Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Επτά θεοί επί σκηνής

Επτά θεοί επί σκηνής
Αν το flamenco ήταν θρησκεία και έπρεπε οι πιστοί να λατρεύουν κάποιον θεό, τότε θα έπρεπε να λατρεύουν τους Los Vivancos! Επτά αδέρφια με κοινή μοίρα και πορεία, τα οποία δεν χορεύουν, κάνουν θαύματα!

Αν το flamenco ήταν θρησκεία και έπρεπε οι πιστοί να λατρεύουν κάποιον θεό, τότε θα έπρεπε να λατρεύουν τους Los Vivancos! Επτά αδέρφια με κοινή μοίρα και πορεία, τα οποία δεν χορεύουν, κάνουν θαύματα!

Οι Los Vivancos από τα παιδικά τους χρόνια εκπαιδεύτηκαν στον χορό, την μουσική και τις πολεμικές τέχνες. Ο πατέρας τους ήταν ένας από τους πιο φημισμένους και ταλαντούχους χορευτές και μουσικούς.

Στο πλευρό του, τα επτά αγόρια του, καθοδηγήθηκαν και καλλιεργήθηκαν πάνω στο ένα και μοναδικό τους ταλέντο, το οποίο έγινε πάθος.

Ταξιδεύοντας και μεγαλώνοντας σε διάφορες χώρες του κόσμου, μυήθηκαν σε διαφορετικές κουλτούρες, μουσικές φιλοσοφίες και καλλιτεχνικές προσεγγίσεις.

Οι Los Vivancos δεν είναι απλά ένα χορευτικό group, είναι ένα όραμα που έγινε πραγματικότητα. Επτά αδέρφια με το ίδιο πεπρωμένο... Να χορεύουν μαζί σαν ένα.

Αυτό που θα μας παρουσιάσουν σε δύο μοναδικές παραστάσεις, στις 21 και 22 Μαρτίου στο Αθηνών Αρένα, δεν θα μοιάζει με τίποτα στις χορευτικές παραστάσεις που έχετε δει μέχρι σήμερα.

Για δύο μέρες θα αφεθούμε σε ένα show, που συνδυάζει το flamenco μέσα από μια μοντέρνα και πρωτότυπη καλλιτεχνική προσέγγιση, που δεν έχει ποτέ παρουσιαστεί στην Ελλάδα, με τη συνοδεία ενός 20μελούς live group.

Χορός, μουσική, πολεμικές τέχνες και ακροβατικά... Ένα θέαμα που έχει καθηλώσει χιλιάδες θεατές σε όλο τον κόσμο, καθώς οι Los Vivancos έχουν κάνει sold out παραστάσεις σε Γαλλία, Ισπανία, Ισραήλ, Καναδά και άλλες χώρες.

Info
Los Vivancos
21 και 22 Μαρτίου
Αθηνών Αρένα
Ώρα έναρξης παραστάσεων: 22:00
Εισιτήρια από 12 ευρώ
Προπώληση:
Δισκοπωλεία Metropolis: Πανεπιστημίου 64, Ομόνοια
Χαλάνδρι
Κηφισιά
Κολωνάκι
Τηλεφωνικά στο: 210 3362888
Παραγωγή: Heaven Live, www.heavenlive.gr

Σχετικές ειδήσεις
Επτά επί Θήβας: Θριαμβευτικό φινάλε της περιοδείας στο Ηρώδειο
14.09.2016 12:22
H καλοκαιρινή παραγωγή του ΚΘΒΕ «Επτά επί Θήβας» ολοκλήρωσε την περιοδεία της στην Αττική με τελευταίο σταθμό το Ηρώδειο τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου.
Επτά επί Θήβας: για 4 μόνο παραστάσεις στo Βασιλικό Θέατρο
07.09.2016 16:51
Οι «Επτά επί Θήβας» του Αισχύλου, η καλοκαιρινή παραγωγή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος που κέρδισε κοινό και κριτικούς, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, ολοκληρώνοντας έτσι τον κύκλο μιας εξαιρετικά επιτυχημένης καλοκαιρινής περιοδείας σε όλη την Ελλάδα.
Οι «Επτά επί Θήβας» στο Ηρώδειο
16.08.2016 12:41
Το μεγάλο ταξίδι της καλοκαιρινής παραγωγής του ΚΘΒΕ «Επτά επί Θήβας» του Αισχύλου, συνεχίζεται με μεγάλη αποδοχή. Στην περιοδεία του στα θέατρα της Αττικής, τελευταίος σταθμός, πριν τη επιστροφή του στο Βασιλικό Θέατρο, το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, στις 12 Σεπτεμβρίου.
Επτά επί Θήβας, του Αισχύλου από το ΚΘΒΕ στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας
09.08.2016 11:26
Tην τραγωδία του Αισχύλου «Επτά επί Θήβας» ανεβάζει το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος στις 31 Αυγούστου 2016 στο πλαίσιο των Αισχυλείων 2016.
Επτά επί Θήβας από το ΚΘΒΕ στο Θέατρο Βράχων
30.06.2016 15:28
Το Φεστιβάλ Στη σκιά των βράχων φιλοξενεί στο Θέατρο Βράχων την καλοκαιρινή παραγωγή του Κρατικού Θέατρου Βορείου Ελλάδος, Επτά επί Θήβας, σε σκηνοθεσία Τσέζαρις Γκραουζίνις.