Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016

Μοιραία Συνάντηση: Αναλόγιο με τον Στράτο Τζώρτζογλου στο Βρυσάκι

Μοιραία Συνάντηση: Αναλόγιο με τον Στράτο Τζώρτζογλου στο Βρυσάκι
Ο Χώρος Τέχνης Βρυσάκι παρουσιάζει το θεατροποιημένο αναλόγιο με τίτλο «Μοιραία συνάντηση» από την Τετάρτη …

30 Μαρτίου 2011.

 

Βασισμένο στις φανταστικές ιστορίες του Τρίτου Προγράμματος της Άννας Σακαλή και στο Brief Encounter του David Lean.

 

Στο πρώτο μέρος ο Στράτος Τζώρτζογλου διαβάζει το «Άστρο» του Βικέντυ Βερεσάγιεφ και το «Κοράκι» του ‘Εντγκαρ Άλαν Πόε και η Άννα Σακαλή την «Ντουλάπα» του Αλμπέρτο Mοράβια.

 

 

Στο δεύτερο μέρος ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Άννα Σακαλή παίζουν το μονόπρακτο του Νόελ Κάουαρντ Brief Counter. Τους  συνοδεύει στο πιάνο ο Τένορμαν με κλασικές επιτυχίες από τις δεκαετίες 1940 και 1950  όπως: As time goes by, Chic to Chic,  when I fall in love – Till the end of time – Fools rush in …

 

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ


Άννα Σακαλή, Στράτος Τζώρτζογλου, Γιώργος Τζιουβάρας

Σχετικές ειδήσεις
Φιλοκτήτης, του Γιάννη Ρίτσου για λίγες παραστάσεις στο Βρυσάκι
30.08.2016 13:49
Η Σίσσυ Παπαθανασίου συναντά τον Ένκε Φεζολλάρι και μας παρουσιάζουν τον Φιλοκτήτη του Γιάννη Ρίτσου: η παράσταση που παρουσιάστηκε στο «ELAIώNAS Festival 2016» και, στη συνέχεια, ταξίδεψε στο Φεστιβάλ Βόλου και στο Bουκουρέστι στο UNDERCLOUD - Festival de Teatru Independent de Orice, έρχεται στο Βρυσάκι, Χώρος Τέχνης & Δράσης: από τις 5 Σεπτεμβρίου, και κάθε Δευτέρα και Τρίτη, για 8 μόνο παραστάσεις.
Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα (reloaded): παράταση παραστάσεων στο Βρυσάκι
01.07.2016 10:45
Μέχρι τις 27 Ιουλίου, η Μπερνάρντα Άλμπα θα υποδέχεται το κοινό στο σπίτι της: η παράσταση που κέρδισε θεατές, μικρούς και μεγάλους, άνδρες και γυναίκες, θεατρόφιλους και μη, το ασφυτικό καλοκαίρι του 2015, επέστρεψε ανανεωμένη στο Βρυσάκι, Χώρο Τέχνης & Δράσης και –λόγως επιτυχίας- συνεχίζει και τον Ιούλιο: κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, στην πιο όμορφη αυλή της Αθήνας, κάτω από την Ακρόπολη.
Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα (reloaded) ξανά στο Βρυσάκι
20.05.2016 10:46
Η παράσταση που κέρδισε θεατές, μικρούς και μεγάλους, άνδρες και γυναίκες, θεατρόφιλους και μη, το ασφυτικό καλοκαίρι του 2015, επιστρέφει τον Ιούνιο στο Βρυσάκι, Χώρος Τέχνης & Δράσης: Το Σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα θα ανοίξει την πόρτα του για τον Ιούνιο, κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, στην πιο όμορφη αυλή της Αθήνας κάτω από την Ακρόπολη.
Μαύρο Γιασεμί, της Μαρίας Μαραγκουδάκη στο Βρυσάκι
02.02.2016 09:58
Το Βρυσάκι φιλοξενεί το έργο της Μαρίας Μαραγκουδάκη, με τίτλο Μαύρο Γιασεμί, για λίγες παραστάσεις από τις 6 Φεβρουαρίου 2016.
Ισορροπιστής αεροσκαφών, του Θόδωρου Θεοδωρίδη στον Πολυχώρο Αθηναΐς
20.01.2016 12:15
Το έργο του Θόδωρου Θεοδωρίδη «Ισορροπιστής αεροσκαφών» σε παραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, μετά την πολύ επιτυχημένη πορεία του ως θεατρικό αναλόγιο στην Καβάλα, «πετάει» ως θεατρική παράσταση για την Αθήνα και προσγειώνεται στον Πολυχώρο Αθηναϊς για 17 μόνο παραστάσεις.