Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Karagiozis, δύο πακέτα τσιγάρα

Karagiozis, δύο πακέτα τσιγάρα
Mια παράσταση Καραγκιόζη αποκλειστικά για ενήλικες, παρουσιάζει ο θίασος του Ηλία Καρελλά στο φουαγιέ του θεάτρου Επί κολωνώ, για λίγες μόνο παραστάσεις, από την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου.

Mια παράσταση Καραγκιόζη αποκλειστικά για ενήλικες, παρουσιάζει ο θίασος του Ηλία Καρελλά στο φουαγιέ του θεάτρου Επί κολωνώ, για λίγες μόνο παραστάσεις, από την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου.

Ο Καραγκιόζης πιο επίκαιρος από ποτέ παρουσιάζει την παράσταση του υπό το φως των κεριών, με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής ενώ το κοινό καθισμένο σε τραπέζι και συντροφιά με ποτό και τσιγαράκι, παρακολουθεί τα νέα του κατορθώματα.

Ο γνωστός λαϊκός φιλόσοφος , πίσω από το λευκό πανί, προβάλλει τη σκιά του καλού και κακού μας εαυτού, σατιρίζοντας τα πάντα έξω από τα δόντια!

Οι μουσικοί κουρδίζουν κι ο Καραγκιοζοπαίκτης με το βοηθό του ετοιμάζουν το χάρτινο θίασο. Στις καρέκλες μόνο μεγάλοι, τα παιδιά για ύπνο για να τα πει ο μάστορας, όπως πρέπει.

Η σκηνοθεσία και η ερμηνεία είναι του Ηλία Καρελλά, ο οποίος σε συνεργασία με την Αναστασία Παράβα υποδύεται και τους ρόλους του έργου. Μαζί τους οι μουσικοί: Κώστας Πολυμενάκος (κλαρίνο, φλογέρα), Γρηγόρης Λάγγας (βιολί), Αλέξανδρος Ιερωνυμίδης (λαούτο).

Info
Παραστάσεις : Κάθε Τετάρτη στις 10:30 μ.μ.
Τιμή Εισιτηρίου : 2 πακέτα τσιγάρα (6 ευρώ)
Θέατρο Επί Kολωνώ
Ναυπλίου 12, Κολωνός (γέφυρα Λένορμαν)
Τηλ. 210-5138067
Θίασος Ηλία Καρελλά
www.iliaskarellas.gr

Σχετικές ειδήσεις
Η «Ασκητική» (Salvatores dei) στο Φουαγιέ της ΕΜΣ
01.03.2017 12:35
Μετά τις εξαιρετικά επιτυχημένες παραστάσεις στο Δήμο Νεάπολης -Συκεών η «Ασκητική» (Salvatores dei) του Νίκου Καζαντζάκη κάνει μια στάση στο Φουαγιέ της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών.
Ειδικά καλοκαιρινά πακέτα προσφορών από το Εθνικό Θέατρο!
29.06.2016 12:43
Σας ενημερώνουμε για τις καλοκαιρινές παραγωγές και τα ειδικά πακέτα προσφορών του Εθνικού Θεάτρου!
Θέατρο Άνεσις: Θεατρική Περίοδος 2016 – 2017
08.06.2016 12:42
Η θεατρική επιτυχία της χρονιάς που κλείνει εγκαινιάζει την επόμενη σεζόν με ειδικά πακέτα προσφορών που ισχύουν από 1η Ιουνίου μαζί με τρεις ακόμα έξοχες παραστάσεις.
Προσφορές εισιτηρίων για τις παραστάσεις του Εθνικού στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου
07.06.2016 09:51
Το Εθνικό Θέατρο συνεχίζει την ενέργεια που ξεκίνησε πιλοτικά το περσινό καλοκαίρι, τα ειδικά πακέτα προσφορών που αφορούν στις τρεις καλοκαιρινές του παραγωγές που θα παρουσιαστούν στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου.
Αλληλεγγύη: Η εκδίκηση του καλού: 24 ηθοποιοί και 14 ποιητές ενώνουν τη φωνή τους για τους πρόσφυγες
23.03.2016 10:27
Αθήνα και Θεσσαλονίκη συντονίζονται στην ίδια εκδήλωση με το κοινό σύνθημα: «Η Αλληλεγγύη είναι η εκδίκηση του καλού». 14 ποιητές, 24 ηθοποιοί και 3 μουσικοί ενώνουν τη φωνή τους σε μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Μαρτίου, με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Θεάτρου στο Φουαγιέ του Βασιλικού Θεάτρου, 16.00-18.00.