Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Shopping and f***ing στο θέατρο Βαφείο

Shopping and f***ing στο θέατρο Βαφείο
Η πολυδραστική ομάδα τέχνης fAbricArt συστήνεται στο αθηναϊκό κοινό και παρουσιάζει την πρώτη της θεατρική παραγωγή που φέρει τον τίτλο: \"shopping

& f***ing\". Το έργο του βρετανού συγγραφέα Mark Ravenhill, προσαρμόζεται στην ελληνική πραγματικότητα του 2011, με σκληρό και άκρως ρεαλιστικό τρόπο.

 

 

Ήρωες παρορμητικοί και εκτός ορίων, αναζητούν την ευτυχία μέσα σε μια πολιτεία σκόνης, γεμάτη από εφήμερες απολαύσεις. Εθίζονται, καταναλώνουν και καταναλώνονται. Θύματα της μολυσμένης τους άγνοιας και αιχμάλωτοι του \"γρήγορου\" και του \"φτηνού\", πετούν τον έρωτα, τα όνειρα και τις ελπίδες μέσα σε πλαστικές σακούλες. Τροφοδοτούν την ύπαρξή τους με τα ναρκωτικά και πειραματίζονται με την ομοφυλοφιλία και κάθε τι που θα μπορούσε να τους ωθήσει στα άκρα, οδηγώντας τους τελικά στο απόλυτο αδιέξοδο.

 

 

Παίζουν οι ηθοποιοί: Φάνης Κατέχος, Μαριλένα Ράδου, Παύλος Μελικίδης, Νεκτάριος Δημητρακόπουλος, Γιάννης Γιαννακόπουλος

 


Συγγραφέας: Mark Ravenhill
Μετάφραση: Μπάμπης Λουκόπουλος (BABS)

 

 

Σκηνοθεσία: fAbricArt
Coaching: Gilles Foreman
Βοηθοί Σκηνοθέτες: Κυριακή Μήτσου, Στέφανος Λώλος
Ηλεκτρονική- μουσική σύνθεση: Ηρακλής Ησαϊας, Γιάννης Αμολοχίτης
Σκηνικά, Κοστούμια: fAbricAt
Κούκλες: Φαίη Ρεϊζίδου
Φωτισμοί: Σπύρος Παπατριανταφύλλου
Φωτογραφίες: Εμμανουέλα Κυριακοπούλου , Jerry Artis
Video Art: ομάδα fAbricArt
Γραφιστική Επιμέλεια: Jerry Artis
Παραγωγή: fAbricArt

Σχετικές ειδήσεις
Ο Πατέρας του Στρίντμπεργκ, στο θέατρο Βαφείο - Λάκης Καραλής
12.12.2016 15:35
Το κορυφαίο έργο του Αυγούστου Στρίντμπεργκ «Ο Πατέρας» παρουσιάζεται σε μετάφραση Νίκου Γκάτσου και σκηνοθεσία Γιώργου Βούρου, στο θέατρο «Βαφείο-Λάκης Καραλής», από την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016 και κάθε Παρασκευή στις 8:30 μ.μ.
Το Μυρολόγι της Φώκιας – το Καμίνι, σε σκηνοθεσία Δ. Αβδελιώδη στο Θέατρο της Α.Σ.Κ.Τ
30.09.2016 13:34
Ο Δήμος Αβδελιώδης παρουσιάζει για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό, τη τελευταία του θεατρική δουλειά «Το Μυρολόγι της Φώκιας – Το Καμίνι». Η παράσταση θα παρουσιαστεί στο Θέατρο της Α. Σ. Κ. Τ., στο οποίο θα στεγασθεί για 2 χρόνια το θεατρικό ρεπερτόριο του σκηνοθέτη, με την υποστήριξη και τη συνεργασία του Θεάτρου της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών.
Αστροφεγγιά, του Ι.Μ Παναγιωτόπουλου: τον Οκτώβριο στο Θέατρο Χώρα
19.08.2016 17:33
Η θεατρική μεταφορά της «Αστροφεγγιάς» του Ι.Μ Παναγιωτόπουλου ανεβαίνει, σε μια φιλόδοξη για την εποχή παραγωγή, στο θέατρο ΧΩΡΑ, στις 12 Νοεμβρίου 2016 σε κείμενο και σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια.
Tο ζήτημα της Φαλακρής τραγουδίστριας του Ευγένιου Ιονέσκο στο Θησείον, ένα θέατρο για τις τέχνες
12.04.2016 11:48
Ο Μιχαήλ Μαρμαρινός και το «Θησείον, ένα θέατρο για τις τέχνες» εγκαινιάζουν «Το Δροσερό Βλέμμα» μια σειρά από εξέχουσες παραστάσεις δημιουργών νέων , άγνωστων στο ευρύ αθηναϊκό κοινό, που οι δουλειές τους προάγουν με ιδιαίτερο τρόπο την θεατρική εμπειρία.
Οι Ένοχοι, του Μπωμαρσαί στο Θέατρο Διάχρονο
07.04.2016 16:13
Το θέατρο «Διάχρονο» της Μαίρης Βιδάλη συνεχίζει τον προγραμματισμό του για τη θεατρική σεζόν 2015-16 με την τρίτη παραγωγή του, το έργο «Οι Ένοχοι» («La mère coupable») του Μπωμαρσαί.