Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

Ο Edson Cordeiro στο Half Note Jazz Club

Ο Edson Cordeiro στο Half Note Jazz Club
Ο Edson Cordeiro, γνωστός και ως Η «Φωνή», θα εμφανιστεί στο Half Note Jazz Club και αναμένεται να προσφέρει συναρπαστικές μουσικές βραδιές από

την Παρασκευή 15/04 έως και την Πέμπη 21/04.

 

Το προσωνύμιό του – είναι «Η Φωνή » γιατί αυτός ο Bραζιλιάνος τραγουδιστής θεωρείται ως ένας από τους ξεχωριστούς και εξέχοντες καλλιτέχνες / βοκαλίστες του καιρού μας. Ο Edson «The Voice» Cordeiro καλύπτει τέσσερις οκτάβες με την εντυπωσιακή φωνή του και το πεδίο της έκφρασής του είναι εξίσου συναρπαστικό: ερμηνεύει, όπερα ,  λάτιν, τζαζ, ροκ και χορευτική μουσική με την ίδια άνεση και ευκολία.

 

 

Μπορεί να τραγουδάει την «Κάρμεν» του Μπιζέ ή άριες του Χαίντελ μαζί με κομμάτια του Chico Buarque, της Janis Joplin, της Billie Holiday ή ακόμα και της Madonna δίνοντάς τους μια κοινή κατεύθυνση. Αυτό το χάρισμα τον διέκρινε από μικρή ηλικία και πριν καν ηχογραφήσει τον πρώτο του δίσκο, δείχνοντας ότι ήταν πραγματικά μια cult προσωπικότητα.

 

 

Στα live του, ο Edson Cordeiro αποδεικνύει ότι είναι εκπληκτικός performer – και αυτό έχει καταγραφεί σε εκατοντάδες περιπτώσεις εμφανίσεών του ανά τον κόσμο. Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει μια σειρά από highlights του ρεπερτορίου του, που εκτείνεται από κλασικές άριες μέχρι ποπ στάνταρντς που πάντα διανθίζονται και από τραγούδια που ο Edson Cordeiro παρουσιάζει για πρώτη φορά. Μαζί του δύο εξαιρετικοί κιθαρίστες σε ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις... 

 

 

Edson Cordeiro: φωνή
Charlson Ximenes: ηλεκτρική-ακουστική κιθάρα
Eudinho Soares: ηλεκτρική-ακουστική κιθάρα

Σχετικές ειδήσεις
Ο Ψαραντώνης live στο Half Note Jazz Club
04.01.2017 14:34
Πάντα συναρπαστικά είναι τα μουσικά ταξίδια που κάνουμε με τον σπουδαίο λυράρη Ψαραντώνη. Στις νέες του εμφανίσεις στο Half Note Jazz Club, ο κορυφαίος εκφραστής της Κρητικής παράδοσης θα μας παρασύρει από Παρασκευή 13 έως Δευτέρα 16 Ιανουαρίου «Εκειά που σμίγουν οι καιροί». Με τη θεϊκή του λύρα και τη χαρακτηριστική φωνή του θα μας πάει σε ταξίδια αρχέγονα. Στο πλευρό του η Νίκη Ξυλούρη στο τραγούδι, ο Λάμπης Ξυλούρης στο ούτι και ο Γιάννης Παξιμαδάκης στο λαούτο.
Nikolas Anadolis Trio live στο Half Note
13.10.2016 16:16
Ο Νικόλας Αναδολής, ένας από τους κορυφαίους τζαζ πιανίστες της νεότερης γενιάς με απήχηση σε Ευρώπη και Αμερική, έρχεται με το τρίο του στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Half Note Jazz Club: Οι πρώτες συναυλίες της νέας σεζόν
29.09.2016 17:14
Για μια ακόμη χρόνια το Half Note Jazz Club, το αγαπημένο jazz στέκι της Αθήνας, υπόσχεται μια εκρηκτική σεζόν με εμφανίσεις σπουδαίων ονομάτων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Το νέο του πρόγραμμα διαπερνά ποιοτικά όλο το μουσικό φάσμα χωρίς ξεκάθαρες ετικέτες. Καλύπτει σε εύρος ήχους jazz, blues, world μέχρι funk, swing, tango, cabaret, χωρίς να λείπουν επιλεγμένα και ξεχωριστά ονόματα της ελληνικής σκηνής
Ο Boo Boo Davis live στο Half Note
28.03.2016 15:35
Ο αυθεντικός Mississippi blues καλλιτέχνης Boo Boo Davis επιστρέφει στην Ελλάδα με περισσότερες εικόνες και ήχους του Δέλτα, φυσικά στην σκηνή του Half Note Jazz Club!
Η Αλέκα Κανελλίδου σ' ένα Valentine’s Special πρόγραμμα στο Half Note
02.02.2016 13:37
Η Αλέκα Κανελλίδου με την βαθιά, βελούδινη φωνή συνεχίζει τις άκρως πετυχημένες εμφανίσεις της στο Half Note Jazz Club μ’ ένα ξεχωριστό πρόγραμμα που ταιριάζει απόλυτα με την ημέρα των ερωτευμένων.