Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Oι Mary’s Flower Superhead στο Γαία Live στη Θεσσαλονίκη

Oι Mary’s Flower Superhead στο Γαία Live στη Θεσσαλονίκη
Η Γαία Live στη Θεσσαλονίκη παρουσιάζει τους Mary’s Flower Superhead οι οποίοι θα παίξουν και θα ξεσηκώσουν το κοινό σε ένα φαντασμαγορικά

συμμετοχικό live, την Πέμπτη 14 Απριλίου 2011.

 

Mary’s Flower Superhead σκηνοθετούνται από τον Μάριο Ερμητικό Σπύρογλου και παρουσιάζουν το ‘Revamp’. Η πολύ επιτυχημένη συνεργασία των δύο, προέκυψε για την δημιουργία του βίντεοκλίπ \'The boy you can\'t destroy\' το οποίο και κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου βίντεοκλίπ για το 2010 στο Dailymotion. 

 

 

Το Revamp είναι ένα θεατρικό live με απρόσμενες εκπλήξεις και μπόλικες δόσεις διάδρασης με το κοινό. Με όχημα τους indie ηλεκτρισμούς των Μary’s Flower Superhead, ο Ερμητικός στήνει ένα οπτικοακουστικό σκηνικό από καθημερινά αντικείμενα, gadgets, φωτισμούς και βιντεοπροβολές .  

 


Οι Mary’s Flower Superhead με την Post Punk βρετανική υφή τους, θα παίξουν και θα ξεσηκώσουν το κοινό σε ένα φαντασμαγορικά συμμετοχικό live.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Mayhem live τον Απρίλιο στο Fuzz Club
01.11.2016 12:40
Οι Mayhem, το κορυφαίο συγκρότημα της Νορβηγικής Black Metal σκηνής, έρχονται στην Αθήνα για ένα μοναδικό show, την Πέμπτη 13 Απριλίου στο Fuzz Live Music Club, όπου θα παίξουν ζωντανά ολόκληρο το εμβληματικό album “De Mysteriis Dom Sathanas”, το οποίο – με όλη την τραγική ιστορία που το συνοδεύει – θεωρείται ως ο σημαντικότερος δίσκος στην ιστορία του ακραίου ήχου.
Ακύρωση - Gadjo Dilo live στο Roof Stage του Gazarte
10.10.2016 14:34
Oι Gadjo Dilo... ξαναχτυπούν! Επιστρέφουν για να μας ξεσηκώσουν όπως μόνο εκείνοι ξέρουν... Κάθε τους εμφάνιση στο GAZARTE είναι sold out και μία υπόσχεση για ένα live γεμάτο ρυθμό, χορό και θετική ενέργεια!
Gadjo Dilo live στο Gazarte Roof Stage... ξανά!
19.09.2016 17:19
Oι Gadjo Dilo... ξαναχτυπούν! Επιστρέφουν για να μας ξεσηκώσουν με το ξεχωριστό live τους όπως μόνο εκείνοι ξέρουν... Κάθε τους εμφάνιση στο GAZARTE είναι sold out και μία υπόσχεση για ένα live γεμάτο ρυθμό, χορό και θετική ενέργεια.
Το φαινόμενο LP live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!
04.08.2016 13:40
Το απόλυτο μουσικό viral LP έρχεται live το Σεπτέμβριο 2016 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!
Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη σε καλοκαιρινή περιοδεία
25.05.2016 16:29
Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα για να μας ξεσηκώσουν μέσα από ένα θέατρο τραγουδιών που εμπνεύστηκε ο Διονύσης Σαββόπουλος και πρωτοπαρουσιάστηκε φέτος στο "Κύτταρο Live" της Αθήνας.