Το Rodeo Live Club παρουσιάζει τους Wedding Present που αποτελούν αναμφισβήτητα ένα από τα πιο δυναμικά σχήματα που έχει παρουσιάσει η βρετανική

σκηνή την δεκαετία του 80 και 90. Αγαπημένοι του John Peel μας έχουν χαρίσει κλασικά πλέον τραγούδια – ύμνους στην κιθαριστική pop Everyone thinks he looks daft, a million miles, Kennedy κ.ά., και τοποθετούνται επάξια δίπλα σε ονόματα όπως οι Jesus and Mary Chain, Pixies, Television Personalities.

Με 17 hits στα αγγλικά charts σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητοι – έντονος λυρισμός, εκπληκτικές μελωδίες, κιθαριστικός καταιγισμός και στίχοι που χτυπάν κατευθείαν στην καρδιά.

Ψυχή των Wedding Present ένας από τους πιο χαρισματικούς τραγουδοποιούς της τελευταίας εικοσαετίας ο David Gedge –“ the boy Gedge has written some of the best love songs of the Rock n’ Roll era, you may dispute this but you are wrong and I am right” ήταν τα λόγια του αλησμόνητου John Peel.

Κλασικά άλμπουμ τα George Best με εξώφυλλο τον ιδιόρρυθμο άσσο με την φανέλα της Manchester United, το αψεγάδιαστο Bizzaro και 10 συνολικά δίσκοι σε μια χαμηλών τόνων καριέρα και εν συνεχεία η δημιουργία των Cinerama ένα διαφορετικό project από τα κορυφαία σχήματα που ακούσαμε τα τελευταία χρόνια με 3 δίσκους στο ενεργητικό τους.

Και τι θα ακούσουμε το βράδυ της 30ης Απριλίου;

Ο ίδιος ο David λέει «ένα πολύ δυνατό set με παλιά και καινούργια τραγούδια, τραγούδια από τους Cinerama και φυσικά shows με γυμνές χορεύτριες, πυροτεχνήματα επί σκηνής, και όλα τα σχετικά ομολογεί αστειευόμενος…»