Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Βασίλης Σκουλάς και Πάρης Παρυσινάκης στο Μύλο στη Θεσσαλονίκη

Βασίλης Σκουλάς και Πάρης Παρυσινάκης στο Μύλο στη Θεσσαλονίκη
Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΟΥΛΑΣ, μια από τις εμβληματικότερες φυσιογνωμίες της Κρητικής μουσικής με σαράντα χρόνια αδιάκοπης και ουσιαστικής

παρουσίας στη δισκογραφία και σε ζωντανές εμφανίσεις και ο ΠΑΡΗΣ ΠΕΡΥΣΙΝΑΚΗΣ σπουδαίος μουσικός και συνθέτης με πλούσια δισκογραφία συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους στις γειτονιές του πολιτισμού και παρουσιάζουν το πρόγραμμά τους την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011 στο Μύλο στη Θεσσαλονίκη.

 

Γνωστές σε όλους κρητικές μελωδίες και αγαπημένοι σκοποί του τόπου τους παντρεύονται με τραγούδια από την έντεχνη δισκογραφία του Βασίλη Σκουλά με τον Μάριο Τόκα, τον Μιχάλη Νικολούδη και τον Γιάννη Νικολάου .

 

Από τα ιστορικά Ανώγεια και την κορυφή του Ψηλορείτη, η ασύγκριτη λύρα και η σπάνια σε ωριμότητα, χρώμα και μεράκι ερμηνεία του Βασίλη Σκουλά και τα τραγούδια από την πλούσια, προσωπική δισκογραφία του Πάρι Περυσινάκη συνυπάρχουν αρμονικά με παλιές και αγαπημένες μελωδίες από όλη την Κρήτη. 

 

Ένα μουσικό πρόγραμμα που παντρεύει με μεράκι και βαθιά γνώση της κρητικής μουσικής παράδοσης το παλιό με το νέο μέσα από τους γνώριμους ήχους της λύρας, του μαντολίνου και του λαούτου μας υπόσχεται  μια βραδιά γεμάτη συγκινήσεις αλλά και γνήσιο κρητικό κέφι. Μαζί τους 3 εξαιρετικοί μουσικοί.

Ζωντανά στο club του Μύλου, την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Σχετικές ειδήσεις
Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης live στο Σταυρό του Νότου Plus
09.01.2017 12:55
Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης, τα δύο αδέρφια από τη Μεγαλόνησο, κρατώντας τα δικά τους κλειδιά από την “πόρτα” της Κρητικής Μουσικής, ανεβαίνουν στην Αθήνα, τα Σάββατα 14, 21 & 28 Ιανουαρίου, για τρεις μουσικές παραστάσεις στο Σταυρού του Νότου Plus!
Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Bogaz musique στην Πάτρα
11.11.2016 17:08
Η Ελένη Τσαλιγοπούλου ύστερα από μία σειρά πολύ επιτυχημένων εμφανίσεων το καλοκαίρι που πέρασε, ταξιδεύει και αυτό το χειμώνα σε όλη την Ελλάδα. Και μαζί με τους boğaz musique μας προσκαλούν σε μία σειρά συναρπαστικών συναυλιών, δημιουργώντας ένα νέο, εναλλακτικό τρόπο ουσιαστικής διασκέδασης και ψυχαγωγίας.
Λευκό πανί - Βασίλης Σκουλάς
12.08.2016 10:27
Το νέο τραγούδι του γνωστού ερμηνευτή και λυράρη Βασίλη Σκουλά ήρθε να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά και να πει αλήθειες που όλοι μας λέμε, είτε φωναχτά είτε μέσα μας.
Ο Βασίλης Βασιλάτος και οι Ιστορίες για Κρουστά στο Άλικο
07.06.2016 14:00
Ο Βασίλης Βασιλάτος και οι “Ιστορίες για Κρουστά” επανέρχονται στα μουσικά δρώμενα της πόλης με μια μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016 στον φιλόξενο χώρο της μουσικής σκηνής “άλικο”.
Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης ζωντανά στο Σταυρό του Νότου Plus
15.03.2016 15:07
Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης φέρνουν στο Σταυρό του Νότου το Σάββατο 2 και το Σάββατο 9 Απριλίου 2016 την ουσία της κρητικής μουσικής: απλότητα, δεξιοτεχνία και μια αγάπη που προκύπτει από μια σχέση ζωής.