Το Θέατρο Βαφείο παρουσιάζει τη συγγραφική επιτυχία του Ανδρέα Θωμόπουλου, σε σκηνοθεσία του Βασίλη Ασλανίδη, η οποία προγραμματίζεται να κάνει πρεμιέρα στις 25 Φεβρουαρίου.

Το Θέατρο Βαφείο παρουσιάζει τη συγγραφική επιτυχία του Ανδρέα Θωμόπουλου, σε σκηνοθεσία του Βασίλη Ασλανίδη, η οποία προγραμματίζεται να κάνει πρεμιέρα στις 25 Φεβρουαρίου.

«Τα παιδιά του Κάιν» είναι το επιτυχημένο έργο του Ανδρέα Θωμόπουλου, το οποίο ανέβηκε για πρώτη φορά στο θεατρικό σανίδι το 1984. Φέτος, το έργο ανεβαίνει σε σκηνοθεσία του Βασίλη Ασλανίδη, με μουσική υπογραφή του Γιάννη Ζουγανέλη, και τα σκηνικά-κοστούμια που επιμελήθηκε η Κατερίνα Καμπανέλλη.

Το έργο, την πρώτη φορά που ανέβηκε, συγκέντρωσε τους επαίνους και το θαυμασμό των κριτικών και του Τύπου, ενώ λίγο πριν την πρώτη του πρεμιέρα βραβεύτηκε με το Βραβείο του Υπουργείου Πολιτισμού.

«Τα παιδιά του Κάιν» εξιστορούν τη φιλία ενός ηθοποιού, του Ηλία, και ενός συγγραφέα, του Γρηγόρη. Οι δύο ήρωες είναι αχώριστοι φίλοι και συγκάτοικοι για τέσσερα χρόνια.

Η πολύ δυνατή αυτή αντρική φιλία, όμως, διαλύεται βίαια. Τρία χρόνια περνούν για να ξανασυναντηθούν. Αφορμή, μια επαγγελματική συνεργασία.

Ο Γρηγόρης καλεί τον Ηλία στο νέο του σπίτι για την ανάγνωση του καινούργιου του έργου στο οποίο επιθυμεί να πρωταγωνιστήσει ο παλιός του φίλος. Η πραγματική αιτία αυτής της πρόσκλησης είναι άλλη! Ο Ηλίας χτυπάει το κουδούνι και το έργο αρχίζει…

Πρωταγωνιστές είναι δύο νέοι ανερχόμενοι ηθοποιοί, ο Βασίλης Γιακουμάρος και ο Φάνης Κατέχος, που ο ίδιος ο συγγραφέας τους εμπιστεύτηκε το διαχρονικό και απαιτητικό αυτό έργο.

Info
Τα παιδιά του Κάιν
Από τις 25 Φεβρουαρίου
Παραστάσεις: κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, στις 21.00
Θέατρο Βαφείο, Αγίου Όρους 16 και Κωνσταντινουπόλεως 115, Βοτανικός
Κρατήσεις: 210 3425637, 6942 986821