Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016

The BellRays live στη σκηνή του An Club

The BellRays live στη σκηνή του An Club
Μία αξέχαστη βραδιά γεμάτη ένταση θα έχουν την τύχη να βιώσουν οι φίλοι του rock n\' roll στο An Club το Σάββατο

9 Απριλίου στην Αθήνα.


Οι The BellRays (USA) θα βρεθούν στην σκηνή του An Club με αφορμή τη νέα τους κυκλοφορία Black Lightning για να ενώσουν Garage και Soul δυνάμεις γιορτάζοντας έτσι την 20ετή τους μουσική πορεία μέσα στην οποία έχουν αποδείξει ότι ήταν και παραμένουν μοναδικοί.

 

Πολλοί τους θεωρούν ως μια από τις κορυφαίες μπάντες του hi energy rock n\' roll ενώ κάποιοι τους αποδίδουν τον όρο rock n\' soul...

 


Για το μόνο στο οποίο είμαστε σίγουροι είναι ότι οι The BellRays με την επιβλητική φιγούρα της Lisa Kekaula, front-woman του συγκροτήματος (η οποία στο παρελθόν έχει δανείσει τη φωνή της σε κομμάτια των Basement Jaxx αλλά και στα re-union shows των θρυλικών MC5) υπόσχονται να καθηλώσουν κάθε ανυποψίαστο στέλνοντάς τον στο bar με το τέλος κάθε κομματιού!

Σχετικές ειδήσεις
Baby Guru, Whereswilder και Voyage Limpid Sound live στο An Club
28.09.2016 17:10
Τρεις μπάντες στα πρόθυρα νέων δισκογραφικών κυκλοφοριών θα εμφανιστούν στη σκηνή του An Club την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου.
Space Slavery, Okwaho & Reversed Nature live στο An Club!
24.08.2016 13:31
Οι Space Slavery, Okwaho & Reversed Nature συναντιούνται για ένα live στη σκηνή του An Club, την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016!
Οι Say Roarr live στο Faust
23.05.2016 15:41
Οι Say “Roarr”, πριν αφανιστούν για πάντα από αυτόν τον πλανήτη, αποφάσισαν να ενώσουν τις υπερφυσικές τους δυνάμεις τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2016 στο Faust, και να ανέβουν στην ίδια σκηνή, γιατί φήμες λένε ότι η μουσική διαιωνίζει τα είδη…!
Οι Tardive Dyskinesia για ένα επετειακό live στο An Club
25.04.2016 17:03
Οι Tardive Dyskinesia θα ανέβουν στη σκηνή του An Club για να γιορτάσουν 10 χρόνια από την κυκλοφορία του “Distorting Point of View”.
Οι Sound Explosion live στο Fuzz Club
07.04.2016 11:57
Οι Sound Explosion, ίσως η θρυλικότερη garage μπάντα που ανέδειξε ποτέ η εγχώρια σκηνή, επιστρέφουν! Σχεδόν μία δεκαετία μετά την τελευταία τους συναυλία, θα ανέβουν και πάλι μαζί στη σκηνή του Fuzz Live Music Club, για μία μοναδική εμφάνιση, το Σάββατο 16 Απριλίου! Τη βραδιά θα ανοίξουν, με τον πλέον ιδανικό τρόπο, οι Mongrelettes!