Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Η Ελεάννα Ζεγκίνογλου στο Οξυγόνο Live

Η Ελεάννα Ζεγκίνογλου στο Οξυγόνο Live
Ταξιδεύοντας από την ρομαντική Αθήνα του πάλαι ποτέ μέχρι την σημερινή εποχή, παρέα με ένα μίνιμαλ σχήμα, η Ελεάννα Ζεγκίνογλου ανεβαίνει


στη σκηνή του “Οξυγόνο Live!” στις 31 Μαρτίου για μια συναυλία γεμάτη χιούμορ, συναίσθημα, ηλεκτρισμό και ροκ διάθεση.

 


Χρησιμοποιώντας θεατρικότητα και σκέρτσο, το τρίωρο πρόγραμμα της συμπεριλαμβάνει δικά της τραγούδια αλλά και προσεκτικά επιλεγμένες διασκευές (από κομμάτια του Αττίκ μέχρι σύγχρονα αγαπημένα). Το τρίπτυχο πιάνο- μπάσο- τύμπανα που την συνοδεύει κάνει την έκπληξη αφού κατορθώνει να ακούγεται σαν full rock band με περιστασιακές έντεχνες αποχρώσεις-όπου το απαιτεί η περίστασις δηλαδή.
Special guest ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου!

 

 

Φωνή: Ελεάννα Ζεγκίνογλου, Πιάνο: Ηλίας Καλούδης, Μπάσο: Στέργιος Μητρούσης, Τύμπανα: Σπύρος Κατριβάνος

Σχετικές ειδήσεις
Με μια αναπνοή: Ο Πασχάλης Τσαρούχας live στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας
19.08.2016 13:50
Ο Πασχαλης Τσαρούχας, την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016 έρχεται στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας για να ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια που σημάδεψαν την εποχή τους, ταξιδεύοντας μουσικά σε έξι δεκαετίες.
Οι Pink Martini live στη Μονή Λαζαριστών
13.06.2016 11:47
Λίγο από τη μυστηριώδη Ανατολή, τη σημερινή Νεα Υόρκη, την Αβάνα του '30, το εξωτικό Saint Tropez αλλά και τη μακρινή Κίνα... Όλα αυτά μαζί συνθέτουν τους δημοφιλείς και «κοσμοπολίτες» Pink Martini, ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα της lounge σκηνής.
Οι Pink Martini live στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
06.06.2016 14:14
Λίγο από τη μυστηριώδη Ανατολή, τη σημερινή Νεα Υόρκη, την Αβάνα του '30, το εξωτικό Saint Tropez, αλλά και τη μακρινή Κίνα... Όλα αυτά μαζί συνθέτουν τους δημοφιλείς και «κοσμοπολίτες» Pink Martini, ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα της lounge σκηνής.
Θάνος Μικρούτσικος και Μίλτος Πασχαλίδης live στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών
31.05.2016 11:40
Σε πείσμα των καιρών, ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Μίλτος Πασχαλίδης θα ξορκίσουν το κακό, ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα με τραγούδια κοινού αισθήματος, και την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 θα βρίσκονται στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών.
Θάνος Μικρούτσικος και Μίλτος Πασχαλίδης live στο Θέατρο Πέτρας
18.05.2016 16:54
Σε πείσμα των καιρών, ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Μίλτος Πασχαλίδης θα ξορκίσουν το κακό, ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα με τραγούδια κοινού αισθήματος. Τραγούδια αγαπημένα που 3 γενιές περπάτησαν μαζί τους, καθιστώντας τα μ’ αυτό τον τρόπο διαχρονικά.