Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Noblesse Oblige στο Τώρα Κ44

Noblesse Oblige στο Τώρα Κ44

Οι Noblesse Oblige, το καλλιτεχνικό duo που φημίζεται για τις προβοκατόρικες εμφανίσεις, τη θεατράλε σκηνική παρουσία και την new wave αισθητική, έρχεται – με νέο άλμπουμ

στις αποσκευές του - να μας ξεναγήσει στον εξωτικό του κόσμο, την Παρασκευή 13 Μαίου 2011.

 

Από τις εκκεντρικές εμφανίσεις τους (που δεν περιορίζονται μόνο σε συναυλιακούς χώρους, αλλά και σε γκαλερί , θέατρα και αίθουσες τέχνης) με αναφορές στα παριζιάνικα nightclubs, τα σαδομαζοχιστικά καταγώγια της Ρώμης και τις γκαλερί τέχνης του Ανατολικού Βερολίνου, μέχρι τις πολυσυζητημένες παραγωγές τους, οι Noblesse Oblige κερδίζουν τις εντυπώσεις ανά την Ευρώπη και Αμερική!

 

Οι Noblesse Oblige αποτελούμενοι από το γερμανό συνθέτη και παραγωγό Sebastian Lee Philipp και τη γαλλίδα ηθοποιό, performance artist και τραγουδίστρια Valerie Renay, ενώθηκαν το 2004 για να κυκλοφορήσουν μέχρι σήμερα 3 άλμπουμ - με τελευταίο το Malady- και να εμφανιστούν live στα σημαντικότερα venue της Ευρώπης. Το κοινό τους στοιχείο δεν είναι άλλο από την έντονη αίσθηση του καλού γούστου και τη θεατρικότητα της μουσικής, κάτι που είναι εμφανή και στην προκλητική τους σκηνική παρουσία, στους στίχους των τραγουδιών τους αλλά και στην ευκολία που μπλέκουν με ένα μοναδικό τρόπο τη disco punk με τη γαλλική σκηνή των 60\'s και την folk με την electronica, δημιουργώντας τον δικό τους ήχο!

 

Η βραδιά όμως δεν σταματά μόνο στο live των Noblesse Oblige! Τα decks του ΤΩΡΑ Κ44 αναλαμβάνουν λίγο πριν αλλά και λίγο μετά το live, η Kafka & ο Δημήτρης Παπαϊωάννου .

 

Η Kafka δεν είναι άλλη από την Κατερίνα Καφεντζή γνωστή για τις μουσικές που ακούγονται στην εκπομπή του Κ. Τζούμα στον Εν Λευκώ 87.7. Οι επιλογές της έχουν κερδίσει και το πιο απαιτητικό ακροατήριο, ενώ η επισκεψιμότητα της σελίδας της στο facebook με τίτλο “Θέλω το ipod της Kafka” (όλοι μπορούμε να καταλάβουμε γιατί) είναι πολύ μεγάλη.

 

Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου από την άλλη, ως συνιδιοκτήτης του Θρι Σίξτι Record Store και του ΦΑΒRIKA studio, κρύβεται πίσω από πολλά εκλεκτά event της Αθήνας, την καλλιτεχνική διεύθυνση του Synch Festival, ενώ τα dj set του αποτελούν αναμφισβήτητα μία ακουστική εμπειρία.

Σχετικές ειδήσεις
Η Μελίνα Ασλανίδου στη Μονή Λαζαριστών
26.08.2016 15:40
Με μια αγκαλιά τραγούδια θα εμφανισθεί στη Μονή Λαζαριστών την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, στις 21:30, η Μελίνα Ασλανίδου, για να ταξιδέψει το κοινό με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της και την εντυπωσιακή σκηνική παρουσία της.
Καλοκαίρι, αγκαλιά μου...: Η Μελίνα Ασλανίδου στο Βεάκειο Θέατρο
08.06.2016 12:04
Η Μελίνα Ασλανίδου, θα βρεθεί στο Βεάκειο Θέατρο την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016, με μια αγκαλιά τραγούδια για να ταξιδέψει τη νύχτα μας, με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της και την εντυπωσιακή της σκηνική παρουσία.
Ας έρθει τώρα η βροχή: Ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης live στο Σταυρό του Νότου club
14.04.2016 13:55
Στις 19 Απριλίου ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης παρουσιάζει το νέο του άλμπουμ «Ας έρθει τώρα η βροχή» στο club του Σταυρού του Νότου.
Ρεσιτάλ του βιολονίστα Jonian Ilias Kadesha στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
02.03.2016 12:24
Είναι ένας πολυβραβευμένος νεαρός βιολονίστας που έχει γοητεύσει κοινό και κριτικούς, με το έντονο καλλιτεχνικό του ταμπεραμέντο, τις πρωτότυπες, ευφυείς και καλαίσθητες ερμηνείες του αλλά και με τη σκηνική του παρουσία.
Κίτρινα Ποδήλατα: 3 μοναδικές ηλεκτρικές συναυλίες στο Σταυρό του Νότου
22.01.2016 13:53

Τα Κίτρινα Ποδήλατα, το πλέον αξιόπιστο και σταθερά δημιουργικό συγκρότημα της ελληνικής ροκ σκηνής, μεταφέρουν την ανεξάντλητη ενέργειά τους και την εκρηκτική σκηνική τους παρουσία, στο club του Σταυρού του Νότου!