Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

O Ηλίας Λιούγκος στο Ρουφ

O Ηλίας Λιούγκος  στο Ρουφ
Ο Ηλίας Λιούγκος για δύο βράδια στο Ρούφ θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα βασισμένο σε τραγούδια δικά του και φυσικά τού Μάνου Χατζιδάκι, μεταφέροντας

την ατμόσφαιρα όπως ακριβώς τη διδάχτηκε επί είκοσι χρόνια από τον ίδιο.

Μαζί του, συνοδεύει στο πιάνο και τραγουδάει η Δέσποινα Στεφανίδου.

 

Πιο αναλυτικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει 3 ενότητες τραγουδιών:

Μάνου Χατζιδάκι  αποσπάσματα απ’ τους κύκλους: “Μεγάλος Ερωτικός”,“Ρωμαϊκή αγορά”, “Αντικατοπτρισμοί”, “Λαϊκή Αγορά”, “Αμέρικα-Αμέρικα”, και άλλα τραγούδια του συνθέτη από τους προσωπικούς  δίσκους: “Το φιλί μου ταξιδεύει”, “Της Ιστορίας το ποδήλατο”, “Θα τραγουδήσω απόψε για μένα” “Κωμοπόλεις”, και ανέκδοτα καινούργια.

 

Τραγούδια άλλων συνθετών όπως των: Μίκη Θεοδωράκη, Νίκου Ξυδάκη, Ορφέα Περίδη ένα Ηπειρώτικο και άλλα.

 

 


Παρασκευή 29 και Σάββατο 30 Απριλίου 2011 στο Ρουφ

Σχετικές ειδήσεις
Αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο από τον Κώστα Τριανταφυλλίδη στο Κρεμλίνο
15.12.2016 10:16
Ο Κώστας Τριανταφυλλίδης, από τους πιο γνήσια λαικούς τραγουδιστές της νέας γενιάς, θα βρεθεί για δυο μοναδικές παραστάσεις στο Kremlino Stage, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα βασισμένο στα τραγούδια του και στα τραγούδια του μεγάλου απόντα του λαικού τραγουδιού, Δημήτρη Μητροπάνου.
Η Κατερίνα Κουρεντζή και ο Μάνος Αθανασιάδης στον Ειλισσό
16.11.2016 13:19
Η Κατερίνα Κουρεντζή επιστρέφει με τον Μάνο Αθανασιάδη στον χώρο του Ειλισσού για να παρουσιάσει ένα μουσικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει αγαπημένα τραγούδια των γαλλικών bistrot.
3 Χάριτες με funky & swing διάθεση live στο Τρένο στο Ρουφ
30.08.2016 15:53
Ο Σεπτέμβριος μας βρίσκει και πάλι στην Αποβάθρα του Τρένου στο Ρουφ με ανεβασμένη διάθεση, καλή μουσική και δυνατά ποτά.
Το KoKo Jazz Trio για ένα live στο Τρένο στο Ρουφ
10.06.2016 14:12
Στη δροσερή “Αποβάθρα” του σιδηροδρομικού σταθμού Ρουφ, το υπαίθριο καλοκαιρινό στέκι του “Τρένου στο Ρουφ”, συναντιόμαστε με τους KoKo, το ξεχωριστό jazz trio με τις πολυσυλλεκτικές καταβολές.
Ο Ηλίας Μαρούδας live στο Passport Art
21.04.2016 16:08
Ο Ηλίας Μαρούδας, ένα μήνα μετά την υπέροχη βραδιά του Μαρτίου, επιστρέφει στην σκηνή του PassPort ART, με την μουσική παράσταση "ΣΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟ ΒΥΘΟ", με τραγούδια και συνθέτες που στιγμάτισαν την ελληνική μουσική στο πέρασμα των χρόνων.