H Knot Gallery παρουσιάζει τους Pierre Borel (FR) και Joel Grip(SE) μαζί με τη Natryx (Αναστασία Χρυσανθακοπούλου) σε μια συναυλιακή

βραδιά την Κυριακή, 1η Μαΐου 2011.

Οι Pierre Borel (FR) και Joel Grip (SE) έχουν σημαντική συναυλιακή και δισκογραφική παρουσία σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία τόσο με σόλο δουλειές αλλά και στα πλαίσια μεγαλύτερων γκρούπ (Peeping Tom, Obliq, SNUS, Pierre Borel Septet).

Με επίκεντρο τους την Umlaut Records (http://www.umlautrecords.com/), αποτελούν δραστήρια μέλη μιας ευρείας αυτοσχεδιαστικής κοινότητας και έχουν συνεργαστεί κατα καιρούς με σημαντικούς αυτοσχεδιαστές διεθνώς όπως οι Axel Dörner, Evan Parker, Alan Silva, Burckard Beins, Sven-Åke Johansson κ.α.

http://www.joelgrip.com/mamma/Borel_Grip.html
http://www.joelgrip.com/
http://www.umlautrecords.com/person/pierreborel

Natryx

Η Αναστασία Χρυσανθακοπούλου (natryx) ζει και εργάζεται στην Αθήνα ως μουσικός και διοργανώτρια, παραγωγός πολιτιστικών εκδηλώσεων και συναυλιών. Έχει συνεργαστεί και συμπράξει τα τελευταία είκοσι χρόνια  με μουσικούς, εικαστικούς και δημιουργούς από το χώρο του Θεάτρου, του Χορού και του Κινηματογράφου. Από το 1998 παίζει τρομπέτα αλλά και ιδιοκατασκευασμένα όργανα  και ασχολείται με πειραματική μουσική, ελεύθερο αυτοσχεδιασμό και field recordings.

http://www.myspace.com/natryx
http://www.natryx.net/

Πρόσβαση: Λεωφορεία: Α5, Β5 (στάση ΖΑΓΟΡΑ)