Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Oι Viper Vikings στο Γαία Live στη Θεσσαλονίκη

Oι Viper Vikings στο Γαία Live στη Θεσσαλονίκη
Μετά από μία σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων στο Los Angeles, οι Viper Vikings επιστρέφουν στην Θεσσαλονίκη για την παρουσίαση του δισκογραφικού

τους ντεμπούτου, το Σάββατο 30 Απριλίου, στο Gaia Live. Διχασμένοι ανάμεσα στην dance και την ηλεκτρονική indie rock, οι ViperVikings συνδυάζουν ηλεκτρονικά beat, synthesizer και samples με κλασικά έγχορδα και κιθαριστικά soundscapes, σε μία καθηλωτική εμφάνιση.

 


Στην πορεία τους οι Viper Vikings έχουν συγκεντρώσει ένα πιστό fan base, μέσω των πολύ ενεργητικών live εμφανίσεών τους και των EP \"the empire of sleep\" και \"megatronic\".

 

 

Σε ηλικία μόλις 19 ετών έγιναν η νεώτερη unsigned μπάντα που ανέβηκε στο stage του Rockwave Festival \'08.

 

 

Έχουν επίσης συμμετάσχει στα 42α Δημήτρια ως standalone act με εντυπωσιακή προσέλευση και έχουν πραγματοποιήσει πολλές εμφανίσεις σε γνωστά venues της χώρας και του εξωτερικού.

 

Μεtά το live των ViperVikings θα ακολουθήσει electro-alternative dj set με τους zlat the dominator και dj askaridis.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Final Act παρουσίαζουν τον πρώτο τους δίσκο στο Faust
22.11.2016 12:55
Οι Final Act, σχοινοβατούν ανάμεσα στον κλασικό και τον σύγχρονο ελληνικό ροκ ήχο. Μετά από δύο χρόνια πετυχημένων live εμφανίσεων, τόσο σε στέκια της περιοχής τους (Κόρινθος) όσο και σε μεγάλα stage της Αθήνας, ήρθε η στιγμή να συστηθούν επίσημα στο κοινό μέσα από το πρώτο τους album!
Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Bogaz musique στην Πάτρα
11.11.2016 17:08
Η Ελένη Τσαλιγοπούλου ύστερα από μία σειρά πολύ επιτυχημένων εμφανίσεων το καλοκαίρι που πέρασε, ταξιδεύει και αυτό το χειμώνα σε όλη την Ελλάδα. Και μαζί με τους boğaz musique μας προσκαλούν σε μία σειρά συναρπαστικών συναυλιών, δημιουργώντας ένα νέο, εναλλακτικό τρόπο ουσιαστικής διασκέδασης και ψυχαγωγίας.
Ο Θεολόγος Κάππος live στο Σταυρό του Νότου club
03.10.2016 15:57
Ο Θεολόγος Κάππος, μετά την κυκλοφορία του δεύτερου προσωπικού άλμπουμ του την περασμένη άνοιξη, με τίτλο «Παράθυρο στο Δρόμο», έχει ήδη ξεκινήσει μια νέα σειρά εμφανίσεων για τη φετινή χρονιά.
Moa Bones και special guests live στο Αστεροσκοπείο Αθηνών
31.05.2016 10:18
Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του “Spun”, ο Moa Bones ολοκληρώνει ένα κύκλο ζωντανών εμφανίσεων και υποδέχεται το καλοκαίρι.
GravitySays_I live στο Ίλιον Plus
08.03.2016 12:35
Οι Gravitysays_i αφού ολοκλήρωσαν τις ηχογραφήσεις της νέας τους δισκογραφικής δουλειάς (Quantum Unknown – σύντομα από την Inner Ear!) συνεχίζουν μια σειρά ζωντανών εμφανίσεων, παρουσιάζοντας μία διαδρομή από τις παλιότερες συνθέσεις τους και ένα δείγμα από τις καινούργιες.