Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Τζιζ! Νεοπλασματικές Υστερίες

Τζιζ! Νεοπλασματικές Υστερίες
Η χοροθεατρική παράσταση «Τζιζ!Νεοπλασματικές Υστερίες», μετά την επιτυχή της πρεμιέρα στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, παρουσιάζεται στο θέατρο Χοροροές, στο Γκάζι από τις 17 Μαρτίου έως τις 8 Απριλίου, κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Η χοροθεατρική παράσταση «Τζιζ!Νεοπλασματικές Υστερίες», μετά την επιτυχή της πρεμιέρα στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, παρουσιάζεται στο θέατρο Χοροροές, στο Γκάζι από τις 17 Μαρτίου έως τις 8 Απριλίου, κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Ενα έργο με λόγο, κίνηση, μουσική , καθώς και μαύρο χιούμορ, άσπρες ρόμπες, ορούς σε χορούς και κάτι ανεξέλεγκτα κύτταρα. Και το όνομα αυτού Καρκίνος, όχι επάρατη νόσος ή κακιά αρρώστια ή άλλα δεισιδαιμονικά «Μπου..»

Ενα θέμα ταμπού αντιμετωπίζεται ανοιχτά και ειλικρινά. Γίνεται μέσο για την ενημέρωση του κοινού, εφόσον βασίζεται στην προσωπική εμπειρία ενός από τους συντελεστές της, επισημαίνοντας πως η ζωή είναι εδώ, είναι τώρα, αξίζει τον κόπο, τον πόνο και κάθε ευχαρίστηση.

Ο Κινητήρας χοροθέαμα ενθαρρύνει νέους δημιουργούς, μέσα από την ομάδα, να παρουσιάσουν το έργο τους και να εξελίξουν τις δημιουργικές τους ιδέες. Σε αυτό το πλαίσιο, παρουσιάζει την πρώτη δουλειά της Μαρίας Σαλλιάρη σε καλλιτεχνική διεύθυνση Αντιγόνης Γύρα.

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Κανέλλος, Ελπίδα, Θεοδωρακάκου, Μαρία Σαλλιάρη, επιμέλεια Κίνησης-Χορογραφία: Ανθή Θεοφιλίδου, Ευγενία Σιγαλού, μουσική: Ορέστης Τάνης, σκηνικά : Βίκυ Αδάμου,κοστούμια: Αγγελική Αθανασιάδου, φωτισμοί: Ελένη Τριανταφυλλοπούλου

Ερμηνεύουν: Πάρις Ερωτοκρίτου, Ελπίδα Θεοδωρακάκου, Μαρία Μπαγανά, Γιώργος Νικολαϊδης, Μαρία Σαλλιάρη, Ευγενία Σιγαλού.

Το έργο παρουσιάζεται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και του Ευρωπαϊκού Κέντρου για την Ποιότητα Ζωής E.C.Qua.L., καθώς και την ευγενική υποστήριξη της Galenica.

info
θέατρο Χοροροές, στο Γκάζι
17 Μαρτίου έως 8 Απριλίου, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, 21.30.
Κρατήσεις θέσεων: Πανίδου Μαρία: 6982 431 287 και (10.00-16.00): 210 3479426
Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ/ 10 ευρώ φοιτητικό

Σχετικές ειδήσεις
Κερδίστε 25 διπλές προσκλήσεις για τον
03.02.2017 16:26
Το Θέατρο Μουσούρη δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες του CultureNow.gr να παρακολουθήσουν την παράσταση "Αμερικάνικος Βούβαλος" την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017 στις 21.00 μ.μ., προσφέροντας 25 διπλές προσκλήσεις!!!
Ριχάρδος Β': Sold out πριν την πρεμιέρα η πρώτη εβδομάδα στο Θέατρο Ροές
22.11.2016 13:46
Η παράσταση «Ριχάρδος Β’» της Έφης Μπίρμπα, με τον Άρη Σερβετάλη στον ομώνυμο ρόλο, που κάνει πρεμιέρα αυτή την Παρασκευή στο θέατρο Ροές, ξεκίνησε με sold out την πρώτη εβδομάδα, ενώ η προπώληση εισιτηρίων ισχύει μέχρι την Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016.
Tο Ρολόι, για λίγες παραστάσεις στο Σχολείον
28.03.2016 12:54
Η επιτυχημένη παράσταση του περυσινού θεσμού της «Ανοιχτής πλατφόρμας» βασισμένη στο μυθιστόρημα του Μενέλαου Λουντέμη «Το Ρολόι του κόσμου χτυπά μεσάνυχτα», παρουσιάζεται στο θέατρο «Σχολείον», για τέσσερις παραστάσεις από τις 31 Μαρτίου 2016.
Holy Beat στο Bios: Party πριν την πρεμιέρα!
18.03.2016 15:15
Την Παρασκευή 18 Μαρτίου, λίγο πριν την πρεμιέρα του Holy Beat, ελάτε στο Bios.Tesla να χορέψουμε σε ρυθμούς swing, jazz & rock ‘n’ roll. Το μπαρ θα σερβίρει το μοναδικό cocktail Holy Spirit, φτιαγμένο ειδικά για την περίσταση σε τιμή έκπληξη!
Πιτσιμπούργκο, της Σώτης Τριανταφύλλου στον Πολυχώρο Vault
15.03.2016 11:25
Η παράσταση «Πιτσιμπούργκο» ξεκίνησε την πορεία της το Καλοκαίρι του 2014 στην Χίο, στην γενέτειρα των πρωταγωνιστών της και έκτοτε, όπου παίζεται γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Πέρσι, το αθηναϊκό κοινό την αγκάλιασε στην αυλή του Κόμη στα Πατήσια και τώρα επιστρέφει για 16 προγραμματισμένες παραστάσεις στη σκηνή του φιλόξενου πολυχώρου Vault Theatre Plus. Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Μαρτίου.