Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Oι Viper Vikings στο Γαία Live στη Θεσσαλονίκη

Oι Viper Vikings στο Γαία Live στη Θεσσαλονίκη
Μετά από μία σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων στο Los Angeles, οι Viper Vikings επιστρέφουν στην Θεσσαλονίκη για την παρουσίαση του δισκογραφικού

τους ντεμπούτου, το Σάββατο 30 Απριλίου, στο Gaia Live. Διχασμένοι ανάμεσα στην dance και την ηλεκτρονική indie rock, οι ViperVikings συνδυάζουν ηλεκτρονικά beat, synthesizer και samples με κλασικά έγχορδα και κιθαριστικά soundscapes, σε μία καθηλωτική εμφάνιση.

 


Στην πορεία τους οι Viper Vikings έχουν συγκεντρώσει ένα πιστό fan base, μέσω των πολύ ενεργητικών live εμφανίσεών τους και των EP \"the empire of sleep\" και \"megatronic\".

 

 

Σε ηλικία μόλις 19 ετών έγιναν η νεώτερη unsigned μπάντα που ανέβηκε στο stage του Rockwave Festival \'08.

 

 

Έχουν επίσης συμμετάσχει στα 42α Δημήτρια ως standalone act με εντυπωσιακή προσέλευση και έχουν πραγματοποιήσει πολλές εμφανίσεις σε γνωστά venues της χώρας και του εξωτερικού.

 

Μεtά το live των ViperVikings θα ακολουθήσει electro-alternative dj set με τους zlat the dominator και dj askaridis.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Θεολόγος Κάππος live στο Σταυρό του Νότου club
03.10.2016 15:57
Ο Θεολόγος Κάππος, μετά την κυκλοφορία του δεύτερου προσωπικού άλμπουμ του την περασμένη άνοιξη, με τίτλο «Παράθυρο στο Δρόμο», έχει ήδη ξεκινήσει μια νέα σειρά εμφανίσεων για τη φετινή χρονιά.
Moa Bones και special guests live στο Αστεροσκοπείο Αθηνών
31.05.2016 10:18
Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του “Spun”, ο Moa Bones ολοκληρώνει ένα κύκλο ζωντανών εμφανίσεων και υποδέχεται το καλοκαίρι.
GravitySays_I live στο Ίλιον Plus
08.03.2016 12:35
Οι Gravitysays_i αφού ολοκλήρωσαν τις ηχογραφήσεις της νέας τους δισκογραφικής δουλειάς (Quantum Unknown – σύντομα από την Inner Ear!) συνεχίζουν μια σειρά ζωντανών εμφανίσεων, παρουσιάζοντας μία διαδρομή από τις παλιότερες συνθέσεις τους και ένα δείγμα από τις καινούργιες.
Οι Εκμέκ live στο Σταυρό του Νότου Club
07.12.2015 12:18
Οι ΕΚΜΕΚ, ένα από τα πιο δυναμικά και εξωστρεφή ελληνικά συγκροτήματα, γνωστοί για την ιδιαιτερότητα των εμφανίσεων τους, έρχονται στην Αθήνα στις 16 Δεκεμβρίου 2015 για μια μοναδική εμφάνιση στο club του Σταυρού του Νότου.
Παυλίνα Βουλγαράκη & Σταμάτης Μορφονιός live στο Σταυρό του Νότου Club
29.10.2015 16:50
Μετά από μια σειρά επιτυχημένων ακουστικών εμφανίσεων μαζί, η Παυλίνα Βουλγαράκη και ο Σταμάτης Μορφονιός, ολοκληρώνουν τον κύκλο των συναντήσεών τους, αυτό το χειμώνα, με 2 live, full band, στη ζεστή σκηνή του «Σταυρού του Νότου (Club)», τις Τετάρτες: 18 και 25 Νοεμβρίου, σε ένα πρόγραμμα γεμάτο από αναμνήσεις, που έρχονται με τη σειρά τους να χτίσουν καινούριες εικόνες.