Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Dreaming in colour: παράσταση χορού στο Contact Art Club

Dreaming in colour: παράσταση χορού στο Contact Art Club
Το νέο έργο της ομάδας ‘’Dreaming in colour’’, είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της Κατερίνας Αντωνιάδου με την σκηνοθέτη Σμαρώ

Πλατιώτη. Η παράσταση αφορά στην προγραμματισμένη κίνηση και λειτουργία του σύγχρονου ‘’εν κρίσει’’ ανθρώπου (στην εργασία, στην επικοινωνία, στον έρωτα). Οκτώ χαρακτήρες του θιάσου ενός τσίρκο που στη δύσκολη εποχή που διανύουν,  τολμούν να διασκεδάζουν και να ονειρεύονται…!

 

Concept- χορογραφία: Κατερίνα Αντωνιάδου
Σκηνοθεσία: Σμαρώ Πλατιώτη
Επιμέλεια Σκηνικών- Κοστουμιών: Κιναίσθηση
Μουσική Επιμέλεια: Κατερίνα Αντωνιάδου, Γιάννης Βαρβαρέσος

 

Χορεύουν- Ερμηνεύουν:

 

Έλλη Παπαδάτου, Κώστας  Καφαντάρης, Αναστασία Δίγκα, Μαργαρίτα Παναγιώτου, Γιάννης Βαρβαρέσος, Αλέξανδρος Τσιούκας, Στέφανος Πίττας, Κατερίνα Αντωνιάδου

 

Η ‘’Κιναίσθηση’’ ιδρύθηκε το 2004 από την χορογράφο Κατερίνα Αντωνιάδου (Master of Fine Arts- University of  North Carolina at Greensboro). Κάθε χρόνο η ομάδα παρουσιάζει ένα νέο έργο, πρώτα στην έδρα της τη Θεσσαλονίκη και έπειτα στην Αθήνα στο φεστιβάλ του σωματείου Ελλήνων χορογράφων. Επίσης σε συνεργασία με δημοτικούς ή άλλους φορείς η ‘’Κιναίσθηση’’ περιοδεύει σε πόλεις όπως η Βέροια, η Καβάλα, το Ηράκλειο, τη Σαμοθράκη κ.α.. Η παράσταση αφορά στην προγραμματισμένη κίνηση και λειτουργία του σύγχρονου ‘’εν κρίσει’’ ανθρώπου (στην εργασία, στην επικοινωνία, στον έρωτα). Οκτώ χαρακτήρες του θιάσου ενός τσίρκο που στη δύσκολη εποχή που διανύουν,  τολμούν να διασκεδάζουν και να ονειρεύονται…!

 

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Lapses of light: Performance χορού στο Baumstrasse
06.12.2016 17:14
Η παράσταση ‘lapses of light’ είναι ο δεύτερος καρπός της συνεργασίας της Κωνσταντίνας Ευθυμιάδου, του Κώστα Μακρυγιαννάκη και του Αλέξανδρου Σεϊταρίδη και παρουσιάζεται για δύο ημέρες στο Baumstrasse.
Ρίζες - Caravan project: παράσταση χορού στο Ηράκλειο Κρήτης
29.08.2016 15:22
Την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016 στις 20:30 στο Λιμάνι, δίπλα στη Μαρίνα, απέναντι από τον Κούλε, στο Ηράκλειο Κρήτης θα παρουσιάστεί η παράσταση χορού Ρίζες - Caravan project.
Το CARAVANI ταξιδεύει στο Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών
03.08.2016 16:37
CARAVANI, μια παράσταση σύγχρονου χορού του «The Social Body Dance Lab» της Κατερίνας Αντωνιάδου, θα παρουσιαστεί στην Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:00, στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων του 2ου Φεστιβάλ Δάσους.
Insanity, μια παράσταση Εναέριων Ακροβατικών και Χορού στον Ι.Ο. Χανίων
30.05.2016 15:24
Tην Πέμπτη 2 και Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016 στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων, Νεώριο Μόρο παρουσιάζεται για πρώτη φορά η παράσταση Εναέριων Ακροβατικών και Χορού "Insanity" της ομάδας Om3ga σε χορογραφία των Δημοπούλου Μαριαλένα και Σπυροπούλου Ειρήνη.
Ναμανάρι: Παράσταση χορού μπούτο με τον Μασάκι Ιουάνα στο θέατρο Altera Pars
05.05.2016 12:32
Τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2016 στις 9 μ.μ. στο θέατρο Altera Pars, o Mασάκι Ιουάνα θα δώσει μία και μοναδική παράσταση χορού μπούτο με τον τίτλο "Ναμανάρι" (Μισός Δαίμονας).