Στηρίζοντας το έργο του Συλλόγου Φίλων του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου “Οι Αγ. Ανάργυροι”, η Φωτεινή Δάρρα θα εμφανιστεί για μία

ακόμη βραδιά στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Τρίτη 5 Απριλίου 2011.

Για όσους δεν είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις τρεις μεγάλες συναυλίες της στο Παλλάς και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η Φωτεινή Δάρρα επαναλαμβάνει, την Τρίτη 5 Απριλίου, την πρόσφατη παράσταση της στην αίθουσα “Αλεξάνδρα Tριάντη” του Μεγάρου.

Με ένα πρόγραμμα ενισχυμένο ώστε να τιμήσει τον φιλανθρωπικό στόχο της συναυλίας, η Φωτεινή Δάρρα προσκαλεί το αθηναϊκό κοινό να απολαύσει τα σημαντικότερα ερωτικά τραγούδια της διεθνούς και ελληνικής μουσικής σκηνής.

Στόχος της συναυλίας , να ενισχύσει το σπουδαίο έργο του συλλόγου Φίλων του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου “Οι Αγ. Ανάργυροι”.

Η  ερμηνεύτρια, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα κοινωνικά, όπως η πρόληψη και η αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού, υποστηρίζει ενεργά τη σημαντική δράση του Συλλόγου.

Η θεαματική μουσική παράσταση «Μια νύχτα μόνο»  αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό την πρώτη φορά που παρουσιάστηκε στις 15 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής. Στο ίδιο πλαίσιο,με τίτλο «ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ… ΑΚΟΜΑ» και με τον υπότιτλο «Φωνές που ζουν μες στην ψυχή μας”, η Φωτεινή Δάρρα εμπνέεται από εμβληματικά τραγούδια που έχουν ερμηνεύσει σπουδαίες καλλιτέχνιδες που δεν βρίσκονται πια κοντά μας αλλά οι φωνές τους ζουν για πάντα μες στην ψυχή μας, όπως: η Μελίνα Μερκούρη, η Βίκυ Μοσχολιού, η Καίτη Χωματά, Τζένη Καρέζη και η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Παράλληλα μας ταξιδεύει στον μαγικό κόσμο της μουσικής  του Μάνου Χατζιδάκι, του Nat King Cole, του Μίμη Πλέσσα, του Cole Porter, του Δημήτρη Παπαδημητρίου, των Queen κ.ά.

Με το χαρακτηριστικό προσωπικό της στίγμα και  την αστείρευτη ενέργειά της αλλά και με ιδιαίτερο σεβασμό και προσήλωση στο ποιοτικό τραγούδι, αναβιώνει μεγάλες επιτυχίες που ερμήνευσαν σπουδαίες φωνές όπως: η Νάνα Μούσχουρη, o Nat King Cole, η Emma Shapplin, η Γιοβάννα,η Τζένη Βάνου, η Barbra Streisand, ο Freddie Merqury. Τραγούδια όπως: «Θάλασσα πλατειά», «Στον κεραυνό και στη βροχή(Μια νύχτα)», «Oι μάγισσες της Σμύρνης», «Αν σ’αρνηθώ αγάπη μου», «Για ποιό ταξίδι κίνησες να πας», «The way we were», «I will always love you», «Windmills of your mind» αλλά και πολλές προσωπικές, δισκογραφικές της επιτυχίες.

Συμπράττει η Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, υπό τη διεύθυνση του Μιχάλη Οικονόμου και ηλεκτρικό γκρουπ, δημιουργώντας ένα πρωτότυπο μουσικό άκουσμα.

«Μια Νύχτα Ακόμα» όπου μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια που γράφτηκαν ποτέ, ξαναγεννιούνται μπροστά στα μάτια του κοινού του Μεγάρου. Μέσα από την ανάμνηση της ζωής μιας ηθοποιού του μουσικού θεάτρου περασμένοι έρωτες, στιγμές από τη ζωή της πάνω στη σκηνή αλλά και η ζωή του καλλιτέχνη όταν τα φώτα σβήνουν, δημιουργούν ένα μαγικό μουσικό ταξίδι. Η αυλαία ανεβαίνει και η παράσταση αρχίζει!

Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν για την ενίσχυση των οικονομικά αδυνάτων ασθενών του νοσοκομείου οι Αγ. Ανάργυροι και για τη λειτουργία του κέντρου πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού του συλλόγου. Ήδη από το Μάρτιο του 2004, οπότε και δημιουργήθηκε το Κέντρο Πρόληψης, έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 27.000 μαστογραφίες δωρεάν.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Φωτεινή Δάρρα
Χορογραφία: Ελένη Γεροδήμου
Φωτισμοί: Γιώργος Τέλλος
Σχεδιασμός ήχου: Γιάννης Λαμπρόπουλος

Συμμετέχει η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ υπό την διεύθυνση του Ανδρέα Πυλαρινού καθώς και ηλεκτρικό γκρουπ.

Το ηλεκτρικό γκρουπ αποτελούν οι:

Γιώργος  Παπαχριστούδης (πιάνο),
Ντίνος Γεωργούντζος (πλήκτρα-programming,
Ανδρέας Μουζάκης (ντραμς),
Μανόλης και Ανδρέας Καραντίνης (μπουζούκια),
Τεό Λαζάρου (ηλεκτρικό μπάσο),
Aδάμ Δόγκας (κλαρινέτο, σαξόφωνο, φλογέρες),
Χρήστος Περτσινίδης (κιθάρες),
Δημήτρης Αγάθος (τρομπέτα)
Γιάννης Αρβανιτάκης (τρομπόνι)

Διεύθυνση Ορχήστρας: Μιχάλης Οικονόμου