Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Βαγγέλης Μαρκαντώνης και Joanna Drigo unplugged στο Οξυγόνο

Βαγγέλης Μαρκαντώνης και Joanna Drigo unplugged στο Οξυγόνο
Ο Βαγγέλης και η Joanna μετά από περιπλάνηση εφτά ημερών σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, ολοκληρώνουν το ταξίδι τους έχοντας ως …

τελευταίο προορισμό, το μέρος απ το οποίο ξεκίνησαν, την Αθήνα. Την Παρασκευή 1η Απριλίου, όχι, δεν είναι ψέμα, θα εμφανιστούν στο Οξυγόνο live! Μαζί με τα τραγούδια τους, θα μας αποκαλύψουν όλες τις λεπτομέρειες του οδοιπορικού τους, θα κουβαλήσουν card postal απ’ τα μέρη που επισκέφτηκαν. Θα παίξουν τα 7 σκονισμένα τραγούδια. Ένα για κάθε πόλη που εμφανίστηκαν και τινάζοντας τη σκόνη θα φτιάξουν ένα ονειρικό περιβάλλον ανάμεσα σε χρώματα και φως από κεριά.

 


Ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης, γνωστός από την «Ανοιχτή Θάλασσα», με διάθεση παρείστικη παίζει κομμάτια απ’ την καινούργια του δισκογραφική δουλειά που θα κυκλοφορήσει σύντομα καθώς και άλλα από την Ανοιχτή Θάλασσα, μας διηγείται ιστορίες απ’ τις «20 ζωές» του και διασκευάζει την ατμόσφαιρα της στιγμής…
Joanna Drigo.

 

 

Το ταλέντο και η επιτυχία, είναι αντιστρόφως ανάλογα της ηλικίας της. Το ντεμπούτο album της με τον ευρηματικό τίτλο «Κάποιες ώρες γεννιούνται τα όνειρα», μία pop-rock παραγωγή, με ελληνικό αλλά και αγγλικό στίχο, που υπέγραψε ο Φίλιππος Πλιάτσικας  σε στίχους και μουσική της ιδίας. Η αμεσότητά της καθώς και ο τρόπος που αγκαλιάζει την κιθάρα, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα πότε ρομαντική και πότε δυναμική.

 

 

Οι ιδιαίτερες ερμηνευτικές  ικανότητες του Βαγγέλη, οι αφηγήσεις του που γεφυρώνουν τα τραγούδια, θα δεθούν στη σκηνή με  τη ζεστή παρουσία της Joanna Drigo. Μαζί υπόσχονται να χαρίσουν  στο κοινό μια μοναδικήunplugged βραδιά και ένα ταξίδι στους πιο μελωδικούς προορισμούς…

Σχετικές ειδήσεις
Η Joanna Drigo για πρώτη φορά live στη Ρότα
18.07.2016 14:09
Η Joanna Drigo έρχεται για πρώτη φορά στη Ρότα τη Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016.
Βαγγέλης Γερμανός & Παναγιώτης Αυγερινός live στον Ιανό
20.05.2016 11:55
Ο Βαγγέλης Γερμανός συναντά τον Παναγιώτη Αυγερινό επί σκηνής την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016 στον Ιανό, γιορτάζοντας την συμπλήρωση ενός χρόνου απ' την κυκλοφορία του "Αρμενιστή".
Γιάνννης Αγγελάκας, VIC, Παύλος Παυλίδης & B-Movies, Thee Holy Strangers, Sleepin Pillow, Βαγγέλης Μαρκαντώνης live στην Πλατεία Νερού
27.04.2016 12:57
Tο παλιό και το νέο αίμα της ελληνικής rock σκηνής σε μια συναυλιακή συνάντηση που όμοιά της δεν έχετε ξαναδεί! Γιάννης Αγγελάκας, Villagers of Ioannina City, Παύλος Παυλίδης & the B-Movies, Thee Holy Strangers, Sleepin Pillow και Βαγγέλης Μαρκαντώνης, στήνουν ένα εκρηκτικό line-up που κανείς δεν πρέπει να χάσει, στις 16 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού.
Ας έρθει τώρα η βροχή: Ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης live στο Σταυρό του Νότου club
14.04.2016 13:55
Στις 19 Απριλίου ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης παρουσιάζει το νέο του άλμπουμ «Ας έρθει τώρα η βροχή» στο club του Σταυρού του Νότου.
Ο Βαγγέλης Καζαντζής ζωντανά στο Ίλιον Plus
29.02.2016 14:47
Ο Βαγγέλης Καζαντζής αφήνει για λίγο τις ηχογραφήσεις του νέου του άλμπουμ και ανεβαίνει στη σκηνή του Ίλιον Plus, την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016.