Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

Το Tango συναντά το Flamenco

Το Tango συναντά το Flamenco
Ο χορός του έρωτα συναντά το χορός του πάθους και ο συνδυασμός τους επί σκηνής είναι μια μοναδική εμπειρία, που θα γνωρίσει για πρώτη φορά το ελληνικό κοινό στις 7,8 και 9 Μαρτίου.

Ο χορός του έρωτα συναντά το χορός του πάθους και ο συνδυασμός τους επί σκηνής είναι μια μοναδική εμπειρία, που θα γνωρίσει για πρώτη φορά το ελληνικό κοινό στις 7,8 και 9 Μαρτίου.

Στη σκηνή του Planet Music στο Μετς θα συναντηθούν το Τricuerdo Tango Trio και οι Flamenco en vivo.

Το συγκρότημα Flamenco en vivo είναι ένα κουαρτέτο που με το πάθος και τη φινέτσα του, σαγηνεύει τους θεατές από τα σοκάκια της Βαρκελώνης μέχρι τις σύγχρονες αίθουσες των συναυλιών της Ευρώπης και του κόσμου.

Η συγχρονισμένη κίνηση, ο ρυθμός και τα επιβλητικά κοστούμια, συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό που καθηλώνει το κοινό και του μεταφέρει ατμοσφαιρικά, το μέγεθος των συναισθημάτων που οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές περιγράφουν.

Το μουσικό σύνολο Tricuerdo Tango Trio από την πλευρά του, αναλαμβάνει να μυήσει το κοινό στον αισθησιακό και ερωτικό ρυθμό του tango, περνώντας από τις κακόφημες συνοικίες του Μπουένος Αιρες και του Μοντεβίδεο των αρχών του 19ου αιώνα, στα καμπαρέ, τα θέατρα και τα καφέ της ευρωπαϊκής και αμερικανικής διανόησης του 20ου αιώνα.

Το πάθος για την παραδοσιακή αργεντίνικη μουσική οδήγησε τους μουσικούς Γιώργο Ζαχαρούδη (βιολί), Maiken Beer (τσέλο) και Αρη Φεσλικίδη (πιάνο) να σχηματίσουν πριν από τέσσερα περίπου χρόνια το μουσικό τρίο Τricuerdo που έχει την έδρα του στην Αυστρία (Graz).

info

Ωρα έναρξης των παραστάσεων: 21.00
Planet Music: Αρδήττου 44 Μετς, τηλ. (210-92 37 109)
Εισιτήρια στα ταμεία της Planet Music και στα γραφεία της Movie News (210-38 43 425)
Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ

 

Σχετικές ειδήσεις
02.01.2017 12:42
“Acuarela de Tango” είναι ένα θεατρικό μιούζικαλ, δημιουργία του αργεντίνου καλλιτέχνη Ariel Perez. Ένας ηθοποιός, μια χορεύτρια, μια τραγουδίστρια και ένας μουσικός συναντιόνται πάνω στη σκηνή και γίνονται συνοδοιπόροι σε ένα ταξίδι στις αποχρώσεις του τάνγκο.
Ο πολυβραβευμένος Ανγκ Λη σκηνοθετεί την Πέμυ Ζούνη στο Ίδρυμα Κακογιάννης
15.11.2016 15:09
Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Ανγκ Λη σκηνοθετεί το θεατρικό μονόλογο του Άκη Δήμου «…και Ιουλιέτα», με την Πέμη Ζούνη, στο Θέατρο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, σε μια μοναδική εμπειρία 3D Live Theater.
Το Stand-up Science συναντά τo Stand-up Comedy στο Hub Events
05.05.2016 11:17
Τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2016, στις 20:00 σας προσκαλούμε στην όγδοη και τελευταία φετινή συνάντηση του Hub Science, στο πλαίσιο του οποίου θα πραγματοποιηθεί η παράσταση της ομάδας Science Reactors με τίτλο «Το Stand-up Science συναντά τo Stand-up Comedy». Ευγενική συμμετοχή: Αριστοτέλης Ρήγας, Λάμπρος Φισφής, Γιώργος Χατζηπαύλου.
Δαμάζοντας τα κύματα: 2 παραστάσεις με χαμηλό εισιτήριο στο Νέο Rex
23.02.2016 16:59
Το Εθνικό Θέατρο θέλοντας να δώσει την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει τo Νέο Rex διαθέτει για δυο Παρασκευές (4 και 11 Μαρτίου) όλα τα εισιτήρια για την παράσταση «Δαμάζοντας τα κύματα» του Λαρς φον Τρίερ στην τιμή των 5€!
Οι Improv Comedy Nights συνεχίζονται στο θέατρο Άβατον
28.01.2016 11:31
​Μετά από τις επιτυχημένες πρώτες Improv Comedy Nights, ανακοινώνουμε ότι η ομάδα BUS KAI θα συνεχίσει για έναν ακόμη κύκλο παραστάσεων, όπου το fun συναντά την γοητεία του θεάτρου χωρίς σενάριο!