Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Oι Baby Guru παρουσιάζουν το άλμπουμ τους στο Bios

Oι Baby Guru παρουσιάζουν το άλμπουμ τους στο Bios
Baby Guru θα παρουσιάσουν ζωντανά για πρώτη φορά ολόκληρο τo album τους στο Bios, σε ένα μοναδικό show

την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011, που θα συνδυάζει μουσική και visuals από την απρόβλεπτη τριπλέτα των Obi Serotone, King Elephant και Sir Kosmiche. 

 

Βaby Guru


Οι Baby Guru δημιουργήθηκαν από 3 παιδικούς φίλους στα τέλη του 2009, σε ένα υπόγειο. Έχοντας κουραστεί με την τυπική φόρμα μιας ροκ μπάντας, δίνουν έμφαση στον αυθορμητισμό και καλλιεργούν μια εμμονή με την κληρονομιά του Krautrock και τα πειραματικά κρουστά της Αφρικής.

 

Παραμένουν αθεράπευτα γοητευμένοι από την αναλογική ζεστασιά της  πρώιμης electronica και την ωμή δύναμη του garage punk, ενώ επιδεικνύουν μια κινητήρια άποψη για το ρυθμό και τους στίχους που ακροβατούν ανάμεσα στον άκρατο στοχασμό και το ντανταϊσμό. Post-punk ήχοι από τις αρχές των 80’s, με electro-pop γεύση, διακόπτονται από ονειρικά, μελό ηχοτοπία. 


Το χειροποίητο ντεμπούτο album τους, που είναι εξ ολοκλήρου δική τους παραγωγή, ενορχήστρωση και μίξη, κυκλοφορεί μέσα στον Μάρτη από την Inner Ear Records.

 


Οι παρευρισκόμενοι του release party θα μπορούν να αγοράσουν το Baby Guru σε βινύλιο ή cd σε προνομιακή τιμή.

 

Σχετικές ειδήσεις
Στοιχειωμένα Ποιήματα, το νέο άλμπουμ του Γιώργου Κοντραφούρη
19.12.2016 12:27
Το άλμπουμ Στοιχειωμένα Ποιήματα έρχεται σχεδόν 10 χρόνια μετά το The Storyteller (Απρίλιος 2007, Puzzlemusik) το οποίο για πολλούς ήταν το καλύτερο πιάνο-άλμπουμ του Γιώργου Κοντραφούρη μέχρι τότε. Στα χρόνια που ακολούθησαν, οι εμφανίσεις του Κοντραφούρη με πιάνο γίνονταν όλο και πιο αραιές ώσπου αφοσιώθηκε στο organ και στο Baby Trio, το ευρηματικό project “σχολείο” που βρίσκεται πλέον στην 8η ενσάρκωση του, έχει εκπαιδεύσει σημαντικό αριθμό νέων μουσικών και συνεχίζει.
“K.I.D.”: Νέο άλμπουμ των Menta
22.11.2016 11:00
Μετά το τελευταίο τους άλμπουμ "Téléphérique" με το οποίο εγκαινίασαν το νέο ήχο τους, οι ΜΕΝΤΑ παρουσιάζουν ένα νέο ορχηστρικό κύκλο συνθέσεων.
Baby Guru, Whereswilder και Voyage Limpid Sound live στο An Club
28.09.2016 17:10
Τρεις μπάντες στα πρόθυρα νέων δισκογραφικών κυκλοφοριών θα εμφανιστούν στη σκηνή του An Club την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου.
10 Years Anniversary Show: The Great Fandango από τους Dustbowl στο Ίλιον Plus
02.09.2016 16:27
Το Merlin’s Music Box μας καλεί στο live – γιορτή που διοργανώνει για τα 10 χρόνια της ύπαρξής των Dustbowl αποδίδοντας «φόρο τιμής» στο νέο άλμπουμ – σταθμό της μπάντας: The Great Fandango, αυτό που οι ίδιοι ονομάζουν Mother Earth Rock!
Οι M.A.t.E. παρουσιάζουν το Transitions live στο Ρομάντσο
05.04.2016 09:56
Το Σάββατο 16 Απριλίου οι M.A.t.E ή αλλιώς Μeetings Along the Edge θα παρουσιάσουν ζωντανά, για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό, το νέο τους δίσκο με τίτλο "Transitions", στο Ρομάντσο.