Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΟΥΛΑΣ, μια από τις εμβληματικότερες φυσιογνωμίες της Κρητικής μουσικής με σαράντα χρόνια αδιάκοπης και ουσιαστικής

παρουσίας στη δισκογραφία και σε ζωντανές εμφανίσεις και ο ΠΑΡΗΣ ΠΕΡΥΣΙΝΑΚΗΣ σπουδαίος μουσικός και συνθέτης με πλούσια δισκογραφία συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους στις γειτονιές του πολιτισμού και παρουσιάζουν το πρόγραμμά τους την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011 στο Μύλο στη Θεσσαλονίκη.

Γνωστές σε όλους κρητικές μελωδίες και αγαπημένοι σκοποί του τόπου τους παντρεύονται με τραγούδια από την έντεχνη δισκογραφία του Βασίλη Σκουλά με τον Μάριο Τόκα, τον Μιχάλη Νικολούδη και τον Γιάννη Νικολάου.

Από τα ιστορικά Ανώγεια και την κορυφή του Ψηλορείτη, η ασύγκριτη λύρα και η σπάνια σε ωριμότητα, χρώμα και μεράκι ερμηνεία του Βασίλη Σκουλά και τα τραγούδια από την πλούσια, προσωπική δισκογραφία του Πάρι Περυσινάκη συνυπάρχουν αρμονικά με παλιές και αγαπημένες μελωδίες από όλη την Κρήτη. 

Ένα μουσικό πρόγραμμα που παντρεύει με μεράκι και βαθιά γνώση της κρητικής μουσικής παράδοσης το παλιό με το νέο μέσα από τους γνώριμους ήχους της λύρας, του μαντολίνου και του λαούτου μας υπόσχεται  μια βραδιά γεμάτη συγκινήσεις αλλά και γνήσιο κρητικό κέφι. Μαζί τους 3 εξαιρετικοί μουσικοί.

Ζωντανά στο club του Μύλου, την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011