Τελευταίες παραστάσεις για τον 2ο κύκλο του Frankenstein που παρουσιάζεται στο θέατρο ΠΚ από το χοροθέατρο Migma. Όσοι

λοιπόν δεν έχετε ακόμα δει την παράσταση, έχετε μερικές ημέρες ακόμα και συγκεκριμένα μέχρι τις 15 Μαΐου 2011. Τελευταίες παραστάσεις: 7, 8, 14 &15 Μαΐου 2011.

Το χοροθέατρο Migma εμπνέεται από το μύθο του Frankenstein. Με μια εναλλακτική οπτική η παράσταση διαδραματίζεται μέσα σε ένα υδάτινο λευκό κουτί – ένα μεγεθυμένο δοχείο εργαστηρίου πειραμάτων στο οποίο οι συντελεστές της παραδίδονται στα χέρια του Dr. Victor Frankenstein.

Tο υδάτινο στοιχείο συνδυασμένο με το χορό, το λόγο και το λευκό σκηνικό – περιβάλλον  θα βάλουν το θεατή στον πειρασμό να ξεχάσει την τετριμμένη κατά τα άλλα ιστορία του τέρατος του Frankenstein και να δώσει έμφαση στο ουσιαστικό ζήτημα στο οποίο εμβαθύνει η παράσταση. Η τεχνολογία, η επιστήμη και η ευρηματικότητα του ανθρώπινου νου δε θα μπορέσουν ποτέ να επαναφέρουν τη μία και μοναδική ανθρώπινη ψυχή.

Τη σκηνοθεσία και χορογραφία υπογράφει ο Παύλος Κουρτίδης με μια πλειάδα αξιόλογων ερμηνευτών  ενώ την πρωτότυπη  μουσική σύνθεση έχει επιμεληθεί ο Σταύρος Μαρκόνης. Ερμηνεύουν: Ζωή Σωτηροπούλου, Όλια Μουρουζίδου, Ξανθή Αθανασοπούλου, Κάντια Χαρδαλιά, Μάρκος Γιακουμόγλου, Νίκος Κουκάκης, Παύλος Κουρτίδης Κοστούμια: Tricia Daniels Φωτισμός: Απόστολος Τσιτσώνης

Ειδικές κατασκευές: Λέων Βήτα