Η μεγάλη κοινότητα ισπανόφωνου πολιτισμού ispania.gr γιορτάζει τρία χρόνια λειτουργίας και οργανώνει μια μοναδική φιέστα με ζωντανή

μουσική και χορό, άφθονη σαγκρία, εκλεκτά δώρα και… εσάς, την Κυριακή 17/4/2011.

Με αφορμή τα τρία αυτά χρόνια καθημερινής επικοινωνίας με κόσμο που ενδιαφέρεται, αγαπά, γνωρίζει και θέλει να μάθει περισσότερα για την ισπανόφωνη κουλτούρα, καλούμε τα μέλη αλλά και τους φίλους μας για να γνωριστούμε ή να ξαναϊδωθούμε σε αυτή τη μεγάλη φιέστα που θα γίνει την Κυριακή 17 Απριλίου στις 20:00 στη μουσική σκηνή Αυλαία, στην οδό Αγίου Όρους 15 στο Βοτανικό.

Μαζί μας θα είναι οι Ronda Al Alba σε ένα πρόγραμμα αυθεντικού φλαμένκο, ειδικά σχεδιασμένο για τη βραδιά.

Επίσης, οι μαθητές της σχολής χορού al Andalus θα μας ταξιδέψουν στους ρυθμούς του flamenco με ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει: Farruca, Tangos, Alegrias, Tarantos, Solea por buleria, Solea, Sigiriyas, Sevillanas.

Ειδικός προσκεκλημένος της βραδιάς θα είναι ο Γιώργης Χριστοδούλου που θα μας παρουσιάσει μερικά τραγούδια από το νέο του δίσκο flâneur. Στην κιθάρα ο Alfred Ruci.

Έχοντας ήδη την εμπειρία των ιδιαίτερα επιτυχημένων γιορτών μας τα δύο προηγούμενα χρόνια, είμαστε σίγουροι πως και φέτος, το ispania.gr θα σας χαρίσει μια ακόμα αξέχαστη βραδιά!