Οι πίνακες του εικαστικού, έχουν ως θέμα πορτραίτα Αγίων και παραστάσεις από τη ζωή (και τα πάθη) του Χριστού και είναι δουλεμένοι πάνω σε χαρτόνια και μεγάλου μεγέθους καμβάδες ενώ σαν υλικά, ο Μαραζιώτης χρησιμοποιεί μελάνια, ακρυλικά, μαρκαδόρους και μολύβια.

Έχοντας σαν βάση στοιχεία της Βυζαντινής αγιογραφίας (όπως τις δύο διαστάσεις, το χρυσό των στεφάνων ή τη γαλήνη και ηρεμία που χαρακτηρίζει τα πρόσωπα των αγίων), και Αναγεννησιακής ζωγραφικής, τα συνδυάζει με το δικό του προσωπικό σκοτεινό ύφος που πολλές φορές συνορεύει με το comic.

Θεματικά, έχοντας μελετήσει τους βίους των Αγίων που εικονοποιεί, σχετίζει τα χαρακτηριστικά τους με δικά του προσωπικά βιώματα αλλά και με πολλά σουρεαλιστικά στοιχεία δίνοντας ένα τολμηρό αποτέλεσμα το οποίο “ζωντανεύει” τη φαντασία του κοινού και προκαλεί την παραδοσιακή οπτική μας στη θρησκευτική τέχνη.

Ο Γιώργος Μαραζιώτης γεννήθηκε στην Αθήνα, το 1984. Από το 1992 έως το 2001 παρακολούθησε μαθήματα κοντά στο ζωγράφο Ανδρέα Αγγελόπουλο. Από το 2002 έως το 2005, σπούδασε εικονογράφηση (BA (Hons)) στο University of Wolverhampton, απ’ όπου αποφοίτησε με 1st Class Degree.

Από το 2006 έως σήμερα, συνεργάζεται με το θέατρο “Λιθογραφείον” δημιουργώντας την οπτική επικοινωνία του θεάτρου. Είναι μόνιμος συνεργάτης (ως σκηνογράφος) της “Μηχανής Τέχνης“ και του “Θεάτρου Πάτρας-Ομάδα Δράσης Της Τέχνης“ και (ως εικονογράφος) της μουσικής εταιρείας “ntroprecordings“. Δουλειές του έχουν δημοσιευτεί σε εφημερίδες, ευρωπαϊκά περιοδικά και web-sites.

Τον Ιανουάριο του 2008, μέρος της δουλειάς του παρουσιάστηκε στο Παρίσι, στο θεατρικό σόου των “EQUIPOIZE”, ενώ ένα χρόνο μετά δημιουργεί πρωτότυπο κόμικ για το 13ο Διεθνές Φεστιβάλ Κόμικς της Βαβέλ.

Έχει πάρει μέρος σε τέσσερις ομαδικές εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό και σε δύο ατομικές σε Αθήνα και Πάτρα (η μια με έργα κόμικς ενώ η άλλη με 5 μεγάλου μεγέθους εγκαταστάσεις). Επίσης έχει παρουσιάσει τα έργα του σε ατομικές στην Πράγα, Νέα Υόρκη και Λονδίνο.