Για λίγες ακόμα παραστάσεις η Goλfω, στη νέα της εκδοχή βεβαίως, επιστρέφει στο θέατρο «Πολιτεία», κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Για λίγες ακόμα παραστάσεις η Goλfω, στη νέα της εκδοχή βεβαίως, επιστρέφει στο θέατρο «Πολιτεία», κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Σε παραγωγή της «Εταιρείας Θεάτρου Χώρος» και συμπαραγωγή στην Αθήνα της «Σύνθεση Εταιρεία Πολιτισμού», η εξαιρετική περσινή θεατρικής επιτυχία, που κέρδισε κριτική και κοινό επιστρέφει!

Η Goλfω την περσινή χρονιά ταξίδεψε παντού. Από την επαρχία, την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και το εξωτερικό, επιστρέφει και πάλι στην Αθήνα!

Η «goλfω 2.3 beta», με βάση το παραδοσιακό κείμενο της «Γκόλφως», γέμισε με μάσκες manga, προβολές video, θέατρο σκιών με την συνοδεία live μουσικής και stand-up comedy από τον εκπληκτικό «Clownski».

Με τη μαγική αυτή συνταγή δημιουργήθηκε ένα πολύχρωμο new age κωμειδύλιο που παραμένει πιστό στην αυθεντική πρόθεση του δημιουργού του και βρίθει γέλιων και δακρύων!

Η νέα εκδοχή της «Γκόλφως» του Σπ. Περεσιάδη, παρουσιάστηκε αρχικά στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος το 2004.

Το γνωστό δραματικό ειδύλλιο, του οποίου το κείμενο ακούγεται αυτούσιο σε μία παράσταση, με γέλια και δάκρυα, έχει πλέον υιοθετήσει την αισθητική των ιαπωνικών κόμικ μάνγκα μέσα από το κινησιολογικό και εικαστικό μέρος της.

Μέχρι σήμερα η «Γκόλφω» έχει παρουσιαστεί σε πέντε εκδοχές, έχει πραγματοποιήσει τρεις εκτεταμένες περιοδείες και σημειώνει πάνω από 145 παραστάσεις πανελλαδικά.

Η τελευταία της εκδοχή «Golfo 2.3 beta» πρωτοπαρουσιάστηκε σε φεστιβάλ στη Βουλγαρία (Βlagoevgrad, Μάιος 2006), στη συνέχεια στο Φεστιβάλ Αθηνών (Ιούνιος 2006), ενώ με ιδιαίτερη επιτυχία συμμετείχε φέτος τον Οκτώβρη στο Dialog Festival (Πολωνία, Wroclaw, Οκτ. 2007), και στο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας (Κιλκίς, Σεπτ 2007).

Η παράσταση φέτος το Καλοκαίρι πραγματοποίησε επίσης εκτεταμένη περιοδεία στη Ρόδο, τη Λέσβο, τη Χίο, την Κρήτη, την Κύπρο, ενώ σε συνεργασία με την Εταιρεία Πολιτισμού «Σύνθεση» η Γκόλφω ταξίδεψε στον Καναδά (Τορόντο) πραγματοποιώντας παραστάσεις για τους Έλληνες ομογενείς.

Η σκηνοθεσία και η επιμέλεια του σκηνικού ανήκουν στο Σίμο Κακάλα, τα κοστούμια στον Γιάννη Κατρανίτσα, οι μάσκες είναι του Jonathan Becker, η μουσική του Γεώργιου – Bandoek Αποστολάκη, το video art του Μπάμπη Βενετόπουλου και η σκηνοθεσία του θέατρου σκιών του Χρήστου Στανίση.

Παίζουν οι ηθοποιοί Έλενα Μαυρίδου (Γκόλφω / Ζήσης), Θεόδωρος Οικονομίδης (Tάσος / Κίτσος), Δήμητρα Κούζα (Αγγλος Λόρδος / Γιάννος / Σταυρούλα) και Σίμος Κακάλας Mr CLOWNSKI.

Λόγω περιορισμένου αριθμού εισιτηρίων σας προτρέπουμε από τώρα να κρατήσετε την θέση σας στο τηλ: 210 3600410!

Info
«Goλfω 2.3 beta», του Σπ. Περεσιάδη
Δευτέρα και Τρίτη, για λίγες μόνο παραστάσεις
Θέατρο Πολιτεία, Σαρρή 40, Ψυρρή
Τιμές Εισιτηρίων: 20 ευρώ, 15 ευρώ (φοιτητικό)
Διάρκεια Παράστασης: 75\’
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 210 360 0410
Ώρα έναρξης: 21.30