Η μουσική σκηνή Μετρό υποδέχεται τους Βurger Project με αφορμή τη συμπλήρωση των 20 χρόνων δράσης της Εταιρείας Ψυχοκοινωνικής …

Υγείας Παιδιών και Εφήβων – Ε.Ψ.Υ.Π.Ε. Στη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Απριλίου, συμμετέχει ο Φοίβος Δεληβοριάς.

Υπερδραστήριοι, ταλαντούχοι και ταχέα ανελισσόμενοι στα ντόπια μουσικά δρώμενα, οι Burger Project έχουν χαρακτηριστεί ως \’η πιο διασκευαστική μπάντα στον κόσμο\’ και όντως πρόκειται για μια ιδιαίτερη περίπτωση μουσικών. Αντλώντας έμπνευση από επιτυχίες όλων των δεκαετιών, μετατρέπουν σε αξέχαστο πάρτυ με rock & roll, ska, balkan και calypso στοιχεία κάθε τους εμφάνιση!

Ο Φοίβος Δεληβοριάς από την άλλη, δε χρειάζεται πολλές συστάσεις. Ως ένας από τους χαρακτηριστικότερους δημιουργούς της ελληνικής σκηνής, ο εναλλακτικός ερωτικός τροβαδούρος με το πνεύμα του χαρακτηρίζει τη νέα γενιά εδώ και πάνω από 15 χρόνια. Συναντά στη σπάνια αυτή εμφάνιση τους Burger Project για επιλεγμένες διασκευές όλο έμπνευση- μην τους χάσετε!

(*)Η Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου (Ε.Ψ.Υ.Π.Ε.) είναι ένα Επιστημονικό σωματείο, που  από το 1991 αναπτύσσει δράσεις στον τόπο μας  με στόχο την καταπολέμηση της προκατάληψης, την εξασφάλιση των δικαιωμάτων των ατόμων με ψυχικές δυσκολίες με προτεραιότητα το χώρο της ψυχικής υγείας των παιδιών/εφήβων και των οικογενειών τους.

Με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον κ. Ι. Τσιάντη, αν. Καθηγητή Παιδοψυχιατρικής έχει δημιουργήσει ένα Δίκτυο Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας Παιδιών/Εφήβων με τον Ξενώνα «ΜΕΛΙΑ» για παιδιά, το Κέντρο Ημέρας «Ωρίωνας» για εφήβους, τη Συμβουλευτική Θεραπευτική Υπηρεσία για Εφήβους, τη Συμβουλευτική Υπηρεσία για οικογένειες με ψυχοκοινωνικές δυσκολίες και δυο συμβουλευτικές Κυριακή 10 Απριλίου 2011 και ώρα 21:30