Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Οι Rumors και οι Aral στο An Club στα Εξάρχεια

Οι Rumors και οι Aral στο An Club στα Εξάρχεια
Οι Rumors και οι Aral, δύο συγκροτήματα με αρκετά κοντινό ήχο εμφανίζονται για ένα LIVE στο AN CLUB τη Μεγάλη

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011.

 

Οι Rumors παίζουν μαζί από το 2009 συνθέτοντας με αρκετά προσωπικό στυλ, δημιουργικό αποτέλεσμα των διαφορετικών μουσικών επιρροών των μελών και κοινωνικά προβληματισμένο στίχο.

 


Έχοντας πραγματοποιήσει αρκετές συναυλίες στη Αθήνα, ένα opening στο Δημήτρη Πουλικάκο, και φεστιβάλ στην περιφέρεια, θέλουν να παρουσιάσουν μια πιο προσωπική και ιδιαίτερη ζωντανή εμφάνιση. Στο An Club θα διατεθεί δωρεάν το πρώτο demo CD των Rumors σε μίξη του Ανδρέα Καρκούλια.

 

 


Οι Aral δημιουργήθηκαν το 2008 και παίζουν alternative ατμοσφαιρικό rock. Από τότε έως σήμερα έχουν κάνει μία σειρά από συναυλίες μόνοι τους και με συνεργασίες με τοπικά και περιφερειακά σχήματα.

 

 

 

Πρόσφατα άνοιξαν μια συναυλίας του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και παίζουν κάθε παρασκευή σε μαγαζί του Ρεθύμνου. Παίζουν και γράφουν κομμάτια στην αγγλική γλώσσα, επηρεασμένοι από τις σημερινές συνθήκες.

 


Οι συνθέσεις τους βρίσκονται στη διαδικασία της ηχογράφησης ενώ στις μισές έχει ολοκληρωθεί η παραγωγή.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Locomondo live στο Σταυρό του Νότου Club
06.02.2017 14:23
Μετά από ένα γεμάτο καλοκαίρι με ταξίδια, συναυλίες, δράσεις, φεστιβάλ και στιγμές αξέχαστες, οι Locomondo επιστρέφουν στην βάση τους, μόνο για λίγο. Δυο Παρασκευές 17 & 24 Φεβρουαρίου «Κάνουν Πάρτι» στο Club του Σταυρού του Νότου…
Οι Χαΐνηδες live στο Mylos Club της Θεσσαλονίκης
14.12.2016 14:04
Οι Χαΐνηδες εμφανίζονται στο club του Μύλου για δύο μοναδικά live στην Θεσσαλονίκη στις 22 και 23 Δεκεμβρίου.
Οι Jane Doe με νέο υλικό live στο Eightball
04.10.2016 16:50
Οι Jane Doe επιστρέφουν στη σκηνή του Eightball μετά από 6 μήνες με καινούργιο υλικό και ετοιμάζονται να δώσουν μία από εκείνες τις συναυλίες που τους έχουν κατατάξει στα "εγχώρια συγκροτήματα που πρέπει να δεις on stage".
Les Au Revoir live @ Rumors Espresso & Cocktails
25.08.2016 11:47
Οι Les Au Revoir την Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016 εγκαινιάζουν την σεζόν των live events 2016-17 στο Rumors Espresso & Cocktails.
Η Στέγη παρουσιάζει το Breakfast Club σε τρεις περίπατους - συναυλίες
13.04.2016 15:41
Το λονδρέζικο κουαρτέτο Breakfast Club, σε συνεργασία με μια ομάδα αρχιτεκτόνων, φωτογράφων, εικαστικών και ηθοποιών, προ(σ)καλεί τους κατοίκους της Αθήνας να αγκαλιάσουν ξανά το δημόσιο χώρο της πόλης, μέσω τριών αστικών περιπάτων-συναυλιών.