Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης: Παραστάσεις μετά το Πάσχα

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης: Παραστάσεις μετά το Πάσχα
Νέες πρεμιέρες «φωτίζουν» τα δρώμενα της πόλης αμέσως μετά το Πάσχα στο Ίδρυμα Μιχάλης

Κακογιάννης . Ασύχαστοι και αεικίνητοι δημιουργοί αναζητούν το φως της αλήθειας μέσα από την τέχνη τους και παρουσιάζουν τη δουλειά τους στο αθηναϊκό κοινό αμέσως μετά τις άγιες ημέρες του Πάσχα.

 

Η καλλιτεχνική δραστηριότητα στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης μοιάζει να μην κάνει παύση ούτε στιγμή, προσφέροντάς μας νέες πρεμιέρες, ήδη, από την Τετάρτη 27 του Απρίλη, οπότε, η Νικολέττα Βλαβιανού μας μιλά για Άντρες… Μετά Μουσικής, αποζητώντας την εξήγηση του γιατί οι άνθρωποι αγαπούν με πολύ περίεργο τρόπο.

 

Τη σκυτάλη παραλαμβάνει η ομάδα Blitz στις 29 του μηνός με μια ανατρεπτική προσέγγιση της θεατρικής πράξης, επιχειρώντας να ανασύρει πρόσωπα, πράγματα και ιδέες από το Γαλαξία της ανθρώπινης ιστορίας.

 

Μια μέρα μετά, το Χοροθέατρο Δαγίπολη χορεύει σε «Πεδίον Ολισθηρόν» ή αλλιώς σε μια διαρκή πάλη με τον εαυτό μας και τους άλλους.

 

Κάπου εκεί την Τρίτη 3 Μαΐου το project RETROPOLIS ξαναθυμάται μαζί μας αγαπημένα τραγούδια του μεσοπολέμου, διασκευασμένα στο τώρα της ψηφιακής πραγματικότητας και μας καλεί να απολαύσουμε «πειραγμένες» εκτελέσεις από τραγουδιστές, μουσικούς και μπάντες της νέας γενιάς.

 

Παράλληλα μετά από παράταση συνεχίζονται οι επιτυχημένες παραστάσεις του Άμλετ , Πρίγκιπα της Δανίας από τον Θάνο Παπακωνσταντίνου και τη νεοσύστατη ομάδα The Helter Skelter Company έως και τις 30 Απριλίου αλλά και το Πράσινο Λεμόνι από τη Σοφία Φιλιππίδου με τους 5 προς το παρόν έως και τις 15 του Μαΐου.

Σχετικές ειδήσεις
Ποιο σώμα; των Ελένης Κοσμά και Κορίνας Κονταξάκη στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
16.09.2016 10:42
Το θεατρικό έργο Ποιο Σώμα; των νέων Κυπρίων συγγραφέων Ελένης Κοσμά και Κορίνας Κονταξάκη σε σκηνοθεσία Μενέλαου Καραντζά, μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία του στη θεατρική σκηνή της Αθήνας το Μάιο του 2016, παρουσιάζεται για 9 παραστάσεις στο Black Box του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.
Ο Κύκλος του 10 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
23.03.2016 16:26
Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης φιλοξενεί από τις 8 Απριλίου 2016 και για πέντε μόνο παραστάσεις το μουσικοθεατρικό έργο Ο Κύκλος του 10.
Καπνοκράτωρ, του Ανδρέα Στάικου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
27.01.2016 17:02
Ο Ανδρέας Στάικος επιστρέφει με το έργο του «Καπνοκράτωρ» σε σκηνοθεσία Ισμήνης Σακελλαροπούλου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Για έξι παραστάσεις στις 12, 13, 14 και 19, 20 &21 Φεβρουαρίου 2016, στις 21:00.
Ο καθένας τα δικά του: για τέσσερις νέες παραστάσεις στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
15.01.2016 14:40
Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης επαναλαμβάνει λόγω των sold out παραστάσεων το stand up comedy show «Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ» από την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου και για 4 μόνο Παρασκευές, μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου.
Stand Up Comedy Special με τον Alistair Barrie και τον Γιώργο Χατζηπαύλου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
04.11.2015 16:38
Δύο σπουδαίοι κωμικοί, ο Alistair Barrie (Άλιστερ Μπάρρυ) και ο Γιώργος Χατζηπαύλου ενώνουν τις δυνάμεις τους σε τρεις μοναδικές παραστάσεις. Στις 6, 7 και 8 Νοεμβρίου 2015, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, η stand up κωμωδία επανακάμπτει στα καλύτερά της.