Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης: Παραστάσεις μετά το Πάσχα

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης: Παραστάσεις μετά το Πάσχα
Νέες πρεμιέρες «φωτίζουν» τα δρώμενα της πόλης αμέσως μετά το Πάσχα στο Ίδρυμα Μιχάλης

Κακογιάννης . Ασύχαστοι και αεικίνητοι δημιουργοί αναζητούν το φως της αλήθειας μέσα από την τέχνη τους και παρουσιάζουν τη δουλειά τους στο αθηναϊκό κοινό αμέσως μετά τις άγιες ημέρες του Πάσχα.

 

Η καλλιτεχνική δραστηριότητα στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης μοιάζει να μην κάνει παύση ούτε στιγμή, προσφέροντάς μας νέες πρεμιέρες, ήδη, από την Τετάρτη 27 του Απρίλη, οπότε, η Νικολέττα Βλαβιανού μας μιλά για Άντρες… Μετά Μουσικής, αποζητώντας την εξήγηση του γιατί οι άνθρωποι αγαπούν με πολύ περίεργο τρόπο.

 

Τη σκυτάλη παραλαμβάνει η ομάδα Blitz στις 29 του μηνός με μια ανατρεπτική προσέγγιση της θεατρικής πράξης, επιχειρώντας να ανασύρει πρόσωπα, πράγματα και ιδέες από το Γαλαξία της ανθρώπινης ιστορίας.

 

Μια μέρα μετά, το Χοροθέατρο Δαγίπολη χορεύει σε «Πεδίον Ολισθηρόν» ή αλλιώς σε μια διαρκή πάλη με τον εαυτό μας και τους άλλους.

 

Κάπου εκεί την Τρίτη 3 Μαΐου το project RETROPOLIS ξαναθυμάται μαζί μας αγαπημένα τραγούδια του μεσοπολέμου, διασκευασμένα στο τώρα της ψηφιακής πραγματικότητας και μας καλεί να απολαύσουμε «πειραγμένες» εκτελέσεις από τραγουδιστές, μουσικούς και μπάντες της νέας γενιάς.

 

Παράλληλα μετά από παράταση συνεχίζονται οι επιτυχημένες παραστάσεις του Άμλετ , Πρίγκιπα της Δανίας από τον Θάνο Παπακωνσταντίνου και τη νεοσύστατη ομάδα The Helter Skelter Company έως και τις 30 Απριλίου αλλά και το Πράσινο Λεμόνι από τη Σοφία Φιλιππίδου με τους 5 προς το παρόν έως και τις 15 του Μαΐου.

Σχετικές ειδήσεις
Τρώας, του Δημήτρη Δημητριάδη στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
09.02.2017 10:05
Η Ομάδα Σημείο Μηδέν παρουσιάζει σε πανελλήνια πρώτη το έργο του Δημήτρη Δημητριάδη «ΤΡΩΑΣ, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, από τις 27 Φεβρουαρίου 2017 και για 12 παραστάσεις.
Ο Ben Norris και ο Γιώργος Χατζηπαύλου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
11.11.2016 10:39
Δύο σπουδαίοι κωμικοί, ο Ben Norris και ο Γιώργος Χατζηπαύλου, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε τρεις μοναδικές παραστάσεις στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.
Μνηστηροφονία, σε σκηνοθεσία Γιώργου Παντελεάκη στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
04.11.2016 10:44
Ο Γιώργος Παντελεάκης, ιδρυτής της ομάδας «Μέθ’οδος» παρουσιάζει στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης τη «Μνηστηροφονία» για 9 μόνο παραστάσεις.
72 Ώρες, της Αστερόπης Λαζαρίδου και του Γιώργου Χατζηπαύλου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
02.11.2016 14:42
Ύστερα από 25 sold out παραστάσεις, 1.262 θεατές και άφθονο γέλιο, οι «72 ώρες» επιστρέφουν στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, από την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, έως και 29 Ιανουαρίου.
Ο Κύκλος του 10 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
23.03.2016 16:26
Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης φιλοξενεί από τις 8 Απριλίου 2016 και για πέντε μόνο παραστάσεις το μουσικοθεατρικό έργο Ο Κύκλος του 10.