Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Meta-theatre Bar

Meta-theatre Bar
Σημαίνει ότι κάθε βράδυ, μετά το τέλος των παραστάσεων το φουαγιέ του Θεάτρου Φούρνος μετατρέπεται σε Bar με πολλές προγραμματισμένες εκδηλώσεις, πάρτυ με DJ Sets και πολλές εκπλήξεις!

Σημαίνει ότι κάθε βράδυ, μετά το τέλος των παραστάσεων το φουαγιέ του Θεάτρου Φούρνος μετατρέπεται σε Bar με πολλές προγραμματισμένες εκδηλώσεις, πάρτυ με DJ Sets και πολλές εκπλήξεις!

Κάθε Σάββατο ένας διαφορετικός Dj ταξιδεύει το κοινό σε μελωδικό, ηλεκτρονικό, ροκ ή έθνικ τόνο, ενώ κάθε Παρασκευή παρουσιάζονται ιδιαίτερες εκδηλώσεις και live μουσική!

Την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου στις 12 τα μεσάνυχτα, προγραμματίζεται μια εκδήλωση με τον τίτλο \"Μέσα στην νύχτα... παραμύθια»!

Ο Δημήτρης Προύσαλης θα μοιράζεται, τη δεύτερη Παρασκευή κάθε μήνα, λαϊκά παραμύθια με ενήλικο κοινό στο φουαγιέ του θεάτρου.

info
Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2008 στις 12 τα μεσάνυχτα,
Θέατρο Φούρνος, Μαυρομιχάλη 168, Τηλ 210 6460748

 

Σχετικές ειδήσεις
17.02.2017 10:51
Ο Άρης Μπινιάρης, πριν την σκηνοθεσία των Περσών στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, επανέρχεται με "Το Θείο Τραγί", την παράσταση που τον καθιέρωσε, για ένα μικρό κύκλο παραστάσεων στο Θέατρο Φούρνος.
''Joan of mArc'', από την ομάδα Splish-Splash στο Θέατρο Φούρνος
17.01.2017 16:15
Η θεατρική ομάδα Splish-Splash pantomime+more ωστόσο, την μεταφέρει στην σκηνή του θεάτρου Φούρνος την ζωή της Ζαν Ντ' Αρκ με έναν πρωτότυπο και σατιρικό τρόπο, υπό τον τίτλο ''Joan of mArc''.
Η Αγγελική, από τους Fly Theatre επιστρέφει στο Θέατρο του Νέου Κόσμου
26.10.2016 14:52
Mετά τη συμμετοχή τους, για πέμπτη φορά, στην παράσταση «Μαγικός Αυλός» του Σάιμον Μακ Μπέρνυ, ιδρυτή της ομάδας Complicite, οι Fly Theatre (Κατερίνα Δαμβόγλου και Robin Beer) επέστρεψαν από το Λονδίνο στην Αθήνα με το έργο τους “Αγγελική”, το οποίο παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία στο Δώμα του Θέατρου του Νέου Κόσμου την περσινή χρονιά και επιστρέφει από τις 11 Νοεμβρίου 2016 και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, στον Κάτω Χώρο του ίδιου Θεάτρου
Ρωμαίος και Ιουλιέττα από το Kenneth Branagh Theatre Company σε ζωντανή μετάδοση στο Μέγαρο
04.07.2016 17:09
Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, μετά τις ιδιαίτερα επιτυχημένες απευθείας μεταδόσεις θεατρικών παραστάσεων από το Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας (National Theatre Live) αλλά και μπαλέτων από το Θέατρο Μπολσόι της Μόσχας (The Bolshoi Ballet Live from Moscow), εγκαινιάζει έναν νέο κύκλο μεταδόσεων.
Ακύρωση παραστάσεων του Εθνικού Θεάτρου λόγω απεργίας
06.05.2016 16:47
Ακυρώνονται οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Μαΐου λόγω της 48ης απεργίας που προκήρυξαν οι ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ.