όλα τα φίλτρα: Αναστασία Έδεν, Άρης Βλάχος & Μάνος Ελευθερίου στον Ιανό
05.09.2016 15:29
Η Αναστασία Έδεν και ο συνθέτης Άρης Βλάχος παρουσιάζουν στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016, τη μουσική παράσταση «Του Έρωτα όλα τα Φίλτρα».
Η Lydia Plain live στον Τεχνοχώρο Εργοτάξιον
24.08.2016 12:48
H Lydia Plain, μουσικός, δημιουργός και καλλιτέχνης, παρουσιάζει την μουσική της ζωντανά στο Εργοτάξιον την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016.