Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων στο Γαία live

Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων στο Γαία live
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων με τον λυρικό, απέριττο τρόπο του, μας ξεναγεί στα βάθη της ψυχής, για δύο βραδιές μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα. Συγκεκριμένα, ...

θα βρεθεί στη Γαία Live στη Θεσσαλονίκη, τη Μεγάλη Τετάρτη και την Μεγάλη Πέμπτη για δύο πραγματικά ιδιαίτερες βραδιές.

 

 

Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων συναντά τον Μάνο Χατζιδάκι στα 1985 και με προτροπή δική του βγάζει στο φως τα λυπημένα τραγούδια, τα «μπλουζ» της καταγωγής του, τα μοιρολόγια, τα θρηνητικά αλλά λυτρωτικά άσματα των γυναικών των Ανωγείων, που θα δισκογραφηθούν για λογαριασμό του Σείριου. Λόγια που εκπροσωπούν τη βαθιά αγάπη για τον οριστικό χαμό του αγαπημένου, γεννημένα από το ύψος που μόνο ο πόνος εξασφαλίζει.

 

 

Πού πας με τέτοιαν άνοιξη καλέ μου;
Πού πας με τέτοιο ήλιο ακριβέ μου;

Σχετικές ειδήσεις
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων live στο Ρυθμός Stage
14.02.2017 11:58
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων σημαντικός συνθέτης και αγαπημένος τραγουδοποιός, αφήνει για λίγο την πολυαγαπημένη του πατρίδα, για να μας συναντήσει στο "Ρυθμός Stage" τις Παρασκευές 24 Φεβρουαρίου και 3 Μαρτίου.
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων παρουσιάζει το «χρώμα της αγάπης» στο Half Note
29.11.2016 13:40
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων έρχεται για πρώτη φορά στο Half Note για να μας παρασύρει στην μαγεία των λυρικών μελωδιών και των ιστοριών του.
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων στη Gallerie Δημιουργών
14.11.2016 11:17
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων αναρωτιέται «Ποιο το χρώμα της αγάπης» σε μια μουσική παράσταση στην Gallerie Δημιουργών στην Κηφισιά το Σάββατο 19 Νοεμβρίου.
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων ζωντανά στο Ρυθμός Stage
29.03.2016 13:43
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων σημαντικός συνθέτης και αγαπημένος τραγουδοποιός, αφήνει για λίγο την πολυαγαπημένη του πατρίδα όπου όπως μας λέει μένει μόνιμα πλέον ξαναβρίσκοντας τη σχέση του με τα βουνά και τους παιδικούς του φίλους, για να μας συναντήσει στο "Ρυθμός Stage" τα Σάββατα 16 και 23 Απριλίου 2016.
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
07.03.2016 10:26
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων σημαντικός συνθέτης, αγαπημένος τραγουδοποιός, αφήνει για λίγο την πολυαγαπημένη του πατρίδα όπου όπως μας λέει μένει μόνιμα πλέον ξαναβρίσκοντας τη σχέση του με τα βουνά και τους παιδικούς του φίλους, για να μας συναντήσει στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης τη Δευτέρα 4 Απριλίου.