Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Η Ευριδίκη, ο Δημήτρης Κοργιαλάς και οι Όναρ στο Σταυρό του Νότου

Η Ευριδίκη, ο Δημήτρης Κοργιαλάς και οι Όναρ στο Σταυρό του Νότου
Η Ευρυδίκη, οι Όναρ και ο Δημήτρης Κοργιαλάς συναντήθηκαν τον Νοέμβριο στις παραστάσεις των Όναρ και μια ζεστή παρέα

δημιουργήθηκε και δημιούργησε μια νέα παράσταση πολύπλευρη και πολυσυλλεκτική με συγκίνηση, γέλιο, απρόοπτα. Πρόκειται για ένα πολύχρωμο μουσικό live φτιαγμένο με επιλογές από το προσωπική τους δισκογραφία αλλά και τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε.

 

Την μοναδική αυτή μουσική παρέα θα φιλοξενήσει το club του Σταυρού του Νότου από την Πέμπτη 17 Μαρτίου και κάθε Πέμπτη για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων.

 

Η Ευρυδίκη και ο ΔημήτρηςΚοργιαλάς θα διαμορφώσουν την ατμόσφαιρα του Club με ξεχωριστούς ήχους και χρώματα παρασύροντας το κοινό σε μια ιδιαίτερη μουσική βραδιά γεμάτη ρυθμό και όμορφες μελωδίες.

 

Δε σε περίμενα», «Η αγάπη δεν τελειώνει», «Ξέχασε με», «Είναι αργά», είναι μερικά μόνο από τα νέα τραγούδια της Ευριδίκης που θα έχει την δυνατότητα να ακούσει το κοινό, όπως παράλληλα και κομμάτια από την τελευταία δισκογραφική δουλειά του Δημήτρη Κοργιαλά «Τα κουτιά είναι κουφά». Φυσικά, από το πρόγραμμα δεν θα λείπουν και τα ντουέτα με τους δύο αγαπημένους ερμηνευτές όπως μεταξύ άλλων τα «Μια φορά», «Θέλω τόσο να σε δω», και τα «Ασε με» και «Θάλασσα» από το τελευταίο τους κοινό άλμπουμ «‘Ετσι είναι η αγάπη».

 


Οι Όναρ, ένα από τα πιο αξιόλογα και αγαπητά γκρουπ της εναλλακτικής ελληνικής σκηνής, θα παρουσιάσουν τα τραγούδια τους από το νέο τους άλμπουμ με τίτλο «Όσα αντίο μας μένουν», τραγούδια που μιλούν για τον αγώνα που χρειάζεται για να γνωρίσουμε τον εαυτό μας, τη γενιά που έρχεται και την οποία σχεδόν καταδικάζουμε με την συμπεριφορά μας, τη ζωή η οποία δεν έχει πρόβα και πρέπει να την ζούμε σαν παράσταση, για τα αντίο που μένει να ειπωθούν καμιά φορά, για να απελευθερωθούμε και να προχωρήσουμε μπροστά...

 

Μέσα από το πρόγραμμά τους θα μας ταξιδέψουν με αγαπημένες επιλογές από όλη τους την δισκογραφική πορεία ( «Αν μ’ αγαπάς», «Με τρομάζεις», «Χάρτινα Φανάρια»,»Δεν χρωστάω σε Κανέναν, «Μαχαίρια τώρα τα φιλιά σου») αλλά και με ροκ επιτυχίες παλαιότερες και καινούριες άλλων καλλιτεχνών.


Ιδαίτερο στιγμιότυπο της βραδιάς θα αποτελέσει η μουσική σύμπραξη επί σκηνής της Ευρυδίκης, των ΟΝΑΡ και του Δημήτρη Κοργιαλά η οποία θα μετατρέψει το club του Σταυρού του Νότου σε ένα πραγματικό πάρτυ!

Σχετικές ειδήσεις
Ο Παύλος Συνοδινός και ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου στο Club του Σταυρού του Νότου
09.01.2017 15:55
Ο Παύλος Συνοδινός και ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου θα συναντηθούν στη σκηνή του Σταυρού του Νότου, για ένα live την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017.
Ο Δημήτρης Λιόλιος live στο Σταυρό του Νότου
23.11.2016 12:06
Ο Δημήτρης Λιόλιος έρχεται για ένα live στον Σταυρό του Νότου, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016.
Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης για δύο live στο Σταυρό του Νότου
22.04.2016 12:32

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης κλείνει τη φετινή χειμερινή σεζόν στο αγαπημένο του στέκι. Για δύο μόνο Σάββατα 7 & 14 Μαΐου κατεβαίνει στο Club του Σταυρού του Νότου, κουβαλώντας πάντα στις αποσκευές του, τις μουσικές, τα στιχάκια του, την αγάπη του για αυτό που κάνει και τη χαρά της ζωντανής επαφής!
Ο Γιώργος Μιχαήλ και ο Δημήτρης Βαβλιάρας επιστρέφουν στο Σταυρό του Νότου
18.04.2016 14:57
Οι Κοζανίτες τραγουδοποιοί Γιώργος Μιχαήλ και Δημήτρης Βαβλιάρας συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους ανά την Ελλάδα και έρχονται για άλλη μία εμφάνιση στον Σταυρό του Νότου Plus την Παρασκευή 22 Απριλίου.
Ο Γιώργος Μιχαήλ και ο Δημήτρης Βαβλιάρας στο Σταυρό του Νότου
25.02.2016 11:17
Οι Κοζανίτες τραγουδοποιοί Γιώργος Μιχαήλ και Δημήτρης Βαβλιάρας συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους ανά την Ελλάδα. Την Τρίτη 1 Μαρτίου θα κάνουν μία στάση στο Σταυρό του Νότου.