Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

Borel Grip Duo και Natryx Live στη Knot Gallery

Borel Grip Duo και Natryx Live στη Knot Gallery
H Knot Gallery παρουσιάζει τους Pierre Borel (FR) και Joel Grip(SE) μαζί με τη Natryx (Αναστασία Χρυσανθακοπούλου) σε μια συναυλιακή

βραδιά την Κυριακή, 1η Μαΐου 2011.


Οι Pierre Borel (FR) και Joel Grip (SE) έχουν σημαντική συναυλιακή και δισκογραφική παρουσία σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία τόσο με σόλο δουλειές αλλά και στα πλαίσια μεγαλύτερων γκρούπ (Peeping Tom, Obliq, SNUS, Pierre Borel Septet).

 

Με επίκεντρο τους την Umlaut Records (http://www.umlautrecords.com/), αποτελούν δραστήρια μέλη μιας ευρείας αυτοσχεδιαστικής κοινότητας και έχουν συνεργαστεί κατα καιρούς με σημαντικούς αυτοσχεδιαστές διεθνώς όπως οι Axel Dörner, Evan Parker, Alan Silva, Burckard Beins, Sven-Åke Johansson κ.α.

 

http://www.joelgrip.com/mamma/Borel_Grip.html
http://www.joelgrip.com/
http://www.umlautrecords.com/person/pierreborel

 

Natryx

Η Αναστασία Χρυσανθακοπούλου (natryx) ζει και εργάζεται στην Αθήνα ως μουσικός και διοργανώτρια, παραγωγός πολιτιστικών εκδηλώσεων και συναυλιών. Έχει συνεργαστεί και συμπράξει τα τελευταία είκοσι χρόνια  με μουσικούς, εικαστικούς και δημιουργούς από το χώρο του Θεάτρου, του Χορού και του Κινηματογράφου. Από το 1998 παίζει τρομπέτα αλλά και ιδιοκατασκευασμένα όργανα  και ασχολείται με πειραματική μουσική , ελεύθερο αυτοσχεδιασμό και field recordings.

 

http://www.myspace.com/natryx
http://www.natryx.net/

 

Πρόσβαση: Λεωφορεία: Α5, Β5 (στάση ΖΑΓΟΡΑ)

Σχετικές ειδήσεις
Του έρωτα όλα τα φίλτρα: Αναστασία Έδεν, Άρης Βλάχος & Μάνος Ελευθερίου στον Ιανό
05.09.2016 15:29
Η Αναστασία Έδεν και ο συνθέτης Άρης Βλάχος παρουσιάζουν στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016, τη μουσική παράσταση «Του Έρωτα όλα τα Φίλτρα».
Η Lydia Plain live στον Τεχνοχώρο Εργοτάξιον
24.08.2016 12:48
H Lydia Plain, μουσικός, δημιουργός και καλλιτέχνης, παρουσιάζει την μουσική της ζωντανά στο Εργοτάξιον την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016.
Η Αναστασία Παπαθεοδώρου live στο Cafe του Νομισματικού Μουσείου
16.02.2016 11:16
Μια ιδιαίτερη performer και πολύπλευρη καλλιτέχνις, η Αναστασία Παπαθεοδώρου σκηνοθετεί τον εαυτό της στο café του Νομισματικού Μουσείου την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου στις 9 μ.μ..
Η ψυχή στα καταφύγια: Ο Νότης Μαυρουδής και η Αναστασία Μουτσάτσου στο café του Ιανού
03.12.2015 14:05
Ο Νότης Μαυρουδής και η Αναστασία Μουτσάτσου μας δίνουν ραντεβού στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ το Σάββατο 5 & 12 Δεκεμβρίου 2015, για να μας ταξιδέψουν στον γεμάτο αισθήσεις κόσμο των τραγουδιών.
Μεταξύ Ήχου και Σιωπής: Μουσική βραδιά με τον Χάρη Λαμπράκη στην Kourd Gallery
26.11.2015 14:35
Με αφορμή την έκθεση του Δαυίδ Μπενφοράδο «Μεταξύ Ήχου και Σιωπής» στην Kourd Gallery, σας προσκαλούμε την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 20.00 σε μια ξεχωριστή βραδιά, στην οποία ο μουσικός Χάρης Λαμπράκης θα συνομιλήσει παίζοντας Νέϋ με τα έργα του Δαυίδ Μπενφοράδο.