To Gagarin 205 παρουσιάζει για μία μοναδική συναυλία τα Βόρεια Αστέρια. Μαζί τους θα είναι οι FullFace και ο 3 X DMC Champion, Dj The Boy, αυτό

το Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Δεν έχουν περάσει πάνω από τρεις μήνες μετά τη μεγάλη έκπληξη των Βορ.Ας. (Βόρεια Αστέρια) και το release του πρώτου δισκογραφικού τους LP ύστερα από δέκα ενεργά μουσικά χρόνια στο χώρο του Ελληνικού Hip Hop. Το “crew-φαινόμενο” της Ελληνικής Hip Hop σκηνής κατάφερε να κάνει το δίσκο του, «5 Αστέρων», ανάρπαστο από την πρώτη κιόλας μέρα κυκλοφορίας, κατακτώντας με αυτόν τον τρόπο την κορυφή στις πωλήσεις του Μουσικού Ταχυδρομείου και αφήνοντας πίσω του μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Ελληνικού πενταγράμμου.

Με σκοπό την προώθηση του νέου αυτού δίσκου τα Βορ.Ας. Παίζουν από το Φεβρουάριο σε όλες τις μεγάλες πόλεις που μπορούν να φιλοξενήσουν live εμφάνιση και ξεσηκώνουν το κοινό τους με rap κομμάτια επηρεασμένα από τη ζωή του δρόμου και της γειτονιάς.

 
Στην Αθήνα, το «5 Αστέρων Tour» θα περάσει από το συναυλιακό χώρο του Gagarin205 το Σάββατο 26 Μαρτίου για μία μοναδική live εμφάνιση που αναμένεται να συζητηθεί. Μαζί τους θα είναι οι FullFace και ο 3 X DMC Champion, Dj The Boy.